Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub jan 04, 2020 11:45 am
Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jan 04, 2020 11:32 am
Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub jan 04, 2020 11:26 am
Po struci sam saobracajac, pa sam laik za medicinu, ali znam iz vlastitog iskustva covjek s puknutim misicem u teretanu ne ide. Istegnuce i puknuce isto nisu. Al' ajd mozda je Zec Hipokrat, Alcmaeon pa je otkrio nesto novo u medicini
Pa ljudi sa slomljenim nogama, tetivama idu u teretanu i rade, kako ne može.
Uostalom ako si ti koji većinu zna samo na osnovu te svoje logike došao do zaključka da nije povrijeđen, bolje je da se raspitaš i saznaš.
Uostalom, da se nadovežem na onaj tvoj post prije. Baš mi je drago da su isplatili sve osim decembra. Znaš li jesu li to skoro isplatili jer do skora se pisalo da im duguju 3 plate?
Znaš ti dosta i vjeruj da tvoje informacije jedva čekam.
Samo da vidim junacinu koja ce s puknutim misicem na traku za trcanje. Isplata je bila 30.12. A ova nebuloza da je Amar dao za to je vrhunac forumskih insajdera.
I da znam jako puno, na kraju krajeva uzmi prelistaj postove pa vidi ko ti je prvi Macron najavio pa jos malo unazad i shvatit ces.
A evo Minjore, Storm, Asharak kažu da jest bio povrijeđen, al helem nejs. Nisam ga ja ni vidio na traci, mislio sam da može nešto drugo raditi u teretani.
Pa i rekao sam da znaš, bez imalo ironije i sarkazma. Ne znam kako si ti to shvatio
Aha, hvala na odgovoru. Drago mi je da to regulišemo. Prodali su se neki igrači pa valjda bude dovoljno i za kvalitetna pojačanja.
Nemoj se ti šta ljutiti, nemam ja ništa protiv tebe.