Pazite statistiku:

Znači nešto slično mi se nije desilo nikad u toliko godina iskustva igranja menadžera...
De slikaj mu ocjene, možda su ti skauti loši. Dešavalo se i meni sa Dragišom Komarčevićem. Redovno ga u Želju dovodio iz nekog tamo kluba gdje igra i stavlj'o ga na lijevo krilo i uvijek je imao beton statistiku. Mislim isto da je imao 2-2,5 current ability. Isto tako ti je i kad juniora ubaciš nekog koji ima isti takav trenutni ability, pa se raspuca.omladina1921zeljina je napisao/la:Oprostite na malom offtopicu, morao sam podijeliti ovo. Rekoh možda ima neko ko igra dugo menadžera ko ja pa da mu se desila slična situacija, pazite igrača:
Pazite statistiku:
Znači nešto slično mi se nije desilo nikad u toliko godina iskustva igranja menadžera...
Ili su ti loši skauti, ili ti je liga slabija od naše federalneomladina1921zeljina je napisao/la: ↑sri jul 26, 2017 10:24 pmOprostite na malom offtopicu, morao sam podijeliti ovo. Rekoh možda ima neko ko igra dugo menadžera ko ja pa da mu se desila slična situacija, pazite igrača:
Pazite statistiku:
Neloš igrač što se mene tiče. Vjerovatno bi u nekim Darmštatima, Kelnovima... bio s 3,5 zvjezdice što je priličan kvalitet. Ako imaš dobru ekipu i da ti Emir Obuća u farmerkama igra i on bi im'o dobru statistiku. Btw da je meni takvoga u Parisu nakon 5 sezonaomladina1921zeljina je napisao/la:
Ocjene su mu bolesne, bar tehnički dio, bez passinga, mentalne ocjene su prosječne, a fizičke čak ispod prosjeka za igranje u Bundesligi.
Svi skauti izbacuju da mu je max dvije zvijezde. Primjer jednog od skauta (težim najboljim sakutima jer razvijam mlade igrače, to mi je fetiš):
U prošlom postu možete vidjeti ovog Alexa Calva, on mi je wonderkid, četiri zvijezde, ima isto strašnu statistiku, ali evo poređenja sa ovim likom:
U svakom slučaju, mislim da ga je uhvatila neka luda, forma ekipe + njegova forma, da je on nekako eksplodirao. Ibretim se