Posla mi Mirso brat chat s Subom na fb-u,kaže Suba da ganja inostranstvo pa ako ne nadje vidjet ce sta ce...
To su Subine riječi,da ne spamam glavnu temu.
Sad se mirso bacio na radonjicaJaozinho22 je napisao/la:Posla mi Mirso brat chat s Subom na fb-u,kaže Suba da ganja inostranstvo pa ako ne nadje vidjet ce sta ce...
Trenutno se bacio na angažovanje jedne niskobudžetne UkrajinkeLARS1921 je napisao/la:Sad se mirso bacio na radonjicaJaozinho22 je napisao/la:Posla mi Mirso brat chat s Subom na fb-u,kaže Suba da ganja inostranstvo pa ako ne nadje vidjet ce sta ce...
Koji si ti bratMinjore je napisao/la:U akciji kodnog naziva "Don Juan" SIPA je uhapsila jednu osoou, M.M.(1986). Osumnjiceni se tereti za zavodnistvo i maloljetnica i punoljetnih zenskih osoba.
Ti si brat mojLeon_Professional je napisao/la:Mirso ima najbolje informacije sto se tice Subica. Iz prve ruke i prenese s nama odmah, sasvim posteno.. Svaka cast Mirso![]()
Seee mi kako mjesaaaaaaa ahtiiiiiiii jaka ko subicPlavo - Bijeli je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=GD7_4MXY4zE[/video]
ama jok tooooooo delet sam comLARS1921 je napisao/la:Sad se mirso bacio na radonjicaJaozinho22 je napisao/la:Posla mi Mirso brat chat s Subom na fb-u,kaže Suba da ganja inostranstvo pa ako ne nadje vidjet ce sta ce...
sad bez zeze jufke me nasikrase drama , dolazi im nek i crnkic , sutra im onaj cvijan potpisujee , ako ne odu benko i duljevic bice jebeni
Znači sutra je..Totalno sam van forme jer nas nema niđeEisenbahner1921 je napisao/la:koga želite da izvučemo sutra u žrijebu?
hahahaahaha Popara vodja im na aparatima odbio ih cvijanovic . Dino odlaziPlava Porodica je napisao/la:Mirso ba kakvi oni,pusti Dinu da kupi Horde ponovo,vidiš da pkušava oprati svoju![]()
![]()
Neće nam oni nikakvi konkurenti biti no sikiriki.
Lars, koga bodrimo vcrs u finalu NBA ?LARS1921 je napisao/la:Hajde mirso idi nam završi cvijanovica
chicago bullsesofronije je napisao/la:Lars, koga bodrimo vcrs u finalu NBA ?LARS1921 je napisao/la:Hajde mirso idi nam završi cvijanovica
LARS1921 je napisao/la:chicago bullsesofronije je napisao/la:Lars, koga bodrimo vcrs u finalu NBA ?LARS1921 je napisao/la:Hajde mirso idi nam završi cvijanovica