Imaš pravo nije 5 nego 6Brkoo je napisao/la: ↑sub mar 04, 2017 10:12 pmNiko u ligi nema brze igrace u sredini terena, svi ukljucujuci i nas imaju tzv. dizelase. Kako pet zadnjih tekmi kad smo razbili Zrinjski u Mostaru, dobili Celika, izdominirali Krupu, ljudi nisu pogledali prema nasem golu itd. Slozio bih se da nam trebaju brzi i bolji igraci u sredini prvenstveno zbog evrope i zbog toga sto bi zbog toga dosta profitirali i u nasoj ligi jer bi bili prva ekipa sa takvim igracima ali ovi tzv. dizelasi koje sad imamo su medju najboljim u ligi..
 . Tri u Antaliji, jedna na plastici u MO pa još jedna plasika u Krupi i ova danas.
  . Tri u Antaliji, jedna na plastici u MO pa još jedna plasika u Krupi i ova danas.Nisu među najbolji u ligi nego u pet deka sa drugim. Tabela to najbolje prepozna
 .
  .Mene nece zadovoljiti jedan Bekricev eurogol, Zebin dribling ili Blagojevicevo jedno podvaljivanje. Želim kontinuitet i igru za ekipu. Da me ne shvatite pogrešno, ja ne ocekujem da su na nivou Mešine generacije. Ocekujem da naprave prevagu i da diktiraju igru a ne da ovisimo o znanju ili ne znanju protivnika.
PS
I protiv celika jesenas je veza bila bezveze

🤍
🤍