Jel ti glave došao FM?shzna je napisao/la:Završih i ja svoju avanturu.
raja znal ko ovde gdje da skinem aplikaciju “Moments” pa ako moze neko da mi send u pp da inst hvalashzna je napisao/la:Fax, slabo slobodnog vremena, česte svađe i naravno FM.
Hajde neka krene ova liga, što prije da se skoncentrišem na nešto drugo.
To ti samo larson zna, morate se pomiritiDon Juan je napisao/la:raja znal ko ovde gdje da skinem aplikaciju “Moments” pa ako moze neko da mi send u pp da inst hvalashzna je napisao/la:Fax, slabo slobodnog vremena, česte svađe i naravno FM.
naso samsofronije je napisao/la:To ti samo larson zna, morate se pomiritiDon Juan je napisao/la:raja znal ko ovde gdje da skinem aplikaciju “Moments” pa ako moze neko da mi send u pp da inst hvalashzna je napisao/la:Fax, slabo slobodnog vremena, česte svađe i naravno FM.
hvala tebra nema potrebe za tim hahaa upravu siJaozinho22 je napisao/la:FAMILIJOO
http://www.momentsapp.com" target="_blank
gore ima za apple i za android valjda je to to
Familijoooooo moja kakav si miiiiiii familijooooooooooDon Juan je napisao/la:familijooooooo najdraza jesi zivPlava Porodica je napisao/la:Ma ja ba uleti na menadžer odradi koju tekmu
reci joj da između vas može biti samo Karaulashzna je napisao/la:Ma ja...Eisenbahner1921 je napisao/la:@shzna jel to ona što zanavija?
oce jufkee cvijanovica on je njihov u pon prestavljen oce alivodica i sarbinija , ako im benko dulja ostane bice hebeniEisenbahner1921 je napisao/la:pa čekaj 1. u mjesecu, ne može preko reda
Pogledaj cure novih pojačanja našeg tima, pa sam skontaj je li Miske zakazao...