Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub feb 11, 2017 9:37 am

Sada imamo sasvim solidnu ekipu i trebali bi bez vecih problema osigurati nastup u Europi, sto je od najveceg znacaja u ovom trenutku. Titulu ili Kup probati uzeti ako se ukaze prilika, ali prvenstveno nas prioritet je Europa. Medju rajom je euforija veca nego kada su prosle zime dosla pojacanja. Istok se gradi i vjerovatno ce fizicki biti gotov do prve prvenstvene utakmice na Grbavici, ali ce vjerovatno se cekati malo na upotrebnu dozvolu. Ali ako smo cekali tolike godine, sacekacemo jos par dana ili par utakmica. Uz pozitivan rezultat iz Krupe nema razloga da Grbavica ne bude puna protiv Mladosti. Nadati se da ce nas povrede zaobici u zavrsnom dijelu priprema te da ce svi zdravi uci u prvenstvo..

Vipla1921
Kontakt:

sub feb 11, 2017 9:55 am

A sto potencirate svaki put ako se ukaže prilika za kup ili ligu itd itd.. Pa na papiru imam sastav za najveće domete, u ove dvije prijateljske koje ne moraju biti nikakvo mjerilo nicega, ali vidimo da smo fizički prespremni, nikad spremniji nismo bili koliko se ja sjećam.. A imena u našem kadru mi daju puno pravo za očekivanje barem jednog trofeja! I sretno na ispitu umjetnice, na našoj godini se 90% djevojaka lozilo na Kapura haha..
Na jugu stojimo, zastave vijemo, barjake dižemo i baklje palimo..

TheSvenderMan
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub feb 11, 2017 9:57 am

Haklapuc je napisao/la:Ima nas izgleda dosta na forumu koji smo anatomiju polagali :D
Sretno umjetniče
Ima li nas da smo algoritme polagali il sam ja jedini hajvan koji se upustio u te vode.

Sretno umjetnik!

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

ChWilla
Kontakt:

sub feb 11, 2017 10:00 am

nisu prave slike i nemaju veze s nama i projektom. nekome bilo dosadno i napravio.
gradi željo boli te *****

Hadzijalagic
Kontakt:

sub feb 11, 2017 10:02 am

ChWilla je napisao/la:
sub feb 11, 2017 10:00 am
nisu prave slike i nemaju veze s nama i projektom. nekome bilo dosadno i napravio.
Pretpostavio sam.. Pocela raja kaciti pa reko da priupitam za svaki slucaj..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

sub feb 11, 2017 10:11 am

More li te košmari Aničiću Marine? :baklja: :baklja:

Pinkii
Kontakt:

sub feb 11, 2017 10:13 am

Kad igramo protiv Veleza ?
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

sub feb 11, 2017 10:16 am

valjda sljedeći vikend.
gradi željo boli te *****

Elegant
Kontakt:

sub feb 11, 2017 10:19 am

Hoće li portal radit stream sa skupštine danas ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Okolele
Kontakt:

sub feb 11, 2017 10:25 am

Eno onaj veliki bager kopa zemlju iza J-I sto se odronilo..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub feb 11, 2017 10:34 am

Pinkii je napisao/la:
sub feb 11, 2017 10:13 am
Kad igramo protiv Veleza ?
18.2. na njihovoj plastici
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

omladina1921zeljina
Kontakt:

sub feb 11, 2017 10:36 am

Ima nas koji ubrzo završavamo, a koji se peglao sa primjenjenim matematikama i husetom fatkićem, inžinjerskom matematikom I i II, mehanikom, računarskim mrežama i teorijom signala kod hadžialića itd :D
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

storm_raider
Kontakt:

sub feb 11, 2017 10:43 am

@avlami, Larson ce pogledati to. On je zaduzen za stream.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Veteran1965
Kontakt:

sub feb 11, 2017 10:48 am

Kažu da je bh telekom ukinuo stream zbog povećanog broja srčanih tegoba kod pojedinih stanovnika našeg grada, ali i ostalih gradova po Bosni...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

avlami97
Kontakt:

sub feb 11, 2017 10:54 am

storm_raider je napisao/la:
sub feb 11, 2017 10:43 am
@avlami, Larson ce pogledati to. On je zaduzen za stream.
Hvala Storme,

...preko Zvanične normalno fercera, ali na forumu jok...bezbeli neko pobatalio :roll:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

kb80
Kontakt:

sub feb 11, 2017 10:56 am

Pozdrav plavoj braci
Citam da je euforija velika oko svega, dovedenih igraca, priprema, izgradnja istoka (čudo kako volim da kažem), ali smatram da je euforija da kazem opasna i moze da bude kontraproduktivna ...
Razlog je taj, da ako se "okliznemo" tamo gdje ne trebamo (mislim na rezultatski dio) bice preveliko razocarenje kod ljudi, navijaca, simpatizera svih onih koji bi dosli na slijedece utakmice, a vidjeli proslih godina sta se desi kada euforija splasne i to je veoma loše. U redu je da postoji pritisak na igracima, ipak igraju u Željeznicaru i da treba imati visoke ambicije, ali euforija to voli. Onda kada je euforija bila potrebna i kada smo da kazem zbog nje i osvojili titulu, a da niko nije ocekivao je bila prva sezona drugog mandata AO i kada je Mesanovic davao golove u 88-im minutama utakmica, e tada je imalo smisla, ali sta se desilo kasnije znate svi. Sve je manje i manje gledalaca bilo na grbavici, jer je euforija nestala, a postavljeni su standardi, standardi koje i dan danas ocekujemo da se ispostuju, a to su titule. Na proslavama titula je bilo raje manje nego u nekim utakmicama. Treba ljude privuci i naviknuti ih da dolaze na utamice, a dolazice jer ce se osjecati lijepo, vjerovatno, jer sto bi iko dolazio ako ce otici sa utakmice sa aritmijom od belaja na tribini, odvratnih psovki igracima i na kraju tegobne igre.

