Osvoji li duplu mozemo ga sigurno porediti sa Amarom jos pogotovo akoni u evropi nesto napravimo jer je sigurno da je Slavko veliki znalac i ono sto ima slicno sa Amarom samo iskazuje na drugaciji nacin je samouvjerenostGrbavica je napisao/la:Slavko po godine kod nas i ljudi ga porede sa Amarom, gluho bilo i sa Ivicom i Milanom Ribarom pokojnim. Vrijeme ce pokazati da li Slavko spada u tu grupu ljudi. Po meni jos ne, ni blizu. Za takvo nesto treba dugo godina u Želji da provede.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Brate komplet tribina izgleda drugacije od ove slikeElegant je napisao/la:Nikako ne mogu da odgonetnem kako ove stepenice postavljaju, dobro ove direktno ispod ulaza/izlaza, ali sve mi nekako izgleda kao da imaju neke i sa strane.
Ne izgleda mi kao na slici ovdje.
Spoiler:
Pa nezz sta fali da se u sivo ofarba. Ja nesto ne vidim po ovim utakmicama evropskim na ostalim stadionima da du zute stepenice, ne kazem da nema ali je rijetko. Jedino ako nije neki uslov da mora zuto kod nas.LARS1921 je napisao/la:Ima li kakve šanse da se stepenice ne farbaju žutom bojom, ne sviđa mi se ta boja, ako može drugom