Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

kontranogama
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto feb 16, 2016 11:56 pm

MrRiccoli je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ne bih ja rekao da je blagojević uopšte gubio formu. on je bio u pogrešnoj, prevelikoj ulozi u utakmicama gdje mi napadamo i to je to.
Ma jednostavno nije imao potrebnu slobodu prema naprijed jer ako ode iza ostane prazno. Vjerujem da ce sad aa Zoloticem to dobiti jednu sasvim drugu dimenziju i da cemo se tek uvkeriti kakav je Blagojevic igrac, naravno dok se i ova ekipa malo uigra kroz koju takmicarsku utakmicu.

Sent from my C5303 using Tapatalk
Meni je bilo cudno kako su raja malo hvalila Jovana proslu polusezonu.On i Amir su jedini koji su uvijek trazili loptu,Jovan i vise od Amira, jeste imao je poteza viska ali mene je bolo u oci kretanje ostalih po terenu tako da je morao gotovo uvijek meljati loptu dak se neko ne otvori a da ne bi pravio onaj pas unazad i ponovo napad od pocetka. meni je momak 100% Ok i dalje mislim da ce on biti glavni na sredini pa cak bi sada mogao i malo vise golovo davati jer se ne bi trebao puno vracati nazad u odbranu.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

uto feb 16, 2016 11:59 pm

kontranogama je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ne bih ja rekao da je blagojević uopšte gubio formu. on je bio u pogrešnoj, prevelikoj ulozi u utakmicama gdje mi napadamo i to je to.
Ma jednostavno nije imao potrebnu slobodu prema naprijed jer ako ode iza ostane prazno. Vjerujem da ce sad aa Zoloticem to dobiti jednu sasvim drugu dimenziju i da cemo se tek uvkeriti kakav je Blagojevic igrac, naravno dok se i ova ekipa malo uigra kroz koju takmicarsku utakmicu.

Meni je bilo cudno kako su raja malo hvalila Jovana proslu polusezonu.On i Amir su jedini koji su uvijek trazili loptu,Jovan i vise od Amira, jeste imao je poteza viska ali mene je bolo u oci kretanje ostalih po terenu tako da je morao gotovo uvijek meljati loptu dak se neko ne otvori a da ne bi pravio onaj pas unazad i ponovo napad od pocetka. meni je momak 100% Ok i dalje mislim da ce on biti glavni na sredini pa cak bi sada mogao i malo vise golovo davati jer se ne bi trebao puno vracati nazad u odbranu.
Pa evo na izvjestaju sa ove zadnje prijateljske koju smo igrali vidi se da je slobodniji i da suta

kontranogama
Kontakt:

Re: FK Željezničar

sri feb 17, 2016 12:06 am

Cemu se ja nadam a nisam to vidio na ovim video izvjestajima je upravo to otvaranje u fazi napada. A i kad se desava onda se pokaze ona sebicnost pojedinaca pa propade napad. Eto Edis ih je fizicki nalozio zestoko dakle nema izgovora da se non stop ne krecu po terenu a ne ono cekanje iza igraca. To je po meni krucijalno sada na pocetku dok se tim ne uigra. Stalnim kretanjem i kondicionom nadmoci nad protivnikom mi mozemo rijesiti ove prve utakmice pozitivno.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri feb 17, 2016 1:50 am

Izgleda da su na onom forumu dobili ban svi pravi zeljovci. Mene iskljucili trajno iz nekog razloga kojrg ni sam nr znam, inace pratio sam forum cisto zbog tenisa. Al hajde. Neka su gamad :D
Željezničar ante portas !

revolt
Kontakt:

sri feb 17, 2016 3:28 am

Blagojević je imao problema kada igrači protivnika u sredini prave presing na njega u pokušaju da iznese loptu od zadnje linije prema naprijed. Nadam se da sa Bekrijom ispred i Zolom u pomoći će se rasteretiti i da će ove greške svesti na minimum. Njih trojica bi mogla biti pravo dobra kombinacija.

Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
plavi su pravi crveni su drveni

MumeTM
Kontakt:

sri feb 17, 2016 4:23 am

AsharaK je napisao/la:Izgleda da su na onom forumu dobili ban svi pravi zeljovci. Mene iskljucili trajno iz nekog razloga kojrg ni sam nr znam, inace pratio sam forum cisto zbog tenisa. Al hajde. Neka su gamad :D
Znaci ja nisam dobio ban I nisam pravi Zeljovac nego krivi. Uhhh zemberek ti ebem I logiku jarane.
F.K Željezničar 1921
Hu-so Sa-ki- be say Hu-so Sa-ki-be.

