storm_raider je napisao/la: ↑ned avg 27, 2017 10:12 am
I mnogo, mnogo manji pritisak.
A ne razumijem te Bogami. Kakav manji pritisak. Pa brate igraju za Zelju, tu ce uvijek biti pritisak. Nismo seoski klub, vec najveci klub u zemlji. Kakva god liga bila, ti si najveci klub. Primas platu za to, bori se sa pritiskom. Zeljo je ljubav sviju nas, i prestanite ba da im trazite alibije. Sad ste satro svi fini, a za par kola nastavili se ovako, svi ce isti ovi sto brane Adzema, praviti hajku na njega. Postavljat ankete, i praviti pritisak 5 puta veci.
5 kola mu niko nista nije rekao. A igra mu je bila za *****. Dobio Gosk, ostalo sve sto je dobio, dobio je naguzove. 6 kola, 5 formacija i razlicitih postavki, a ni jedan mec mu ista ekipa nije pocela.
Covjek se ponasa ko dijete kad mu Fifu kupis, pa stavlja Ronalda na gol, Messija na beka, a Pjanic centarfor.
Pisete da mu se skinemo sa kurca. Zbog cega, zato sto se igra covjek. Sinoc je totalnim budalama napravio svoje igrace.Nabijem ja njega. Uredu nemamo dobar tim, fali tu igraca. Ali nemoj i ono sto valja, pravit smijesnim. Zakaric i Projic nisu znali sta rade. Bogi se pogubio, 15 puta je cekao da mu bocnu stranu zatvori Projic, jer je navikao na 4 nazad. Ispadao ko budala. Graovac ga spasio svaki put. Isto rastimana banda. Jos na to dodaj Vecu koji se drekne moja, pa stane, pa samo nas je Bog dragi spasio poraza sinoc. Za onu formaciju moras imati kretanje strasno. Kod nas ne znaju gdje ko treba da trci.Ionako trcimo nedo Bog nikom. Stali ljudi izgubili se.
Ali bravo logika na nivou, nemoj slucajno da se sta kaze, dok mi podobni ne odlucimo da krenemo sa kritikama. Ne razumijem zaista, nekad mi i bude jasno sto nas nazivaju lobotomcima.
Meni uopste nije zbog boda. Krivo mi je sto sami sebe pobijedjujemo, a one gnjide Mostarske sve na hinjski nacin nam ga zabijaju. A sve zato sto se pravimo pametni, izmisljamo toplu vodu, igramo se trenera.
Izadji fino pred ljude i reci fulio sam, moja krivica. Halal ti bilo, a ne pravit se pametan na svakom pressu. Glumit Amara sa izjavama. Svoj ego ostavi kuci . Jer je iskljucivi on krivac za ono sinoc.
Sad protiv Radnika, ocekujemo novu formaciju. Ima na Fifi ostale jos, 3 4 3- ili 2 5 3 posto imamo jednog stopera, pa da probamo i to. Mozda i Bekric bude centarfor.
I jos jedna stvar, znam da nam je klupa tanka, ali kad vidim onog Dinu Hasanovica na poluvremenu kako se zagrijava i ono njegovo glupiranje, tacno vidim da smo mi jos daleko od renomea imena koji nas klub nosi i zasluzuje.