Evo pokusavam doci do daha vjeruj mi.sergejevic je napisao/la:![]()
Ubise ovi zarezi, izgleda da je u jednoj recenici sve napisano. Ja se ugusio citajuci.
Evo pokusavam doci do daha vjeruj mi.sergejevic je napisao/la:![]()
Ubise ovi zarezi, izgleda da je u jednoj recenici sve napisano. Ja se ugusio citajuci.
Ja kad odem na "NOVOSTI" i "POCETNA" uopste mi nema te vijesti, a i vijesti sa taba NOVOSTI se ne prikazuju na POCENTA.Hurmasica je napisao/la:Reagovanje na emitovani prilog političkog magazina Mreža
http://fkzeljeznicar.ba/reagovanje-na-e ... eza/20447/" target="_blank
Rekla joj uciteljica bosanskog da kaze jedan prilog,ona rekla Kecap !!omladina1921zeljina je napisao/la:Joj Nerminke, jedva dvicu imala hahahahahah
btw- ove bljuvotine od violine, samo bih dodao da po pozitivnim zakonskim propisima, posudjivanje novca izmedju dva subjekta, podlijeze zakonskim kamatama, recimo u mome konkretnom slucaju firma majka je posudila novac firmi kcerki po zakonskim kamatama od 8%.
Ma daj, pa vidi ko radi na FTV. Kako covjek moze biti ovoliko nepismen??? Da ne spominjem agresivni ton pisma, nigdje "ako mozete..", itd. Pa vama treba, analiticki mozgu. "FK Zeljenicar", "Znima nas", itd.. Nigdje zareza. Boze sacuvaj. Ovaj jezik i moze violina razumjet i slicni.storm_raider je napisao/la:Hurmasica je napisao/la:Reagovanje na emitovani prilog političkog magazina Mreža
http://fkzeljeznicar.ba/reagovanje-na-e ... eza/20447/" target="_blank
diego1921 je napisao/la:Rekla joj uciteljica bosanskog da kaze jedan prilog,ona rekla Kecap !!omladina1921zeljina je napisao/la:Joj Nerminke, jedva dvicu imala hahahahahah
što? zato što nam se vizualno ne dopada ?Plava Porodica je napisao/la:Ja nisam za Smajića,kratko i jasno.
Ako već on bude,a vjerovatno hoće,nadam se da ću pojesti govno zato što ovo sad pišem,ali jednostavno,po meni nije on taj ko bi bio dostojan klupe Želje.
A haj sestorm_raider je napisao/la:diego1921 je napisao/la:Rekla joj uciteljica bosanskog da kaze jedan prilog,ona rekla Kecap !!omladina1921zeljina je napisao/la:Joj Nerminke, jedva dvicu imala hahahahahah![]()
![]()
![]()