Krupa mora pasti!
Svi na Grbavicu!
Svaka cast za one analizeOccasionally je napisao/la: ↑čet avg 23, 2018 1:38 pm@cikazubo
Hvala na dobrodošlici.
Čitam i ja vas redovno i bio sam slobodan da ponekad preuzmem neku sliku ili info od vas a sve u sklopu zajedničkog projekta rekonstrukcije Grbavice.
btw Svaka čast za inicijativu farbanja četvrtog reflektora. Prilog uplaćen.
I dalje ću objavljivati na Klix-u a ovdje postavljati adresu. Imam iskustvo samo sa TinyPic, ovaj vaš postimage i slični još nisam apsolvirao.
Elem, biće nekih par zanimljivih projekata (by Occasionally) uskoro.
Ako uzmemo Dinamo i CZ i pogledamo koliko je samo novaca uslo u izgradnju ta 2 kluba, sve ti bude jasno.
A sto lupanje? Jel pricamo o infrastrukturi, koliko klubovi ulagaju, savez, gradovi etc ili o kvalitetu?? Ako pricamo o ovome prvome da oni su svemir za nas. Ali u njihovim zemljama nije bio rat prije 20g. Sta ocekujes, da bude isto stanje kod nas kao kod njih? A u ovoj zemlji imas 2/3 naroda koji radi protiv nje. I dalje stojim pri tome, da ima nekoliko klubova koji su ispred nas. A ostali mogu samo da nam gledaju u ledja.
sa navijačkog aspekta, mi smo (i Željo i sarajevo) u top-8 tek...sve ostalo daj Bože i top-20
Pretpostavljam da je razlog kazne zbog toga što na svojoj odjeći nije imao obilježje kluba. Trener mora imati grb ili slično kluba kojeg vodi na utakmici.
Bilo bi glupo da zvanična poziva navijače, ali mislim da bi fb stranica Manijaka mogla to odraditi, red je da završimo reflektor.