Plava Porodica
Kontakt:

sri feb 17, 2016 6:59 am

Ovo što je @fkz1921 napisao je činjenica koja me najviše raduje.Sad sa ponosom mogu govoriti da klub u svim ali u svim segmentima iz dana u dan sve više napreduje.Vjerovatno tek sada počinjemo izgledati na pravi klub još od poslijeratnog perioda.Ovo je tek početak staze,trebaće vremena i vremena da se ovo sve razvije kako treba,a konačno smo počeli od temelja radit.Ko zna,možda za koju godinu budemo gledali i Plave u Europi,i možda se pošteno oparimooo od ovih talenata ;)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

nookey
Kontakt:

sri feb 17, 2016 7:15 am

Raja ima li ko info, prolazim svaki dan iznad stadiona i gledam nisu još ništa uradili za krov na zapadu, stolice na sjeveru itd.
Zna li ko kad su mislili početi, jer vrijeme leti?

MU'MIN T.M.
Kontakt:

sri feb 17, 2016 8:28 am

ellaxaz je napisao/la:Evo i mene s rajom. 8-)
;)

Velahalve
Kontakt:

sri feb 17, 2016 8:38 am

evo i mene sa rajom, reci te mi jel definitivno koristimo ovaj forum :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

sri feb 17, 2016 9:02 am

valjda je očito :mrgreen:
gradi željo boli te *****

Model1964

sri feb 17, 2016 9:06 am

ChWilla je napisao/la:valjda je očito :mrgreen:
Ona gamad mi poslala mail da su mi ukinuli trajni ban.
G
ori pod nogama. Nejma klikova nejma para
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

tm8782
Kontakt:

sri feb 17, 2016 9:09 am

Model1964 je napisao/la:
G

Eh problem je sto sam ja sebe trajno banovao. Mislim da mi je jos aktivan acc poslije zadnjeg mog posta, ali vise ne ulazim tamo...
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Okolele
Kontakt:

sri feb 17, 2016 9:26 am

S one strane ulice.. :lol:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri feb 17, 2016 9:30 am

pinki je napisao/la:Raja ima li ko info, prolazim svaki dan iznad stadiona i gledam nisu još ništa uradili za krov na zapadu, stolice na sjeveru itd.
Zna li ko kad su mislili početi, jer vrijeme leti?
Koliko se moglo vidjeti iz pozadine intervjua s Bekricem, na sjeveru se opasno radi. Ne prolazim često pored stadiona da bih mogao više reći. Ako su rekli da će biti do Širokog, ne vidim razloga zašto bi slagali
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Niko
Kontakt:

sri feb 17, 2016 9:36 am

Ajzea je napisao/la:Neka mi neko potvrdi da li je istina da su igrači Širokog Brijega imali jedan trening dnevno. Znam zašto pitam, odgovor mi je od velike vaznosti.
Istina je.
..... je napisao/la:Noge su teške baš, dva puta dnevno se trenira, ne ulazim u to je li to ok ili ne, jer npr Široki cijele pripreme jedan trening ima.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri feb 17, 2016 9:41 am

Po povratku ce i nasi imati vremena da se odmore do utakmice..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Dzezvar
Kontakt:

sri feb 17, 2016 9:42 am

Neko je ranije pitao za radove na stadionu pa evo otprilike sta je planirano da se uradi.
Ovo je samo dio predvidjenih radova.
slika
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri feb 17, 2016 9:51 am

Model1964 je napisao/la:
G
Haha bas imaju stav. Pokusali su napraviti da ovo izgleda izmedju njih i navijaca sto nije istina problem je izmedju njih i Zelje.
Polako prelaze u dusmane Zelje.
Uostalom Zeljo nije popularan kako rekose pa im je valjda svejedno :)
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Virtu4L

sri feb 17, 2016 10:18 am

tm8782 je napisao/la: Eh problem je sto sam ja sebe trajno banovao. Mislim da mi je jos aktivan acc poslije zadnjeg mog posta, ali vise ne ulazim tamo...
Nisam mislio da cemo biti bas ovako slozni.

:zeljeznicar1:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava