Trenutno mislim da mi ne možemo dovesti njega ili slične iz Gorice, jer ljudi očito imaju novac, stabilan su klub, jača liga tako da ne vidim razlog zašto bi došao u našu ligu, jedino to borba za titulu i sl.cikazubo je napisao/la: ↑uto okt 02, 2018 2:58 pmMa zezate me da je lik nakon Goska otisao s rajom u provod, pa to mi je nesto najjace sto ste mogli napisati, kapiten i Zeljino dijete nakon one blamaze ode na vino da iscejfi uz koju cigaru, kakve budale mi imamo![]()
Larse mozes li nam istraziti onog golmana Gorice, gledao sam ih 3 puta i lik je bio frnomenalan, takvog golmana prizeljkujem kod nas, inace je hrvatska skola najjaca kad su golmani u pitanju.![]()
Onda Osman, Zeljo mu otvara vrata repkeLARSSON je napisao/la: ↑uto okt 02, 2018 3:02 pmTrenutno mislim da mi ne možemo dovesti njega ili slične iz Gorice, jer ljudi očito imaju novac, stabilan su klub, jača liga tako da ne vidim razlog zašto bi došao u našu ligu, jedino to borba za titulu i sl.cikazubo je napisao/la: ↑uto okt 02, 2018 2:58 pmMa zezate me da je lik nakon Goska otisao s rajom u provod, pa to mi je nesto najjace sto ste mogli napisati, kapiten i Zeljino dijete nakon one blamaze ode na vino da iscejfi uz koju cigaru, kakve budale mi imamo![]()
Larse mozes li nam istraziti onog golmana Gorice, gledao sam ih 3 puta i lik je bio frnomenalan, takvog golmana prizeljkujem kod nas, inace je hrvatska skola najjaca kad su golmani u pitanju.![]()
Naleti na temu Kartoteka
viewtopic.php?f=51&t=814
Sta je on,mađionicar,teleportiro se lik?
Pojma nemam, u travniku se igra. Probat ću na poluvremenu saznati rezultat
Pade Veca na vinu i cigari ko Al Kapone na porezu...
Nista nije iskljucenojovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto okt 02, 2018 3:32 pmevo jedna teorija zavjere... namjerno igramo lose da zavaravamo drugi timove kako smo losi i onda kad pomisle da smo u nokautu sa svega 1% sanse za titulu, mi sve pobjedimo do kraja i uzmemo titulu...
Mislis CeMan?
Ima filmsko prezime, mogao bi odma u Avengerse