Trenutno smo u fazi nadogradnje kluba infrastrukturom ( :11: :11: ) i administracijom i jos samo da se stabilizujemo u sportskom segmentu i mozemo reci da je to ono cemu tezimo kao najbolji klub u BiH i upravo zbog toga nema mjesta euforiji, jer treba se strpiti jos malo da se sve slegne i sa Mrvicom i sa Istokom i da pocnemo uzivati u pravom Želji, kojeg svi želimo da vidimo na Grbavici jednoj jedinoj.

Oprostite na široj prici u kojoj ne zelim da smanjujem uzivanje nikoga od vas u desavanjima u i oko kluba...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Grb1
Kontakt:

sub feb 11, 2017 11:02 am

Jutro....hocel biti live skupstine negdje?

storm_raider
Kontakt:

sub feb 11, 2017 11:11 am

Danas ce biti jako zanimljivo na skupstini. Vjerovatno najzanimljivije do sada. Uzivajmo, lijepe stvari nas cekaju!

Takodjer, slucajno ili ne, ali danas je tacno godina dana kako smo presli na ovaj forum. Kada sam odlucio da "vodim" ovaj forum, vodilja je bila naravno da sve radimo suprotno od bivseg foruma koji je "vodjen" u propast zbog licnih interesa, a na stetu navijaca Zeljeznicara. Uostalom, zato je taj portal i izgubio medijsko sponzorstvo, a ovaj ga dobio. Znamo svi razloge zbog kojih smo presli, pa se ne bih vracao vise na te stvari. Trebamo gledati u buducnost. Mozemo slobodno reci da smo napravili ovdje veliku i sloznu zajednicu navijaca Zeljeznicara i da ona iz dana u dan sve vise i vise raste. Ono na sto sam ja posebno ponosan je kultura dijaloga koja je na veoma visikom nivou i koja je samopostojana ovdje. Sve nesuglasice se rjesavaju na visokom nivou i svako umetnuto "tkivo" biva samo izbaceno zbog na povrsinu i uklonjeno. Cak smo nasli razumjevanje i za clana LGBT zajednice - @Leona. :D

Salim se naravno,

Prosle godine smo napravili nekoliko podforuma i ovom prilikom vas pozivam da tamo diskutujete, naucite nesto o Zelji ili obnovite svoje znanje.

FK Zeljeznicar - Igraci: viewforum.php?f=64
FK Zeljeznicar - Snimci Utakmica: viewforum.php?f=67
FK Zeljeznicar - Historija: viewforum.php?f=70

Svi moderatori neumorno i danonocno rade na odrzavanju ovih podforuma i na njihov rad sam takodjer posebno ponosan. U buducnosti nas ocekuje jos jako mnogo rada, streamanja utakmica i nedvojbene podrske Zelji. Posljednje, a mozda i najbitnije, cinjenica da je ovaj forum sudjelovao u raznim akcijama humanitarnog karaktera govori dovoljno za svakog clana pojedinacno. Takodjer, ovaj forum je ucestvovao veoma aktivno u kupovini stolica za Sjever, kao i desetogodisnjih za Istok (2 smo kupili grupno, a preko 20tak forumasa su vlasnici desetogodisnjih karti).

Hvala svim forumasima na odrzavanju dobre atmosfere, razumjevanja za obaveze moderacije i na podrsci. Mi cemo nastaviti da radimo na jacanju Zeljine snage ovdje, a to sto je ovaj portal medijski partner je jedan od dokaza da smo na pravom putu. Klub je prepoznao dobru atmosferu i podrzao to. Nama ostaje naravno moralna satisfakcija.

Na kraju bih pozvao goste da se registruju i ucestvuju u diskusijama, tek ce postati zanimljivo kako krece nova sezona.

Ako nekome nesto treba, neka mi se obrati u PP.

Hvala. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

shzna
Kontakt:

sub feb 11, 2017 11:16 am

Je l' možete zamisliti kako je meni kad sam samo ponekad pogledao slike, ono što izleti na fb i rijetko kad na forumu i kad sam jučer vidio dokle se stiglo s istokom. Pfffffff

Spremni? :kafa:

slika
1987

Leon_Professional
Kontakt:

sub feb 11, 2017 11:27 am

Znaci nema danas streama?!
Ipe daj snimi nam tekmu pa poslije okaci ako ikako mozes..

Misketov govor mozemo ocekivati uz veceru, da dusmanima zalogaj zastane :D
Sreca nema Neandertalca da baci insajdersku da Miske podnosi ostavku

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava