Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ch.Willa1986
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri mar 08, 2017 10:17 am

Koliko ja znam ne prenosi niko danasnju utakmicu. Nema druge nego da pratimo tekstualno pa sacekamo izvjestaj ekipe 1921 TV...

storm_raider
Kontakt:

sri mar 08, 2017 10:20 am

99% da nece biti prenosa, ovaj 1% ostavljam zbog Larsona, jer je on bolje upucen. Praticemo ovdje na forumu, kao i inace uz dangerous attack.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

shzna
Kontakt:

sri mar 08, 2017 10:26 am

Jeste li spremni na još jedan nedosuđeni penal ili na još jedan neregularni dosuđeni za suparnika?
1987

mula
Kontakt:

sri mar 08, 2017 10:29 am

Onaj ko negativno kritikuje Blagojevića ,na osnovu do sada prikazanog izdanja (prijateljske utakmice i dva proljetna kola) ,može se samo reći da je totalni nepoznavalac fudbala.
Ne kontam šta očekujete od centralnog veznog? Čovjek ima izuzetno dobro kretanje i markiranje igrača, nevjerovatno brz i dobar protok lopte, igrač koji na fenomenalan način mjenja stranu igre dugom loptom.
Mislim da previše gledamo Ligu prvaka i lige petice i to iskustvo gledanja želimo da prenesemo na naše terene. Volio bih vidjeti u našoj ligi boljeg igrača od njega.
O njegovoj fudbalskoj eleganciji neću da pričam, ljepota gledati.

p.s. Ako neko ne zna šta da napiše, bolje bi bilo da ništa ne piše, nego da valja gluposti !
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

ellaxaz
Kontakt:

sri mar 08, 2017 10:30 am

Stari dobri radio...
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri mar 08, 2017 10:37 am

Ma nije los Blagojevic samo sto nas je navikao na puno bolje.. Al meni se cini da je onako budala svoje vrste.. Pokazao je to i u Zenici a i kada je na Sinisi u Vitezu demonstrirao majgeri..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

storm_raider
Kontakt:

sri mar 08, 2017 10:41 am

mula je napisao/la:
Onaj ko negativno kritikuje Blagojevića ,na osnovu do sada prikazanog izdanja (prijateljske utakmice i dva proljetna kola) ,može se samo reći da je totalni nepoznavalac fudbala.
Ne kontam šta očekujete od centralnog veznog? Čovjek ima izuzetno dobro kretanje i markiranje igrača, nevjerovatno brz i dobar protok lopte, igrač koji na fenomenalan način mjenja stranu igre dugom loptom.
Mislim da previše gledamo Ligu prvaka i lige petice i to iskustvo gledanja želimo da prenesemo na naše terene. Volio bih vidjeti u našoj ligi boljeg igrača od njega.

p.s. Ako neko ne zna šta da napiše, bolje bi bilo da ništa ne piše, nego da valja gluposti !
Nema tu neke 'negativne' konotacije u kritikovanju Blagojevica, barem ja je nisam primjetio. Svaka kritika je do sada bila jako konstruktivna. Nemojmo da etiketiramo nikoga tek tako.

Blagojevic ima tu eleganciju i doslovno zvace loptu. Vidi se da je godinama igrao mali fudbal. E sada, ono sto mu ja zamjeram je ta primopredaja lopte, gdje cesto grijesi. Ne ocekuje naravno niko Iniestina dodavanja, ali Blagojevic kada pogrijesi u predaji lopte, a desi se to 5 - 6 puta na utakmici, obicno je zadnji covjek veznog reda. I to onda otvara kontru protivnickoj ekipi na nasa 2 iskusna, ali spora stopera. Blagojevicev fudblaski IQ je ogoman, ali neke stvari koje on pokusava ne prolaze cesto. Da prolaze, igrao bi vjerovatno u Spaniji.

incident
Kontakt:

sri mar 08, 2017 10:47 am

Vrijeme u Bijeljini lose,kisa prestala ali ce teren biti natopljen vodom,i od nekog fudbala nema nista,jel je Slavko takticar,a Miloseviceva filozofija gol kroz posjed lopte.Najbitnije je da se niko ne povrjedi.Sto se prenosa tice mrka kapa,znaci bet 365 i ono opasan napad itd,ko uopste prenosi Kup BiH,to radi Face tv,od polufinala ako je u pitanju neki sarajevski klub,nece valjda Bn televizija.Marko nista lose nije rekao,nada se covjek pobjedi,ipak su mu pobjednicki mentalitet usadili u Fk Partizan Beograd u mladjim kategorijama.
PS:Za ove koje dolaze ,zimska garderoba,duge gace. :D

