Probat cu sredit.diego1921 je napisao/la:Larsone jeste uspjeli sta napraviti ? Ima na Carsiji u Damasku i u prolazu moja tv !!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Probat cu sredit.diego1921 je napisao/la:Larsone jeste uspjeli sta napraviti ? Ima na Carsiji u Damasku i u prolazu moja tv !!
LARSSON je napisao/la:Probat cu sredit.diego1921 je napisao/la:Larsone jeste uspjeli sta napraviti ? Ima na Carsiji u Damasku i u prolazu moja tv !!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Ima i u Aladdinu on je odmah pored Damaska mi smo tu protiv Veleza gledali...od večeras ima i u Mahali na Malti pa ko nije u prilici da ide u Tuzlu nek zalegne i laganicadiego1921 je napisao/la:Larsone jeste uspjeli sta napraviti ? Ima na Carsiji u Damasku i u prolazu moja tv !!
e za Aladdin nisam znao,ja uvjek u prolazu gledam,shisha i laganini tekma..Nadam se da ce Larson zavrsiti streeamJaozinho22 je napisao/la:Ima i u Aladdinu on je odmah pored Damaska mi smo tu protiv Veleza gledali...od večeras ima i u Mahali na Malti pa ko nije u prilici da ide u Tuzlu nek zalegne i laganicadiego1921 je napisao/la:Larsone jeste uspjeli sta napraviti ? Ima na Carsiji u Damasku i u prolazu moja tv !!
Nikada nije kasno prijatelju. Zasto te je sramota. Ti si zeljovac. Kad ti je to u srcu,onda možeš biti samo ponosan.kontranogama je napisao/la:Nisam se javljao par dana, bilo me sramota nisam jos nista uplatio. Zena mi putuje u Sa sredinom aprila pa ce uplatiti direktno, Valjda nije kasno?
Hvala Big B. Nisam nasao do kada akcija traje pa zato.boccaccio je napisao/la:Nikada nije kasno prijatelju. Zasto te je sramota. Ti si zeljovac. Kad ti je to u srcu,onda možeš biti samo ponosan.kontranogama je napisao/la:Nisam se javljao par dana, bilo me sramota nisam jos nista uplatio. Zena mi putuje u Sa sredinom aprila pa ce uplatiti direktno, Valjda nije kasno?
Čovječe, koja je ovo ljubav. Stid ga što nije uplatio pa se ni na forum nije javljao. Brate svaka ti čast. Osjećam divljenje za ove riječi. Nikad nije kasno, bitno je ono što je u srcukontranogama je napisao/la:Nisam se javljao par dana, bilo me sramota nisam jos nista uplatio. Zena mi putuje u Sa sredinom aprila pa ce uplatiti direktno, Valjda nije kasno?
blueheart je napisao/la:Ova nasa snaga i sloznost je stvarno nevjerovatna. To je bas dosao do izrazaja onaj nacin na koji je klub nastao te '21. Ljudi se skupili zasukali rukave i na posao. Ljudi prepoznali i identifikovali se sa tom idejom i opstalali sve ove godine... Danas slicno, predan rad odlicne ideje i evo moze se reci odlican odziv i podrska navijaca... Volimo Zelju i veliko hvala svakom novom clanu i svakoj osobi koja uplati za stolicu/e...
Hvala puno !!LARSSON je napisao/la:Imate postavljen stream u tajnoj grupi.
Hvala ovim sto su se javili da pomognu, nasao sam momka sto vec radi tako da vas ne zamaram.
U Aladdinu shisha kur,cu ne valja al je ambijent dobar! Pozz za rakijasa ChWillu.diego1921 je napisao/la:e za Aladdin nisam znao,ja uvjek u prolazu gledam,shisha i laganini tekma..Nadam se da ce Larson zavrsiti streeamJaozinho22 je napisao/la:Ima i u Aladdinu on je odmah pored Damaska mi smo tu protiv Veleza gledali...od večeras ima i u Mahali na Malti pa ko nije u prilici da ide u Tuzlu nek zalegne i laganicadiego1921 je napisao/la:Larsone jeste uspjeli sta napraviti ? Ima na Carsiji u Damasku i u prolazu moja tv !!
Svaka čast majstore i želim brzo ozdravljenje ocuLARSSON je napisao/la:Imate postavljen stream u tajnoj grupi.
Hvala ovim sto su se javili da pomognu, nasao sam momka sto vec radi tako da vas ne zamaram.
Hvala punoBHDragons je napisao/la:Svaka čast majstore i želim brzo ozdravljenje ocuLARSSON je napisao/la:Imate postavljen stream u tajnoj grupi.