plan je iznesen davno i rečeno je sve što se može reći, a da ne bude račun bez krčmara.
a prvi krčmar(i) su institucije koje odlučuju o novom RP - opština, grad i zavod za planiranje, pa tek onda željo i zainteresovani investitori.
Jeste, ostalo je 1:1. Snimak na netu nema nigdje mislim.ponosannavas je napisao/la:Kako završiše ovi naši dječaci? Jel ostalo 1:1? I ima li negdje link da i ja to pogledam
Definiši jak upload i downloadLARS1921 je napisao/la:Ima li neko net sa jakim uploadom i downloadom? da poskidamo sve mečeve želje i da ih uploadujemo negdje da se mogu pregledati svi
Upload fajlova preko 1,5gb, znači jedno bez 10ak mb ništaflux je napisao/la:Definiši jak upload i downloadLARS1921 je napisao/la:Ima li neko net sa jakim uploadom i downloadom? da poskidamo sve mečeve želje i da ih uploadujemo negdje da se mogu pregledati svi
Smajic ko da gledamPlava Porodica je napisao/la:Koga li su izabrali![]()
![]()
Nadam se sutrašnjim pozitivnim vjestima sabahile
Imam i ja taj filing,ali na prvu ne bih bio posebno zadovoljan.Vukomanović mi je najboljja opcija od ove trojice..a ako je i Kodro među njima,kao što je sport objavio,ne bi bila loša ni ta opcija.Tako da se nadam nekom od njih dvojice,ali kako god,ko bude izabran,teren mu je jedino mjerilo.fk1921 je napisao/la:Smajic ko da gledamPlava Porodica je napisao/la:Koga li su izabrali![]()
![]()
Nadam se sutrašnjim pozitivnim vjestima sabahile
opet bi ti trebalo 24h da uploadujes sve toLARS1921 je napisao/la:Upload fajlova preko 1,5gb, znači jedno bez 10ak mb ništaflux je napisao/la:Definiši jak upload i downloadLARS1921 je napisao/la:Ima li neko net sa jakim uploadom i downloadom? da poskidamo sve mečeve želje i da ih uploadujemo negdje da se mogu pregledati svi
Ne znam kralju o cemu ba ti pricas, sta se zna a ne iznosi se?! Ljudi su prezentovali plan i objasnili kako ce teci njegova realizacija. Tek kad promijenis regulacioni plan, tj. namjenu zemljista prebacis u stambeno poslovnu, onda mozes ici i nuditi to zemljiste u zamjenu za novac, partnerstvo, gradnju stadiona i sta kome bude odgovaralo. Poznavajuci nasu vlast to nece ici bas tako brzo, jer ima dosta ljudi koji bi htjeli da se ugrade, pa valjda i podmazu ako gdje zapne. Mi navijaci ga ne bi nikad napravili jer smo kolektivno u kur. i da se ista akcija ponovi sljedece godine ne bi ni pola para skupili. Vec sada sto se tice obnove clanskih karata, mislim da nema sanse da se obnovi isti broj.Neandertalac je napisao/la:
Fulate poentu. Vec se znaju neke stvari, samo sto se ne iznose. Mozda sam se lose izrazio, pa da preformulisem, vec su neki bacili oko na to zemljiste, digli neboder, samo sto osim akcije i najave prodaje zemljista ja ni feninga njihovog nisam vidio.
Moze ovako?
A da ne ispadne da blatim nekoga, samo javno brate izadjes sa planom, i to je to. Ako valja, super, bolje za sve nas. Da mi ne repliciraju pojedini sa tudjim mozgom.
Sion u Švici, 2 puta... mislim da je i dalje tamo u klubu na nekoj od funkcija trenerskih, ili je bio donedavno. Ako misliš na Smajića..ChWilla je napisao/la:zaista koga je on trenirao? ja ga se sjećam samo iz onih par nastupa za reprezentaciju odmah iza rata, prvih njenih utakmica uopšte...
Koliko ja znam pare od Dzeke jos nismo dobiliHadzijalagic je napisao/la:Trebali bi i prodati nekog na ljeto da malo iznivelisemo gubitak zbog neigranja evrope.. Prosla godina nam je bas bila nafakali sto se para tice..
Amir i Baja 2.100.000KM od prodaje
Pare za Sehu 800.000KM
Pare od Dzeke oko 1.000.000KM (moguce da se opet oparimo na njemu za slicnu cifru)
Evropa oko 1.500.000KM
Kad sve ovo saberemo dodjemo do bas fine cifre koju necemo ni priblizno moci namaci u narednom periodu..
Ne znam.. Mozda nisu legle sve ni od Amira i Baje ali zaradili smo ih u ovom periodu.. Trosicemo ih u narednom samo sto smo sad malo tanji sa potencijalom..MrRiccoli je napisao/la:Koliko ja znam pare od Dzeke jos nismo dobiliHadzijalagic je napisao/la:Trebali bi i prodati nekog na ljeto da malo iznivelisemo gubitak zbog neigranja evrope.. Prosla godina nam je bas bila nafakali sto se para tice..
Pare za Sehu 800.000KM
Pare od Dzeke oko 1.000.000KM (moguce da se opet oparimo na njemu za slicnu cifru)
Evropa oko 1.500.000KM
Kad sve ovo saberemo dodjemo do bas fine cifre koju necemo ni priblizno moci namaci u narednom periodu..
Sent from my C5303 using Tapatalk
Turci posebno tesko daju odjednom lovu i koliko sam cuo rate su podijeljene na godisnjem nivou. Za Dzeku jos nismo dobili lovu, davno je receno da se s tim oteze, ali ce doci jer to nisu fukare.Hadzijalagic je napisao/la:Ne znam.. Mozda nisu legle sve ni od Amira i Baje ali zaradili smo ih u ovom periodu.. Trosicemo ih u narednom samo sto smo sad malo tanji sa potencijalom..MrRiccoli je napisao/la:Koliko ja znam pare od Dzeke jos nismo dobiliHadzijalagic je napisao/la:Trebali bi i prodati nekog na ljeto da malo iznivelisemo gubitak zbog neigranja evrope.. Prosla godina nam je bas bila nafakali sto se para tice..
Pare za Sehu 800.000KM
Evropa oko 1.500.000KM
Sent from my C5303 using Tapatalk
p.s. Aplikacija za android je perverzija
koji ti je aparat, tj. verzija ? meni se samo sve update-uje i nikakvih problema nema...SWRA_1921 je napisao/la:Ima li jos neko da ne moze nadograditi aplikaciju zbog nekompaktibilnosti aparata?