Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

boju dao si nebu...
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 25, 2016 2:33 pm

Elegant je napisao/la:Imenovanje trenera ce biti tokom prve sedmice juna kako stvari stoje. Kad se izabere trener, malo kasnije strucni stab, odmah na posao oko odlaska i dolaska igraca pa onda pirpreme.

Sjednica skupstine je 18. juna. - sta tu mozemo ocekivati ?

Ne treba ocekivati nista posebno pi pitanju pojacanja, odlazaka ce biti cisto da se nesto zaradi i ustedi. Samo da se pirpreme odrade sto bolje, fizicka pripremljenost je kljucna za ligu 12. pogtovo ako odemo u prvih šest ekipa.
Nadam se da ce biti neki finansiski izvjestaj :mrgreen:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

ChWilla
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:33 pm

koji će pokazati da nije bilo finansiski ne zakonitosti :ganja:
gradi željo boli te *****

manijak_do_kraja
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:34 pm

Neandertalac je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Odakle pare jarane? Ko ce to ba sve placat?
Ne treba nam novi Bekric 8 milja ugovor dugogodisnji i sada lupaj glavom od zid sta sa njim.
Nikako mi se ne svidja ova politika da se za te stvari pitaju ljudi koji o tome pojma nemaju. Blage veze nemaju.
Pa nije top eleven hbte...
160 milja mjesecno i natovari jos...
Pa rto nek ti dovedu Livaju pa ces biti sretan :)
Ja kada sam pricao jos na onom tamo forumu u vezi tih dolazaka, Livaja, Diata, Mladenovica, Kokota cica mica, bio sam popljuvan od 90% vas, napadan, proglasavan neprijateljem kluba, ubjedjivan da pojma nemam i da treba dati sansu svakome da se dokaze. A retrospektivno, bio u pravu. Jel tako?

Isto tako i ovo sada. Koji je pravac kluba trenutni? Pare koje se ulazu u igracki kadar nisu male, gdje su rezultati i koji su ciljevi?

Mi nemamo trenera uopste a vec su mu tri igraca dovedena. Care niko ozbiljan se ne bi upustio u takvu avanturu.

A koji su to igraci dovedeni kad nismo imali trenera? Ako mislis na Pozdera, Javia i Husica oni su dovedeni dok je bio Edis trener i vjerovatni bi i ostao trener sa je odradio zadnje 3 tekme kako treba. Neki spominju samo to dovodjenje igraca, a nijedan nije doveden nit otisao od kako je Edis otisao.

Sad da li se pregovara s nekim nemam pojma, mada ne bih imao nista s tim da se dovedu igraci tipa Miroslava i Lendrica i bez trenera to su ipak igraci koji se ne propustaju u nasoj ligi, a u to bih ubrojao i Semira Stilica reci cemo da je on mlad jos i sigurno da moze pokazati vise od Bekrica. Sada to oko placanja, ako uprava ima i misli da moze isplacivati tolike igrace i tolike plate, bujrum.
Mi smo Željini, Željo je naš!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:34 pm

@neandertalac
Mislim da se ciljevi postavljaju na pocetku sezone. Prosle sezone cilj je bio europa. Cilj nije ispunjen, trener smijenjen, mandati na raspolaganju.
Nakon 18. Juna ce sve jasno biti. Nerealno je pricati o ciljevima u sezoni 2016/2017 kad nemamo definisan igracki kadar a ni trenera.
Strpljen spasen.

fk1921

sri maj 25, 2016 2:35 pm

Nista danas od BOOMA, sutra tek izgleda, valja docekat :cigara:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

damirfile
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:36 pm

Neko napisa da će biti saopštenje kluba.

LARSSON
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:38 pm

fk1921 je napisao/la:Nista danas od BOOMA, sutra tek izgleda, valja docekat :cigara:
Ne lazi ljude.. Danas ide vijest da dolazi abdulrahman kao novo pojacanje :shisha:

ChWilla
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:39 pm

štila bi bio instant najbolji igrač lige, to nema razloga da se sumnja. pa i sa 20 je bio jedan od najboljih :mrgreen:

nikad u našu ligu nije došao niko ko je sezonu prije te bez pauze zaista igrao u ekipi koja je igrala grupe evropskih takmičenja. možda da je benko najbliži tome i izdominirao je i sa 32 godine. ali ne možemo ga platiti ako nam baš ne da popust, i to mega popust...

psihopata
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:40 pm

od bekrića nikad više igrača neće biti,džaba se nadate,on nije prošao nikoga 1 na 1 otkad se vratio,zajeb smo napravili sa njim ali i to je škola koju smo trebali proći.

možda bi mogao biti igrač prevage u nekom osrednjem našem klubu,ali u Želji koji svojim renomeom teži uvijek ka titulama i trofejima,bekrić nikada više ne može biti prevaga.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Minjore
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:40 pm

