Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

terabajt
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 25, 2016 11:31 am

Dobar je prijedlog za organizovanje utakmice povodm zavrsetka radova na stadionu. Nek raja vidi sta se sve napravilo i uradilo malo slika sa igračima na grbavici.
Da ojačamo poziciju uprave i izrazimo svoj stav.

Dolina
Kontakt:

Hadzijalagic je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Previše pažnje posvećujemo nečemu što je potpuno nebitno...sa bilo kojeg aspekta.
Uradjen je jedan amaterski prilog,ustvari nije uradjen već sklepan. Ovo je njihova sramota i njihov problem.
Sad nam je puno bitniji tema izbor novog šefa struke...
Za 70% gledalaca one emisije sinosnji prilog nije amaterski vec je primjer priloga na koji su ih navikli nepismeni i samoprozvani novinari.. Konzumenti onakvih emisija nisu navikli na kvalitetno istrazivacko novinarstvo, tako da im je onaj amaterizam sasvim uobicajen.. Ako budemo sutili i ne iskoristimo sav taj amaterizam ucinicemo sebi medvjedju uslugu.. Poored toga i mnogi navijaci koji nisu upuceni kako treba zasluzuju objasnjenje i pravu sliku..
Upravo tako.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

delinjo
Kontakt:

hvala Izliji i jos par momaka koji su fino ovo objasnili i pametnom dosta...mislim da trebamo zavrsiti pricu oko toga ko je zelio shvatio je ,ko ne zeli da shvati djaba mu sve...najvaznija je podrska upravi i da se cuje nas glas...nek oni nastave raditi kao do sada....

ajmo se malo posvetiti i pisati o treneru koji ce vrlo brzo biti predstavljen...to su veselije teme a ne placeni novinari ,clanci i tako te gluposti...ako moze nepismena zena raditi kao voditeljica na ftv onda moze i Miske uzimati 7 % ...moze mu se crknite dusmani :ganja: :ganja:

PODRSKA UPRAVI ....MISKE I SILJAK :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 25, 2016 11:32 am

FKZ1921 je napisao/la:Previše pažnje posvećujemo nečemu što je potpuno nebitno...sa bilo kojeg aspekta.
Uradjen je jedan amaterski prilog,ustvari nije uradjen već sklepan. Ovo je njihova sramota i njihov problem.
Kad cemo znati odluku o sefu? Ko su ostali u konkurenciji? Da malo o njima pricamo, dosta je ove gamadi vise. Nadam se da ce nasi samo nastaviti raditi kako rade, ali trebaju i boriti se protiv ovih levata, izdati kakvo saopstenje u kojem sve objasnjavaju. Kad te neko optuzi za nesto, a ti sutis, onda stvaras sumnju na sebe.

diego1921
Kontakt:

sri maj 25, 2016 11:32 am

Edis je zavrsio za sva vremena sto se tice Zelje i nece vise nikad imati moju podrsku,taman postao Murinho !!
Zao mi je sto sam mu davao podrsku poslije Zrinjskog i Celika,pojeo sam govno **** me otac !! Ako ce nas klub "funkcionisati" samo kad je Amar tu ,onda da Bog da nikad trofej ne uzeli.Cudno mi samo kako ovaj Edis do juce nije nijednom spomenuo Amara,vec samo ove ljude iz uprave i to po dobrom..Kolko samo sujete u jednom covjeku,pisam ti se na svaki minut koji si proveo u klubu..Pa jednog Husrefa smjene dok je u bolnici bio, da se Edisu ovo desilo, pobio bi nas sve !! :psujem:

Elegant
Kontakt:

sri maj 25, 2016 11:33 am

Okolele je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Sta je sa ovim Edisom sta on hoce ?
Hoce da bude cistac na Grbavici ali nasi mu ne daju kako on kaze..
On je racunao da ce na duze staze ostati trener, mislio je da ce u ligi 12. da nas vodi. Ali realno sa ovim rezultatima koje je imao tesko, sad je izgubio posao pa mu frka.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

super1
Kontakt:

sri maj 25, 2016 11:33 am

Leon_Professional je napisao/la:
Kad cemo znati odluku o sefu? Ko su ostali u konkurenciji? Da malo o njima pricamo, dosta je ove gamadi vise. Nadam se da ce nasi samo nastaviti raditi kako rade, ali trebaju i boriti se protiv ovih levata, izdati kakvo saopstenje u kojem sve objasnjavaju. Kad te neko optuzi za nesto, a ti sutis, onda stvaras sumnju na sebe.
prati zvanicnu danas,a sto se tice trenera znat ce se u ovih dan dva

terabajt
Kontakt:

sri maj 25, 2016 11:34 am

Valja sad na biro jbg i meni bi bila frka :kafa:

reks1
Kontakt:

sri maj 25, 2016 11:34 am

Ludnica ovih dana a sve su prilike da ce se i nastaviti.Bice tu i tekakve guzve.Velike su stvari u pitanju.Naravno lova stoji iza svega ,Uhljupima se zuri da stvar zavrse prije izbora i pravno formalno se docepaju skupih kvadrata.Imacemo ocito dugotrajnu i neizvjesnu bitku u kojoj se kako rece chwila prelamaju tri nivoa i svi naravno hoce dio svog tala.Mi ocito ovo sto radimo ,radimo bez dozvola Koliko i kako dugo to mozemo je nesto sto me iskreno brine.Medijska haranga nije slucajna bas sada.Blizi se skupstina do koje ce se ,siguran sam,pritisci samo pojacavati.Otud ne kontam Edisa koji im je legao ko budali samar i uklopio se u medijsku kampanju protiv ove uprave i projekta koji nose.Nas i dalje najveci problem sto ne mozemo izaci pred neke financijere bez rijesenih papira,pocevsi od regulacionih planova do svih mogucih dozvola ukljucujuci i onu o promjeni namjene zemljista kojim se raspolaze,Bez toga cemo tesko na zelenu granu.Znaci ralje politike a to je nesto sto ako imamo pameti u onoj populaciji koja zivi u Novom Sarajevu mozemo mijenjati.Makar upozoriti da su promnjene u foteljama moguce.Stoga se slazem sa iznesenim da neke velike gradnje,neboderi,i slicno nisu opcija .
Raditi na ovome sto se zapocelo ukljucujuci i istok jer ce to za nas sve biti znak da se nije odustalo od evropskog Zelje
Nadam se da ce se nastaviti na pravnom profilisanju kluba jer kao udruzenje gradjana nismo bas atraktivni investitorima,privatnicima iz Evrope i svijeta
Nadam se da ce se sportski segment ustrojiti cijelom vertikalom i to od najmladjih do prvog tima.Da imamo shemu ,cod ,koji se prati i kojeg se pridrzava kroz cijeli sistem.Bez omladinskog,da ga tako nazovem,segmenta mi nismo nigdje prispjeli.Znaci temelji su prioritet i to zdravi a to je nasa skola fudbala,Tu po meni treba najvise ulagati i svakog novog sefa strucnog staba bih birao izmedju ostalog i prema idejama o razvoju i nacinu funkcionisanja podmlatka u cjelini
I nesto sto me off the records zanima da li su zaista momci sa ovog foruma dobivali prijetnje zbog pisanja protiv aktuelnog nacelnika ili je i to dio medijske kampanje anamo onog portala.

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 25, 2016 11:35 am

super1 je napisao/la: prati zvanicnu danas,a sto se tice trenera znat ce se u ovih dan dva
Hvala Super! :palacgore:

super1
Kontakt:

sri maj 25, 2016 11:36 am

Elegant je napisao/la:
Okolele je napisao/la:
On je racunao da ce na duze staze ostati trener, mislio je da ce u ligi 12. da nas vodi. Ali realno sa ovim rezultatima koje je imao tesko, sad je izgubio posao pa mu frka.
mogao je zadrzati posao kao adzem,sutis i iskoristis sansu koja ti se pruzi,a ne ko zadnji levat ospes paljbu pa posle izvinite...

teteac8684
Kontakt:

sri maj 25, 2016 11:37 am

Okolele je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

terabajt
Kontakt:

sri maj 25, 2016 11:38 am

Sve ovo možemo promijeniti u oktobru da dode novi načelnik. Dozvole bi bile gotove za 3-4 dana vjerujte mi. Koldžo u ovome ima interes preko svoje firme svi to znamo.
Da drugi čovjek sjede u fotelju neko ko će želji dati podršku i riješili smo sve muke u vezi stadiona. Ako bude neki kandidat koji će stati uz nas moramo mu dati glas jer bi time riješili sve naše probleme.

nookey
Kontakt:

sri maj 25, 2016 11:38 am

on bi kao da čisti, a oni mu kao ne daju :rofl:

Mirek11
Kontakt:

sri maj 25, 2016 11:39 am

diego1921 je napisao/la:Edis je zavrsio za sva vremena sto se tice Zelje i nece vise nikad imati moju podrsku,taman postao Murinho !!
Zao mi je sto sam mu davao podrsku poslije Zrinjskog i Celika,pojeo sam govno **** me otac !! Ako ce nas klub "funkcionisati" samo kad je Amar tu ,onda da Bog da nikad trofej ne uzeli.Cudno mi samo kako ovaj Edis do juce nije nijednom spomenuo Amara,vec samo ove ljude iz uprave i to po dobrom..Kolko samo sujete u jednom covjeku,pisam ti se na svaki minut koji si proveo u klubu..Pa jednog Husrefa smjene dok je u bolnici bio, da se Edisu ovo desilo, pobio bi nas sve !! :psujem:
Najtuznije od svega sto Edis nije svjestan da je Amar ovdje, on nikad ne bio sef struke :rofl:
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri maj 25, 2016 11:40 am

pinki je napisao/la:on bi kao da čisti, a oni mu kao ne daju :rofl:
:rofl1: :rofl1: :klanjase2:
Željezničar ante portas !

vrbanjusa
Kontakt:

sri maj 25, 2016 11:40 am

Napisao sam i sinoć ali evo da ponovim. Nerminka .ebem ti profesoricu Bosanskog jezika!

:ganja: :ganja:
21 10 4

Petrović Slavko

terabajt
Kontakt:

sri maj 25, 2016 11:41 am

Ko je ta Nerminka ima li profil na fb :rofl:

teteac8684
Kontakt:

sri maj 25, 2016 11:42 am

vrbanjusa je napisao/la:Napisao sam i sinoć ali evo da ponovim. Nerminka .ebem ti profesoricu Bosanskog jezika!

:ganja: :ganja:
Nerminka Zarez Emrić :mrgreen:

Okolele
Kontakt:

sri maj 25, 2016 11:46 am

terabajt je napisao/la:Ko je ta Nerminka ima li profil na fb :rofl:
Ja se izvinjajem
slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava