Katastrofa ako dodje do toga.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑čet mar 12, 2020 1:40 pmbojim se da jeste... jedino ako ne otkazu poslije 24.kola i mi ih prestignemo
Katastrofa ako dodje do toga.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑čet mar 12, 2020 1:40 pmbojim se da jeste... jedino ako ne otkazu poslije 24.kola i mi ih prestignemo
Taj scenario je nemoguc...talijani kod kojih je najgora situacija igrati ce play off ukoliko dodje do prestanka, a svabe iako se pisalo o tome da se bayernu dodjeli-uopce nisu prekinuli ligu nego igraju pred praznim tribanama..i po kojoj logici ima sanse onda da im se dodjeli?abuzenze je napisao/la: ↑čet mar 12, 2020 1:46 pmKatastrofa ako dodje do toga.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑čet mar 12, 2020 1:40 pmbojim se da jeste... jedino ako ne otkazu poslije 24.kola i mi ih prestignemo

Dadneš prvih 999 koji se jave

🤍
🤍 🤍
🤍 🤍
🤍
Majstorica na neutralnomdell21 je napisao/la: ↑čet mar 12, 2020 2:51 pmNajpravednije i najlogičnije rješenje bi bilo play off između nekoliko prvih i zadnjih klubova. To se i u Italiji predlaže. Valjda će se sve smiriti za neka dva mjeseca i u Maju to odigrati. Po meni nema smisla igrati pred praznim tribinama pogotovo kod nas gdje je to veliki izvor prihoda.

🤍
🤍 🤍
🤍 🤍
🤍

Bravo macko,Hajra bi mogao biti ugasen poslije ovog,nadamo se da necePlavac87 je napisao/la: ↑čet mar 12, 2020 3:55 pm
Poštovana gospođo/ice @Hajro, zamolio bih vas da održite svoje obećanje, kako vaše riječi upućene meni ne bi bile tek blijedi pokušaj da me obezvrijedite.
Odista vam hvala od srca gospođo/ice na vašoj donaciji našem klubu.

))))
))))