ChWilla je napisao/la:štila bi bio instant najbolji igrač lige, to nema razloga da se sumnja. pa i sa 20 je bio jedan od najboljih :mrgreen:

nikad u našu ligu nije došao niko ko je sezonu prije te bez pauze zaista igrao u ekipi koja je igrala grupe evropskih takmičenja. možda da je benko najbliži tome i izdominirao je i sa 32 godine. ali ne možemo ga platiti ako nam baš ne da popust, i to mega popust...
Ili na rate :ganja:

Plava Porodica
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:41 pm

KARAJ CIGANE! :karanje: :karanje:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ponosannavas
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:44 pm

ChWilla je napisao/la:štila sad realno može negdje dobiti 30-40 hiljada KM sigurno. ne vjerujem da manje ima i u APOELu. miroslav je prije nas završio u drugoj grčkoj, a ovo je 4x uzastopni prvak kipra koji je igrao i sad grupu LE i dvije godine prije toga. i to je zato što on nije trenutno nivo iznad bekrića, nego jedno 3-4 nivoa...
IMa i ta za Stevu, ali i Stevo je visok nivo. Ako nije i viši od Štile. Nije on džaba bio u ligi pet. Treba mu da se vrati i to smo i vidjeli ove sezone. KOd njega smo imali sreće da ga niko drugi nije upratio, a mogao je.

boju dao si nebu...
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:46 pm

ChWilla je napisao/la:koji će pokazati da nije bilo finansiski ne zakonitosti :ganja:
Tako nekako :ganja:

Btw. prica mi drug da je prije desetak dana pio kafu sa M.S. Miro tvrdi da je Javi vjerovatno najbolji igrac koji je dosao u PL. Kompletan igrac, tehnicki i takticki na nivou spanske prve lige. Kaze "e sad, pitanje je hoce li biti raspolozen da trci". :ganja:

ChWilla
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:47 pm

bio jedno kratko vrijeme, pa manje više neobjašnjivo sletio. da je on do zime igrao u klubu u kakvom štila igra, bio bi nam apsolutno nedostupan. ti možeš opušteno dovesti igrača koji je sezonu završio u drugoj grčkoj ligi, ali igrača koji je igrao grupe u minuloj sezoni samo malim čudom. jer on samo na račun toga može negdje dobiti platu koju mu mi ne možemo dati. to je jednostavno tako bilo opravdano i zasluženo ili ne, bilo zbog povrede ili drugog peha...
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u sri maj 25, 2016 2:48 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Plavo - Bijeli

sri maj 25, 2016 2:47 pm

Jedva cekam ligu 12

pa covjece igramo 4 derbija minimalno :zeljeznicar1:

osim ako kone ne zavrse 7 na tabelu kad se bude dijelila
BOG BOSNA I BOSNJACI

Neandertalac

sri maj 25, 2016 2:48 pm

Minjore je napisao/la:@neandertalac
Mislim da se ciljevi postavljaju na pocetku sezone. Prosle sezone cilj je bio europa. Cilj nije ispunjen, trener smijenjen, mandati na raspolaganju.
Nakon 18. Juna ce sve jasno biti. Nerealno je pricati o ciljevima u sezoni 2016/2017 kad nemamo definisan igracki kadar a ni trenera.
Strpljen spasen.
Jedini cilj je ono sto ja govorim. Titula i totalna dominacija u nasoj ligi.
Jedini po parametrima dovodjenja igraca, ni jedan drugi.
Ne moramo cekati trenera za to, vidljivo je.

Sportski dio je u banani, meni sve mirise na izgubljen kompas sto se tog dijela tice.
Za sve ostalo kapa dole, naklon do poda, ljubim ruke gospodo.
Željeznicar za život cijeli!

fk1921

sri maj 25, 2016 2:49 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:Jedva cekam ligu 12

pa covjece igramo 4 derbija minimalno :zeljeznicar1:

osim ako kone ne zavrse 7 na tabelu kad se bude dijelila
Igrat cemo prijateljske da ih opet nakantamo :ganja:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Minjore
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:49 pm

Samo sto je ogromna razlika izmedju bh lige i izraelske. Nasa je liga odskocna daska, a u izraleskoj su pare. Sad zavisi ko sta hoce.
Recimo, ja od Benajuna ne pamtim nekog izraelskog igraca da je napravio dobar transfer u europu. Dok nasa liga napreduje i mislim da je pitanje kada ce poceti transferi u jace lige od Turske i Grcke. Pa sad...

exbabilon
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:50 pm

Neko je vec pisao ovdje. Pogleda li se Stilina karjera evidentno je da je uvijek isao za parama i boljim ugovorima, taman i u 5 puta neatraktivniju ligu. Sumnjam da ce se ovo ljeto nesto promijeniti i da ce doci nama.

boju dao si nebu...
Kontakt:

sri maj 25, 2016 2:51 pm

Meni dosta Evropa i zavrsena prva faza istoka do narednog ljeta. :shisha:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava