Dobar je prijedlog za organizovanje utakmice povodm zavrsetka radova na stadionu. Nek raja vidi sta se sve napravilo i uradilo malo slika sa igračima na grbavici.
Da ojačamo poziciju uprave i izrazimo svoj stav.
Upravo tako.Hadzijalagic je napisao/la:Za 70% gledalaca one emisije sinosnji prilog nije amaterski vec je primjer priloga na koji su ih navikli nepismeni i samoprozvani novinari.. Konzumenti onakvih emisija nisu navikli na kvalitetno istrazivacko novinarstvo, tako da im je onaj amaterizam sasvim uobicajen.. Ako budemo sutili i ne iskoristimo sav taj amaterizam ucinicemo sebi medvjedju uslugu.. Poored toga i mnogi navijaci koji nisu upuceni kako treba zasluzuju objasnjenje i pravu sliku..FKZ1921 je napisao/la:Previše pažnje posvećujemo nečemu što je potpuno nebitno...sa bilo kojeg aspekta.
Uradjen je jedan amaterski prilog,ustvari nije uradjen već sklepan. Ovo je njihova sramota i njihov problem.
Sad nam je puno bitniji tema izbor novog šefa struke...
Kad cemo znati odluku o sefu? Ko su ostali u konkurenciji? Da malo o njima pricamo, dosta je ove gamadi vise. Nadam se da ce nasi samo nastaviti raditi kako rade, ali trebaju i boriti se protiv ovih levata, izdati kakvo saopstenje u kojem sve objasnjavaju. Kad te neko optuzi za nesto, a ti sutis, onda stvaras sumnju na sebe.FKZ1921 je napisao/la:Previše pažnje posvećujemo nečemu što je potpuno nebitno...sa bilo kojeg aspekta.
Uradjen je jedan amaterski prilog,ustvari nije uradjen već sklepan. Ovo je njihova sramota i njihov problem.
On je racunao da ce na duze staze ostati trener, mislio je da ce u ligi 12. da nas vodi. Ali realno sa ovim rezultatima koje je imao tesko, sad je izgubio posao pa mu frka.Okolele je napisao/la:Hoce da bude cistac na Grbavici ali nasi mu ne daju kako on kaze..Elegant je napisao/la:Sta je sa ovim Edisom sta on hoce ?
prati zvanicnu danas,a sto se tice trenera znat ce se u ovih dan dvaLeon_Professional je napisao/la:Kad cemo znati odluku o sefu? Ko su ostali u konkurenciji? Da malo o njima pricamo, dosta je ove gamadi vise. Nadam se da ce nasi samo nastaviti raditi kako rade, ali trebaju i boriti se protiv ovih levata, izdati kakvo saopstenje u kojem sve objasnjavaju. Kad te neko optuzi za nesto, a ti sutis, onda stvaras sumnju na sebe.FKZ1921 je napisao/la:Previše pažnje posvećujemo nečemu što je potpuno nebitno...sa bilo kojeg aspekta.
Hvala Super!super1 je napisao/la: prati zvanicnu danas,a sto se tice trenera znat ce se u ovih dan dva
mogao je zadrzati posao kao adzem,sutis i iskoristis sansu koja ti se pruzi,a ne ko zadnji levat ospes paljbu pa posle izvinite...Elegant je napisao/la:On je racunao da ce na duze staze ostati trener, mislio je da ce u ligi 12. da nas vodi. Ali realno sa ovim rezultatima koje je imao tesko, sad je izgubio posao pa mu frka.Okolele je napisao/la:Hoce da bude cistac na Grbavici ali nasi mu ne daju kako on kaze..Elegant je napisao/la:Sta je sa ovim Edisom sta on hoce ?
Okolele je napisao/la:Hoce da bude cistac na Grbavici ali nasi mu ne daju kako on kaze..Elegant je napisao/la:Sta je sa ovim Edisom sta on hoce ?
Najtuznije od svega sto Edis nije svjestan da je Amar ovdje, on nikad ne bio sef strukediego1921 je napisao/la:Edis je zavrsio za sva vremena sto se tice Zelje i nece vise nikad imati moju podrsku,taman postao Murinho !!
Zao mi je sto sam mu davao podrsku poslije Zrinjskog i Celika,pojeo sam govno **** me otac !! Ako ce nas klub "funkcionisati" samo kad je Amar tu ,onda da Bog da nikad trofej ne uzeli.Cudno mi samo kako ovaj Edis do juce nije nijednom spomenuo Amara,vec samo ove ljude iz uprave i to po dobrom..Kolko samo sujete u jednom covjeku,pisam ti se na svaki minut koji si proveo u klubu..Pa jednog Husrefa smjene dok je u bolnici bio, da se Edisu ovo desilo, pobio bi nas sve !!
pinki je napisao/la:on bi kao da čisti, a oni mu kao ne daju
Nerminka Zarez Emrićvrbanjusa je napisao/la:Napisao sam i sinoć ali evo da ponovim. Nerminka .ebem ti profesoricu Bosanskog jezika!
![]()
Ja se izvinjajemterabajt je napisao/la:Ko je ta Nerminka ima li profil na fb