Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet mar 17, 2016 2:25 pm

FKZ1921 je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Gdje Aco putuje..?
Minhen...Zbog maske. Otisci...
Znaci sredjena maska kad ga mozemo ocekivati na terenu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Brkoo
Kontakt:

čet mar 17, 2016 2:30 pm

MrRiccoli je napisao/la:Stolice bekto precisa

Sent from my C5303 using Tapatalk
U toku je rekonstrukcija stadiona Grbavica kako bi FK Željezničar bio domaćin evropskih utakmica. Uprava kluba ukazala je povjerenje našoj kompaniji i za svoje vjerne navijače izabrala stolice kakve zaslužuju - one koje ispunjavaju UEFA standarde. Ovo je sa fb stranice te kompanije..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u čet mar 17, 2016 2:31 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

diego1921
Kontakt:

čet mar 17, 2016 2:30 pm

Okolele je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Gdje Aco putuje..?
Minhen...Zbog maske. Otisci...
Znaci sredjena maska kad ga mozemo ocekivati na terenu..
Aco je rekao ako mu bude odgovarala ova maska,da ce spreman biti za Olimpic ! :zeljeznicar1:

pile87
Kontakt:

čet mar 17, 2016 2:53 pm

Protiv slobode opusteno po meni sav pritisak je na njima. Svidja mi se to sto je za sada bez velike pompe sa nase strane i tako i treba biti. Od igraca ocekujem samo da izadju i daju maksimum ovo je fudbal i sve i jedan scenario je moguc.
Sto se tice Edisa po meni za sada jako dobro vodi utakmice i pokazuje da i on sazrijeva kao trener i da ima perspektivu a uzmemo li u obzir da je dobio veliki broj ovih vecih utakmica i da ove manje pocinje da rijesava rutinski, jako sam zadovoljan.
Dosta dobrih stvari je u toku tako da ne treba svoditi sve na jednu utakmicu perspektiva je tu na dobrom smo putu.
Nase je kao i do sada bezrezervna podrska i Zeljo mi te volimo kako god zavrsio.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

ISB87
Kontakt:

čet mar 17, 2016 3:20 pm

Ocelujem od kapitena 2-3 stolice :P salim se naravno, da nam sto prije zaigra.

Ajmo u tz po bodOVE :titula:
MIRZA RASCIC

Leon_Professional
Kontakt:

čet mar 17, 2016 3:28 pm

Sloboda nema nesto pretjerano cega se treba prepasti. Treba zatvoriti Zajku Zebu, a moze to odraditi Zaha kvalitetno. Zebe protiv pitara nije nigdje bilo i onda sjevne i napravi potez za gol. Mislim za Zebu se nema sta pricati novo, znamo ga mi najbolje. Ahmetovic je dobar u zraku pravo, u polju i nije nesto ekstra. Da je tu Aco on bi rijesio to dobro, mada ne sumnjam da ce i Bogi i Hodzurda odraditi maksimalno dobro svoj posao. Ordagic je na mene ostavio jak utisak. Decko strasno trci u sredini, doslovno leti.
Treba i naglasiti da Sloboda ima jako dobru tranziciju. Umrtve igru do maksimuma i onda istrce brzu kontru. Primjetio sam kad Zajko ima prostora dosta da njemu dadnu loptu i trce, a on onda uruci loptu. To im ne smijemo dopustiti nikako. Perica Ivetic jako dobar defanzivno, malo steka u napadu, ali uzeo je protiv pitara dosta duela. Piric je dobar golman, kupi sve ubacaje, nije linijski golman.

Posto im nema stopera vidjet cemo kakve ce rokade raditi Husref, mada mislim da mi tu trebamo traziti sansu.

chile
Kontakt:

čet mar 17, 2016 3:33 pm

Gledajuci golove Slobode na kosevu treba se paziti kontre, jer ocito je da su dobri u brzoj tranuiciji dok na postavljenu igru i nemaju neki odgovor. Zahirovica za Zajku zaduziti i nema zime. Bitno je ne praviti prekrsaje u zoni suta i to bi bilo otprilike to, ne sumnjam da cemo im bar jedan utrpati ako ne i vise. Cak bi ovo moglo biti i lakse gostovanje nego sto se ocekuje.
Ja mislim da ce oni slicno kao i Siroki krenuti prvih 20 min na ho-ruk. I nadam se ljepoj tekmi u kojoj poganac Jakupovic nece upetljati prste pa neka pobjedi bolji ... naravno Zeljo :)

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

diego1921
Kontakt:

čet mar 17, 2016 3:34 pm

Da li je Bekto nama sponzor ?

Plava Porodica
Kontakt:

čet mar 17, 2016 3:34 pm

Ja još pod dojmom od sinoć.Preznojio se 20 puta..imo sam par kila viška,danas se znatno poboljšanje vidi :mrgreen:
Konačno je naš najvažniji igrač u elementu i pun pozitive.Sa njim je Želji puno lakše gdje god igra.To nam je falilo prvu polusezonu.Budimo taj presudni igrač i u Tuzli.
Da ponovim uplate su danas i sutra u Plavom Salonu na zapadnoj tribini od 17-19h.Cijena puta je 19 KM.Ulaz besplatan.Svi u autobuse i nosimo Plave sve do pobjede! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Elegant
Kontakt:

čet mar 17, 2016 3:44 pm

chile je napisao/la:Gledajuci golove Slobode na kosevu treba se paziti kontre, jer ocito je da su dobri u brzoj tranuiciji dok na postavljenu igru i nemaju neki odgovor. Zahirovica za Zajku zaduziti i nema zime. Bitno je ne praviti prekrsaje u zoni suta i to bi bilo otprilike to, ne sumnjam da cemo im bar jedan utrpati ako ne i vise. Cak bi ovo moglo biti i lakse gostovanje nego sto se ocekuje.
Ja mislim da ce oni slicno kao i Siroki krenuti prvih 20 min na ho-ruk. I nadam se ljepoj tekmi u kojoj poganac Jakupovic nece upetljati prste pa neka pobjedi bolji ... naravno Zeljo :)

Sent from my Plavo Sokocalo
Najopasnije su te njihove kontre pogtovo ako nasi bude to prekidali faulom a ovaj Jakupovc daje zute nasim jedva ceka da mahne. Mada sad ima i TV prenos pa ce i on lakse da mase.

A sigurno cemo imati svoje prilike, sto iz igre a pogotvo iz prekida. Jos ako uspijemo zatvoriti Zebu bice dobro. :palacgore:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Kapiten
Kontakt:

čet mar 17, 2016 3:45 pm

Igra onaj Ajkunic... :palacgore: Zera imao finih poteza, Mujaga skarice, steta sto ono ne uđe
Dino :palacgore:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet mar 17, 2016 4:26 pm

Imam rodjaka iz Amerike. Kaze da se ne isplati poslati ovako pare jer mu banke uzimaju previse. A stvarno i ja kontam, velika procedura za paypal ili?
Željezničar ante portas !

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet mar 17, 2016 4:29 pm

Utakmica Slobode protiv pitara na koševu nije nikakvo mjerilo za nas jer su se oni raspali totalno i nisu imali nikakav sistem igre tako da je Zeba bio mlađi godinu ili dvije utrpali bi im 6-7 golova. Zajku treba potrošiti u prvom poluvremenu i natjerati ga da ganja naše igrače i onda se u drugom neće vidjeti pošteno. Samo neka naši igrači ispoštuju 80 % Edisovih zamisli i ja sam siguran u pobjedu, da nam kapiten igra bio bih ubjeđen da nećemo gola primiti a svi znamo da možemo zabiti bilo kojem protivniku u PL. Oni su se emotivno potrošili na kone i Vitez i sve ono što ih je pratilo posljednjih desetak dana tako da očekujem i pad u njihovoj koncentraciji, neće biti lahko ali mi to možemo, nije nam pobjeda pod moranje ali ih možemo pobjediti ako svi na terenu i tribini odradimo posao timski.
:zeljeznicar1:
イビチャ・オシム

dell21
Kontakt:

čet mar 17, 2016 4:32 pm

Pokušati prvi zabiti gol i onda će sve biti lakse.

pile87
Kontakt:

čet mar 17, 2016 4:38 pm

dell21 je napisao/la:Pokušati prvi zabiti gol i onda će sve biti lakse.
Nema kod edisa prvi brzi gol nego dva brza gola :zeljeznicar1:
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Okolele
Kontakt:

čet mar 17, 2016 4:39 pm

Izgleda da ce im Merzic ipak igrati..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Fanzi
Kontakt:

čet mar 17, 2016 4:41 pm

Zdravo svima!

Da li bi neko htio postati admin ili editor na SŽ (3za1921) FB stranici?
Više nisam u mogućnosti raditi na njoj...

Virtu4L

čet mar 17, 2016 4:52 pm

Saslušan i Ibraković, hajde, dajte nam tu titulu :titula:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Elegant
Kontakt:

čet mar 17, 2016 4:56 pm

Ne treba se uzdati u ovu istragu ovo je savez proveo reda radi da skine pritisak sa sebe.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Virtu4L

čet mar 17, 2016 5:08 pm

Elegant je napisao/la:Ne treba se uzdati u ovu istragu ovo je savez proveo reda radi da skine pritisak sa sebe.
Ma zezao sam se za titulu, ali neko će ovdje ispasti lažov, situacija je mnogo komplikovana. Ako savez kaže da su optužbe Husića neosnovane, onda će on ispasti lažov i to će mu biti velika mrlja, a on mi djeluje kao poprilično ponosan čovjek i ne vjerujem da će to dopustiti...

Poprilično komplikovana situacija, gdje će neko na kraju ispasti veeeliki negativac.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava