pon feb 24, 2020 4:02 pm
Šta reći poslije pauze i ovog kola. Moji utisci za 5 timova koji pretenduju na titulu su slijedeći.
Sarajevo za sad igra na grubost Rahmanovića i Volju Ahmetovića plus sudije, sa Sušićem će dobiti u vezi krila tu i tamo.
Borac definitivno dobio sa Zakarićem ali im je velika mana starost i sporost, čitaj Željo, al uz par sviranih njima i nesviranih penala protivniku bit će oni bare bare sa Sarajevom. problem bi im mogle biti utakmice sa timovima iz sredine tabele sa brzim krilima.
Zrinjski, još uvijek su misterija, jer i pored autobusa dovedenih igrača zaigra im Zec i riješi utakmicu u Zenici.
Njima je najveći problem Žižović, po mom mišljenju, jer je frajer trener za manje ekipe kontra i to.
Simin Han je zeznuta ekipa imaju dobrih igrača ali mislim da im je mana nikakav uticaj u NS BiH.
Ukoliko Sisoje ne počne plaćati pojedine reketaše za ucjene.
Mislim da će mu biti cilj evropa i sve će učiniti da je se dokopa
Željo je na nekim pozicijama slabiji a na nekim će biti bolji, ako Ayaji dođe.
Plus nam je trener i solidni igrači za našu ligu, minus je spor vezni red ali se nadam da će se to popraviti sa brzim desnim krilom.
Naravno golman nam je velika boljka.
Sve u svemu nismo bez šansi bit će teško. Kao i Borac imat ćemo problema sa ekipama iz sredine tabele. Široki, Velež, Radnik.
U direktnim okršajajim sa konkurentima za vrh, ne sumnjam da ćemo biti u plusu.
Mana je što smo od njih najsiromsniji i tek 4 po uticaju u savezu.
Moj zaključak je da moramo ove utakmice sa manjim klubovima dobijati, tu nam je titula i tu nas ni sudije neće puno zavaljivati.
Plava porodica me ubi u pojam.