@salle86 Vedo pred zalaskom karijere, Rijadovo tek dolazi...itd itd itd
To i ja kažem
momcima želim da uspiju ko Vedo ( valjda to nije loše )
Ima nešto oko ovoga. Tip koji vodi poslove Delta grupe (Miškovic jelte11plavih'92 je napisao/la: ↑sri mar 01, 2017 2:16 pmZezanje ili ne, danas me poslom zove covjek iz dijela BiH u kojem se ne slavi praznik. Elem, osim posla dotakosmo se i fudbala. Kaze lik da postoji grupa privrednika iz B Luke koji su zainteresovani za otkup FKS od kineza. Nevezano za medijske natpise ovih dana vec ranije su navodno stupili u kontakt sa kinezovim ljudima. Vode racuna i o nacionalnoj osjetljivosti kad su ovakve stvari u pitanju te ce (ili su vec) registrovali firmu negdje vani i formalno bi novi vlasnik opet bio stranac. Naravno ako se u konacnici dogovore a kao i kod svakog posla stvar je cijene. Ovi iz BL idu na to da je kinezu ovih iz FKS preko glave i da bi prodao klub i za manji iznos u odnosu na do sada ulozeno
Pa nek je, za njih je
LARS1921 je napisao/la: ↑sri mar 01, 2017 8:46 pmhttp://www.streamcomando.com/en/stream/ ... roma-67782
ma bezveze mi ta prica iskreno,ne opterecujem se tim stvarima tako da mene ne vrijedja,a imaju oni puno odvratnijih naziva za grbavicu tako da je ovo zdenka cak i simpaticno.
To bi bilo lose.Model1964 je napisao/la: ↑sri mar 01, 2017 8:35 pmIma nešto oko ovoga. Tip koji vodi poslove Delta grupe (Miškovic jelte11plavih'92 je napisao/la: ↑sri mar 01, 2017 2:16 pmZezanje ili ne, danas me poslom zove covjek iz dijela BiH u kojem se ne slavi praznik. Elem, osim posla dotakosmo se i fudbala. Kaze lik da postoji grupa privrednika iz B Luke koji su zainteresovani za otkup FKS od kineza. Nevezano za medijske natpise ovih dana vec ranije su navodno stupili u kontakt sa kinezovim ljudima. Vode racuna i o nacionalnoj osjetljivosti kad su ovakve stvari u pitanju te ce (ili su vec) registrovali firmu negdje vani i formalno bi novi vlasnik opet bio stranac. Naravno ako se u konacnici dogovore a kao i kod svakog posla stvar je cijene. Ovi iz BL idu na to da je kinezu ovih iz FKS preko glave i da bi prodao klub i za manji iznos u odnosu na do sada ulozeno) u SLO mi potvrdio ovo da su zainteresirani. Radi se o grupi ljudi oko Dodikovog kuma. Drze Aerodrom BL, Velikim djelom su u cestnom sektoru, imaju tal u Autoputevi RS. Pored toga jedan od njih je preko brata povezan sa nekim menađerskim agencijama iz Srbije. Misle da se na taj nacin može dobro zaraditi.
Nek im je sa srecom![]()
SanMan je napisao/la:Videoton, da pobjedimo pa da čekamo Real za 100gišnjicu - 2021