Ovaj Reksov post zasluzuje da se bar jednom sedmicno procita. Tek toliko da se poslije gledanja Bajerna, Reala i Aresenala vratimo u stvarnost postanemo svjesni gdje zivimoreks1 je napisao/la:Najveca greska ove uprave je sto nesto pokusava uopste u ovoj korumpiranoj zemlji.Preslusajte jos jednom press i mozda cujete da smo tek 08.11 dobili dozvolu,Dobili od nadleznih organa koji se u sve mesaju osim u svoj posao,Put koji se morao proci do urbanisticke,nazalost jos cekamo gradjevinsku,je najbolji odraz sa cime se normalan covjek koji hoce da napravi neki benefit susrece,pravi horor.Koliko bespotrebno utrosene energije na nesto so bi trebalo ici normalnom procedurom,SirAlexFerguson je napisao/la:Ja cu opet reci najveca greska ove uprave je sto su nam dali nadu i obecanja za ono sto ne bi niko,a vidjeli smo u godinama iza nas kakvi smo bili. Imaju moju punu podrsku , i vise sam nego siugran da rade ispravne stvar. Valja se boriti, eh...Vrag je napisao/la:Opet svrsavanje i klanjanje...
Sve je ovo lijepo za istok, obecano(po drugi put) hrabrno od njih. Kada budem sjedio na njemu onda cu tek povjerovati.
Samo ih trofej moze oprati od ovog neuspjeha