Znaci sredjena maska kad ga mozemo ocekivati na terenu..FKZ1921 je napisao/la:Minhen...Zbog maske. Otisci...Okolele je napisao/la:Gdje Aco putuje..?
Znaci sredjena maska kad ga mozemo ocekivati na terenu..FKZ1921 je napisao/la:Minhen...Zbog maske. Otisci...Okolele je napisao/la:Gdje Aco putuje..?
U toku je rekonstrukcija stadiona Grbavica kako bi FK Željezničar bio domaćin evropskih utakmica. Uprava kluba ukazala je povjerenje našoj kompaniji i za svoje vjerne navijače izabrala stolice kakve zaslužuju - one koje ispunjavaju UEFA standarde. Ovo je sa fb stranice te kompanije..MrRiccoli je napisao/la:Stolice bekto precisa
Sent from my C5303 using Tapatalk
Aco je rekao ako mu bude odgovarala ova maska,da ce spreman biti za Olimpic !Okolele je napisao/la:Znaci sredjena maska kad ga mozemo ocekivati na terenu..FKZ1921 je napisao/la:Minhen...Zbog maske. Otisci...Okolele je napisao/la:Gdje Aco putuje..?
Najopasnije su te njihove kontre pogtovo ako nasi bude to prekidali faulom a ovaj Jakupovc daje zute nasim jedva ceka da mahne. Mada sad ima i TV prenos pa ce i on lakse da mase.chile je napisao/la:Gledajuci golove Slobode na kosevu treba se paziti kontre, jer ocito je da su dobri u brzoj tranuiciji dok na postavljenu igru i nemaju neki odgovor. Zahirovica za Zajku zaduziti i nema zime. Bitno je ne praviti prekrsaje u zoni suta i to bi bilo otprilike to, ne sumnjam da cemo im bar jedan utrpati ako ne i vise. Cak bi ovo moglo biti i lakse gostovanje nego sto se ocekuje.
Ja mislim da ce oni slicno kao i Siroki krenuti prvih 20 min na ho-ruk. I nadam se ljepoj tekmi u kojoj poganac Jakupovic nece upetljati prste pa neka pobjedi bolji ... naravno Zeljo
Sent from my Plavo Sokocalo
Nema kod edisa prvi brzi gol nego dva brza goladell21 je napisao/la:Pokušati prvi zabiti gol i onda će sve biti lakse.
Ma zezao sam se za titulu, ali neko će ovdje ispasti lažov, situacija je mnogo komplikovana. Ako savez kaže da su optužbe Husića neosnovane, onda će on ispasti lažov i to će mu biti velika mrlja, a on mi djeluje kao poprilično ponosan čovjek i ne vjerujem da će to dopustiti...Elegant je napisao/la:Ne treba se uzdati u ovu istragu ovo je savez proveo reda radi da skine pritisak sa sebe.