Iskreno, nisam upoznat sa njegovim radom, nije vodio mnogo klubova pa zato rekoh, a i izgleda ko alkos.pile87 je napisao/la: Nije vjeruj mi ja bi bio prezadovoljan da Smajic dodje
Gledam malo ove intervjue Smajica po youtubeu, prica covjek fino i francuski i njemacki, skolovo se tamo, valjda zna fino i takticki odraditLeon_Professional je napisao/la:Iskreno, nisam upoznat sa njegovim radom, nije vodio mnogo klubova pa zato rekoh, a i izgleda ko alkos.pile87 je napisao/la: Nije vjeruj mi ja bi bio prezadovoljan da Smajic dodjeNaravno da se salim za ovo zadnje, nema to nikakve veze. Vjerovatno ti bolje znas i vjerujem ti da je dobra opcija. Vidjet cemo onda jos koji dan, jer ima jos tih kandidata(sto mi smrtnici ne znamo ko su
).
![]()
Je li BOOM vezan za igraca ?
Ne samo na sebe nego i na njega..ChWilla je napisao/la:primjera radi, većina nas bi sad digla ruku na sebe da se objavi da je dino đ. novi trenera jel se on nije do predzadnjeg kola borio za titulu sa realno najslabijom ekipom u top 4 te godine u nesnosnim uslovima, za dvije klase gorim nego danas?
Ovo je specificna liga i bitnije je da je sef strucnog staba neko ko poznaje mentalitet nas, nego neko ko je osvajao finske i norveske kupove. Naravno, to je jedna od stavki, ali veoma bitnih.vrbanjusa je napisao/la:Tako je @chwilla, nama treba neko ko ce napraviti napredak u igri, nastaviti razvijati igrace, donijeti nesto novo itd. A to sto neko nije nista osvajao nije krucijalno za nasu ligu.
ja mislim da ako se dovede šef koji je radio na zapadu, da mu pomoćnik treba biti neki dino ili kemo, ili obojica...ne nužno baš oni, ali shvatate.storm_raider je napisao/la:Ovo je specificna liga i bitnije je da je sef strucnog staba neko ko poznaje mentalitet nas, nego neko ko je osvajao finske i norveske kupove. Naravno, to je jedna od stavki, ali veoma bitnih.vrbanjusa je napisao/la:Tako je @chwilla, nama treba neko ko ce napraviti napredak u igri, nastaviti razvijati igrace, donijeti nesto novo itd. A to sto neko nije nista osvajao nije krucijalno za nasu ligu.