Molim te oprosti, odpiši dug

Svaki put kad nešto napiše ja hraknem u monitor
Apeliram
Budni cojk!
Kako ce biti sve ok, kad je klub bio duzan 6,5 miliona KM. Gredic je to izjavio. Taj dug je valjda neko napravio nije sam dosao, da ne pricam o izbjegavanju placanja poreza, 1-om prijavljenom igracu, a pare od karti posebno(Newcastl) i transfera igraca koje su zavrsile mimo kluba su posebna prica. To sto se sad sve drugacije(po zakonu) radi nego tad ne znaci da se te kriminalne radnje trebaju zaboraviti..kremenko je napisao/la: ↑uto feb 21, 2017 8:19 pmNe moze se izlaziti sa imenima jer bi to mozda ugrozilo istragu.
Neprijavljivanje krivicnog djela je krivicno djelo.
Sve je predato poreznoj upravi ,tuziteljstvu. Ako bude osnova za tuzbe,neka ih dizu,neka ganjaju svakoga ko je kriv i nek ide u prdekanu.
Ako je sve ok,nema razloga da se neko boji i idemo dalje.
Sigurno ce biti toga, nece se niko nimalo iznenaditi ako se pojavi neko ime za koje se pricalo "legenda, djete, bog, otac, ***** palac" sve epiteti a krao od kluba za red licne koristi. Sto je sam Misimovic rekao da bi rođenog oca prijavio SIPI, tako i treba da bude.
Veca je panika bila za cevape nego za fakultet. Pogresno si shvatio
Neka nayebu svi od - do ako su krivi, samo ce nas svi na ruke prati ako bude Amara tu, pocevis od pitara, kvazi novinara i porata, pa i ostatka lige.