Covjek je sve objasnio, svaka cast.Okolele je napisao/la:Kratko i jasno..logme je napisao/la:Kada praviš ozbiljnu emisiju pozoveš sve sudionike da iznesu svoje mišljenje.
Kada pravi naručenu (plaćenu) emisiju zovneš samo jednu stranu. Ovdje je sve kristalno jasno.
Ovo drugoPlava Porodica je napisao/la:Nego kakav je Violina kad priča? Da li je naučio malo gramatike našeg jezika pa se pojavio u emisije,ili je ipak nabiflao već napisani tekst da se ne bruka? Može li mi neko reći što je gledao emisiju? Baš me interesuje.![]()
Pozitivno sam iznenađen.Znači kreće ka boljem.Nisam znao da ima kapaciteta da nauči par rečenica.Koliko mu je vremenski trebalo?! Dva-tri dana?rodrigo87 je napisao/la:Ovo drugoPlava Porodica je napisao/la:Nego kakav je Violina kad priča? Da li je naučio malo gramatike našeg jezika pa se pojavio u emisije,ili je ipak nabiflao već napisani tekst da se ne bruka? Može li mi neko reći što je gledao emisiju? Baš me interesuje.![]()
![]()
![]()
Malo zastajkuje i ponavlja riječi al ide to finoPlava Porodica je napisao/la: Pozitivno sam iznenađen.Znači kreće ka boljem.Nisam znao da ima kapaciteta da nauči par rečenica.Koliko mu je vremenski trebalo?! Dva-tri dana?
Rekoh ja cu, moram ustat u 5 na bus, pa cu ja pristaviti i odo, zaljevajte samiHurmasica je napisao/la:Nego ko ujutro pristavlja kafu na forumu, ako će biti taj neki bum?
Važi, pripremi nam sveLeon_Professional je napisao/la:Rekoh ja cu, moram ustat u 5 na bus, pa cu ja pristaviti i odo, zaljevajte samiHurmasica je napisao/la:Nego ko ujutro pristavlja kafu na forumu, ako će biti taj neki bum?
Ja sam prolazio i nisam vidio bager, jedino da nije prijepodne kopao.BHDragons je napisao/la:Je li danas bager kopao?
Plava Porodica je napisao/la:Mašala 36 guests.Tu je novinara bar 20%.
Evo prenesite im ovo od navijača u kommentar:
Napušite se kurči.ne gospodinu Šiljku,gospodinu El Grande Misketu,cijeloj Upravi,pa tek onda moru navijača Plavih.
KrajPrice je napisao/la:Ja sam prolazio i nisam vidio bager, jedino da nije prijepodne kopao.BHDragons je napisao/la:Je li danas bager kopao?
BOOMdiego1921 je napisao/la:Nek neko baci taj boom,da ne pisemo o ovim uhljupima !!