U Hrvatskoj i Srbiji planiraju nastavak sezone, kod nas od 12 klubova, barem devet je izašlo u javnost da žele da se sezona nastavi.
Kako odvratan klub, taj borac, uvijek politika, nacionalizam, nikad normalni.
Kontaju da 1000 puta ponovljena laž postaje istina, bez obzira što su dokumenti objavljeni na više portala. I, ne bilo kakvi dokumenti, nego sudske presude, bankarske transakcije, sve imenom i prezimenom i to sve crno na bijelo. Neki jednostavno ne žele vjerovati sopstvenim očima, a vjerujem da znaju čitati i pisati. yes da su sa logikom malo tanji, al' 'ta ćeš.
Moze sigurno imati. Da li ce ga napraviti ili se vratiti kuci, vidjet cemo.
Kad spomenu Pehilja. Sjecam se sukoba njega i Colica u Gradačcu i razbijen nos. Moje prvo gostovanje.NAVIJAČ je napisao/la: ↑sri maj 06, 2020 1:44 amSeha, mozda i najveci Manijak nas ove nove generacije.Kad je imao kartone odradjivao je gostovanja s grupom. Bio je u Sirokom 2010,a ima ona slika kad nosi zastavu u Zapadnom Mostaru 2005 . cini mi se.Ako neko nadje neka postavi. To je Zeljo. Ibrahim je uvijek dobrodosao u klub.
A realno da mi je naci jednog igraca koji ce nesto reci protiv Amara ili da mu je negativno uticao na karijeru.Sjecam se Pehilja, bio cetvrti spic, sretnes ga, hvali Amara vako nako, a lik 26 izbor u sastavu, isti slucaj i s Tomicem prvu godinu bio.
Nama bod za titulu fali(Petrovic sezona), a igraci protiv trenera, bukvalno svi poslije Amara su bili prosjecni ili katastrofalni, to je razlika izmedju njega i ostalih u ovoj nasoj ligi. Jednostavno dimenzija vise.