Velicanstvena pobjeda! Poveo jarana koji nije bio na utakmici godinama, odusevljen je uglavnom, usli igraci u svlacionicu nakon one predivne proslave, on nece da ide

Ogroman korak naprijed ka tituli. Kada sam cuo sastav pred utakmicu, bio sam malo skeptican, ali Bekric izdrza tempo svih 90 minuta! Zna usporiti nekada, sve je to istina, ali kako se gradi, kako majstorski smiri loptu, to je cudo jedno. Drago mi je bilo vidjeti i Zebu i njega na terenu. Danas cu stvarno da pohvalim sve igrace, ovo se trazi, maksimalna borbenost! Ovo sada kada sam procitao vezano za status Markovica i posvetu gola...dodje covjeku da zaplace!
Miro majstor, Veca odlicno prati igru i spasio nas je u dvije situacije. Jos jednom, pohvale za sve, posjeta je bila solidna, onako kako sam i ocekivao, nazalost, ali nije toliko lose opet kako sam sada vidio da se pise po forumu. E sad za istok ne znam, jer sam bio na istom, do sektora za desetogodisnje, ali oko mene je sve bilo puno. Na coskovima moguce da nije bilo raje.
Ovo je veliki udarac za Zrinjski, ako apsolviramo Krupu i uzmemo tri boda, vjerovatno je gotova prica. VOLIM TE ZELJO!