MATORI
Kontakt:

sri mar 08, 2017 10:51 am

storm_raider je napisao/la:
sri mar 08, 2017 9:17 am
Dominic je napisao/la:
sri mar 08, 2017 9:08 am
Jedna primjedba za Adisa i ostale iz kluba koji prate ovo sto tipkamo ovdje. Mislim da nije bilo potrebe za onoliko samouvjerenosti i pomalo bahatosti prosle godine s izjavama ''napravit cemo tribinu usprkos svemu do oktobra'', ne samo od Siljka nego i drugih iz uprave, kad se znalo da imamo posla s violinama i koldzama i da procedure uspore i najvece optimiste, ne samo na Balkanu. Znate kako je bilo.
Onda smo i pored kasnjenja pocetka radova na Istoku od 10 dana i vrlo hladnog vremena , u totalu oko 15 dana izgubljenog vremena ponovo culi vise puta ''tribina ce biti sigurno gotova 4 marta'', a vidimo da nece ni do 13-14 marta biti zavrseni svi radovi i postavljene stolice.. Navijaci su strpljivi i nema potrebe se razbacivati s izjavama kad je ovo Bosna a toliko je zlocestih ljudi u svemu sto je pozitivno i dobro, znate to svi, posebno ako je posteno postavljeno, da ne govorimo o ''ugradjivanju'' u sve i svasta mnogih pojedinaca koji su ljutiti sto s hadzi Senadom ne ide tako pa se probali osvetiti na sve nacine. Uvjeren sam da ce tribina biti usminkana i spremna sa svim upotrebnim dozvolama za Evropu, dakle do kraja maja, a to nam je svima bio cilj, zar ne? Hvala.
:palacgore: :palacgore:

To ti je kada ljudi srcano ulaze u ovo sve. :) Naravno, lekcija je i odlican savjet.
+1
Za neke faze u gradjevini faktor (ne)vremena i rokova se podcjenjuje, i ne može se riješiti "vanrednim stanjem"
koje je kako čujem svakodnevno na snazi.
A to navijačima treba neko iz uprave pošteno obrazložiti, i ne vidim ko bi od nas dramio...
Stari gradjevinci za to imaju definiciju:
Ako jedna žena nosi dijete 9 mjeseci - to ne znači da ako dovedeš 9 žena - eto djeteta za jedan mjesec...
.ebo te čekamo istok: moj babo 70 godina, ja 50 djeca 60 = 180 godina.
I sad 5, 10 ili 15 dana problem.
Ma "hajte molim Vas"

ChWilla
Kontakt:

sri mar 08, 2017 10:56 am

nije to baš tako, to je malo površan pristup stvarima. oni koji odlučuju jesu srčani, ali su i vrlo iskusni i sračunati.

i znaju da je realnost balkanskog pristupa svemu: da se reklo do 15.4. - ne bi bilo ni do 15.5.

da se se čekale dozvole za prvu fazu radova - ne bi bilo ništa i nikako.
gradi željo boli te *****

cikazubo
Kontakt:

sri mar 08, 2017 11:03 am

Hoće li biti na BHR1 onaj sportski blok kada se uživo uključuju ?
Inače ne vloim da kritikujem bezveze nešto, ali eto čisto da napomenem ŠB ima danas prenos na svom you tube kanalu, ne znam koliko to košta i koliko je opreme potrebno, ali Željo kao najveći klub sa najvećom armijom navijača bi sigurno trebao biti korak ispred ostalih i u tim segmentima, kao što rekoh ipak se naše utakmice najviše prate u ovoj državi.

MATORI
Kontakt:

sri mar 08, 2017 11:10 am

ChWilla je napisao/la:
sri mar 08, 2017 10:56 am
nije to baš tako, to je malo površan pristup stvarima. oni koji odlučuju jesu srčani, ali su i vrlo iskusni i sračunati.

i znaju da je realnost balkanskog pristupa svemu: da se reklo do 15.4. - ne bi bilo ni do 15.5.

da se se čekale dozvole za prvu fazu radova - ne bi bilo ništa i nikako.
Ako se ovo odnosi na moj post:
1. Nisam govorio o dozvolama.
2. U ovom segmentu je nemoguće da sam površan - izmedju ostalog zbog (rukovodećeg) iskustva na dijelovima radova -
a na objektima investicione vrijednosti (bukvalno) milijardu USA S.
3. Rokovi izgradnje se definišu ugovorom - ali i tu imaju "kvake" o kojima neću - jer to baš puno ljudi to i ne interesuje
4. Po zakonu ispitivanje - atestiranje (da dalje ne šiljim) betona može započeti 28 dana po završetku istih.
O ostalim detaljima koga interesuje može PP
Izvinjavam se ako sam nekoga smorio stvarima koje su mu nevažne

ChWilla
Kontakt:

sri mar 08, 2017 11:16 am

i odnosi i ne odnosi. ja ne mislim ništa tehnički ni iz građevinske struke, nego životno - da je stavljen "opušteniji" rok, i to bi se probilo za isto toliko dana. možda i više, jer se u nas planira da se kasni. kraći rok je metoda pritiska za sve uključene, kako za građevince tako i za finansiranje, tako i za dozvole i sve ostalo. i to sa bilo kojom strukom i nema veze, možda sa psihološkom...
gradi željo boli te *****

Braveheart
Kontakt:

sri mar 08, 2017 11:17 am

Ljudi kontam sad nesto. Stvarno je sramota, 2017. godina, a mi moramo pratit najtrofejniji klub u drzavi strelicama na bet365, da znamo jesmol u napadu.

