Dogan.
Bar smo imalu viziju, pravac, neke rezultate, nesto i igraca na kojima se zaradilo.
Jos jedna stvar za koju sam govorio da ce nas kostati dugorocno a pametnjakovici me osporavali, najblaze receno.
A ja, do Dogana je, on je kriv.
Joj supljatora majko. Ti znas 100% zasto je napustio klub???!!!!Neandertalac je napisao/la:Dogan.
Bar smo imalu viziju, pravac, neke rezultate, nesto i igraca na kojima se zaradilo.
Jos jedna stvar za koju sam govorio da ce nas kostati dugorocno a pametnjakovici me osporavali, najblaze receno.
Jok, ti znas, tebi rekli.SWRA_1921 je napisao/la:Joj supljatora majko. Ti znas 100% zasto je napustio klub???!!!!Neandertalac je napisao/la:Dogan.
Poslano izravno iz mozga
Ajzea je napisao/la:Ovim cu zavrsiti sa komentarima vezano za ovu utakmicu. Ako nas neko usporedi sa Zvezdom ili Dinamom jos jednom, i upita se kako oni mogu za milione a mi ne mozemo za milion, obavezno zabraniti mogucnost ulaska na forum a ne postanje.
a zasto ti majstore ne napises jednom sta znas,imenom i prezimenom navedi ljude koji koce nas klub..Nemoj naki prica ,sve nesto okolo..Napisi direktno ili prestani da seres !!Neandertalac je napisao/la:Jok, ti znas, tebi rekli.SWRA_1921 je napisao/la:Joj supljatora majko. Ti znas 100% zasto je napustio klub???!!!!Neandertalac je napisao/la:Dogan.
Poslano izravno iz mozga
U pravu si, bas sam bio budala sto sam se nadao.LARS1921 je napisao/la:Eto tebi su rekli, kao i da ce amar osim doci i da se europa trese
Jest , nedorecen je kao Fudo iz Australijediego1921 je napisao/la:a zasto ti majstore ne napises jednom sta znas,imenom i prezimenom navedi ljude koji koce nas klub..Nemoj naki prica ,sve nesto okolo..Napisi direktno ili prestani da seres !!Neandertalac je napisao/la:Jok, ti znas, tebi rekli.SWRA_1921 je napisao/la: Joj supljatora majko. Ti znas 100% zasto je napustio klub???!!!!
Poslano izravno iz mozga
+1cikazubo je napisao/la:Yebo vas vise Dogan, pa i ovo je njegova generacija, nije otiso prije 5 godina vec prije par mjeseci.. Mzes dovest Guardiolu za koordinatora ali dzaba, NEMAS USLOVA, ne mozes na terenu sa najjeftinijom i ostecenom platicnom travom od 80 metara stvarat dijamante, nema infrastrukture, nema strucnih ljudi, nema jakih omladiskih selekcija.
Ja se nadam da ce se jos raje koha svojim glavom razmislja ukljuciti u ovu diskusiju.storm_raider je napisao/la:Lakse malo momci... istina je negdje izmedju.