Kada ste bili dobri i niste pišali u lavabo, niti uzyebali puno ovu temu danas , evo jedna prica pred LP. O bumbarima i meditaciji nek piše Pile
Naslov psihološki rat
Sredinom 80 smo skoro redovno handrili tepsije. Bili smo toliko samouvjereni da su padale lude i još luđe zayebancije. Pred jednu tekmu, nazovi derbija, kladio se Braco gumena glava sa igracem Vrbanjuše Goranom Đurđevicem da ce pite dobiti 2 razlike

. Pjenio i izazivo Gorana i druge Manijake da prihvaca sve njihove pponude. Cojk preteca kladare

Na kraju bi ovako: Ako izgubi Braco mora hodati u Željinom dresu po Vrbanjuši heftu i izaci na randi sa Ficom Bahticem

Goran ako izgubi mora nositi dres i fes

Tri dana pred tekmu dovede Goran Ficu pred džamiju na Vrbanjusi gdje se skupljala raja. Među okupljenom rajom bio Radeljaš

a to je bitno za dalji tok price.
Braco, lopina namazana, poceo vesti dok ovi nisu ni izašli iz auta *Dobri moj Fico šta te donese nama? Edine dragi odkut ti na Vrbanjuši?
Fico zna sve oko price o klađenju * Cuo sam da ste se nešto kladili i da sam i ja u igri.*
Braco iznenađeno *Jeste, jeste...*
Fico mrtav hladan * Možemo mi to odraditi prije tekme, karanje je svakako*

i po gasu prema Sedreniku
Psuje Braco šuta sve što mu se nađe pred nogama, dere se na raju *Šta se ti smiješ? Jesi vidio šufta?....*
On palamudi kako ce nam svima jebati majku, da ce Goran i Fico vidjeti ko je Braco... a ne vidi da se auto vraca

.
Fico dovikuje *Pošalji Nonu ako se ti bojiš, on je naviko*

I ode auto prema caršiji. Uhvatio Braco Nonu Radeljaša za ramena i trese ga ko šljivu. * Ubi ga, polomi mu noge... doktora cu ja platiti a tebe cu smjestiti u reprezentaciju

. Raja se baca po zemlji od smjeha, Radeljaš se ukeketio a Braco i dalje pjeni
Nije potrebno napominjati da smo ih oderali i da je Radeljaš bio najlošiji
Braci je poštar donio Željin dres, slim varijantu