LeBlue
Kontakt:

sri mar 08, 2017 11:17 am

mula je napisao/la:

Meni on previse lopti prodaje. Ima loptu nema nekog presinga na njemu, i nicim izazvan on njima daje loptu. Tako radi vise puta tokom utakmica. Isto u momentima dribla previse, zakomplikuje, i uzmu mu loptu. To radi na sredini terena, i otvara sansu za kontru protivnika.

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri mar 08, 2017 11:19 am

Braveheart je napisao/la:Ljudi kontam sad nesto. Stvarno je sramota, 2017. godina, a mi moramo pratit najtrofejniji klub u drzavi strelicama na bet365, da znamo jesmol u napadu.
Da nece RTRS prenositi?

Braveheart
Kontakt:

sri mar 08, 2017 11:22 am

BabOsim je napisao/la:
Braveheart je napisao/la:Ljudi kontam sad nesto. Stvarno je sramota, 2017. godina, a mi moramo pratit najtrofejniji klub u drzavi strelicama na bet365, da znamo jesmol u napadu.
Da nece RTRS prenositi?
Ma kakvi ba, RTRS voli Bijeljinu koliko mi Beograd :D ( odnosi SNSD-SDS )

MATORI
Kontakt:

sri mar 08, 2017 11:25 am

Braveheart je napisao/la:
sri mar 08, 2017 11:22 am
BabOsim je napisao/la:
Da nece RTRS prenositi?
Ma kakvi ba, RTRS voli Bijeljinu koliko mi Beograd :D ( odnosi SNSD-SDS )
Zato treba tražiti prenos - pisati mailove BN TV - odnosno onom njihovom gazdi, što mu je Mile "sve po spisku"

mula
Kontakt:

sri mar 08, 2017 11:29 am

mula je napisao/la:

Nema tu neke 'negativne' konotacije u kritikovanju Blagojevica, barem ja je nisam primjetio. Svaka kritika je do sada bila jako konstruktivna. Nemojmo da etiketiramo nikoga tek tako.

Blagojevic ima tu eleganciju i doslovno zvace loptu. Vidi se da je godinama igrao mali fudbal. E sada, ono sto mu ja zamjeram je ta primopredaja lopte, gdje cesto grijesi. Ne ocekuje naravno niko Iniestina dodavanja, ali Blagojevic kada pogrijesi u predaji lopte, a desi se to 5 - 6 puta na utakmici, obicno je zadnji covjek veznog reda. I to onda otvara kontru protivnickoj ekipi na nasa 2 iskusna, ali spora stopera. Blagojevicev fudblaski IQ je ogoman, ali neke stvari koje on pokusava ne prolaze cesto. Da prolaze, igrao bi vjerovatno u Spaniji.
Ne bih se slozio sa tobom oko te primopredaj lopte. On ima takvu ulogu u timu da je bude igrač koji preuzima rizik i normalno je da na jednoj utakmici ima par izgubljenih lopti, kod njega je najvise u posjedu od svih veznih igrača.
A rijetke su situacije da kao zadnji vezni izgubi loptu i napravi kontru.
Ipak mislim da imamo prevelika očekivanja od njega i da na osnovu toga izgubimo realnu sliku o njegovom ucinku na terenu. Postujemo stavove svih koji su glasali u ovoj anketi, ali doprinos Blagojevića igri Želje je ogroman za razliku od svih veznih igrača(Bekrić, Marković, Radinović).
Ruku na srce on nije imao neki konkretan potez u ovoj sezoni npr. da je zabio neki odlučujući gol za razliku od ostalih.
Ali gledajući njegovu igru defanzivno- kako stoji blizu igrača, njegovo kretanje tokmo cijele utakmice, njegovo otkrivanje, daleko je ispred njih
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

storm_raider
Kontakt:

sri mar 08, 2017 11:33 am

mula je napisao/la:
sri mar 08, 2017 11:29 am
mula je napisao/la:

Ne bih se slozio sa tobom oko te primopredaj lopte. On ima takvu ulogu u timu da je bude igrač koji preuzima rizik i normalno je da na jednoj utakmici ima par izgubljenih lopti, kod njega je najvise u posjedu od svih veznih igrača.
A rijetke su situacije da kao zadnji vezni izgubi loptu i napravi kontru.
Ipak mislim da imamo prevelika očekivanja od njega i da na osnovu toga izgubimo realnu sliku o njegovom ucinku na terenu. Postujemo stavove svih koji su glasali u ovoj anketi, ali doprinos Blagojevića igri Želje je ogroman za razliku od svih veznih igrača(Bekrić, Marković, Radinović).
Ruku na srce on nije imao neki konkretan potez u ovoj sezoni npr. da je zabio neki odlučujući gol za razliku od ostalih.
Ali gledajući njegovu igru defanzivno- kako stoji blizu igrača, njegovo kretanje tokmo cijele utakmice, njegovo otkrivanje, daleko je ispred njih
Postujem tvoje argumente, veoma sazeto. Slozimo se da se necemo sloziti oko ovoga. :)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava