Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

pile87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 23, 2016 5:56 pm

Bice brzo...
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

LARSSON
Kontakt:

pon maj 23, 2016 6:04 pm

U vezi smajica, na sport avaz fb stranici ima dosta ljudi sto ga hvale, sad sta nasi kontaju

Plavo - Bijeli

pon maj 23, 2016 6:06 pm

Nama treba playmaker!

Neko ko zna uputiti zadnji pas, ko igra glavom i ko ce da diktira nas napad...

Mi smo bez takvog igraca izgubljeni i ko muha bez glave su nam napadi, nesto preko krila, ostalo nabij pa sta bude
BOG BOSNA I BOSNJACI

ChWilla
Kontakt:

pon maj 23, 2016 6:11 pm

ma imao si bekrića, blagojevića, čak i zolu, jednog od najškolovanijih igrača koji su ikad u nas igrali u m. stevanoviću...takav bi i španac trebao biti. ali trener ima s razlogom, s razlogom ne bace loptu igračima da igraju sami...
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 23, 2016 6:11 pm

pile87 je napisao/la: Nije vjeruj mi ja bi bio prezadovoljan da Smajic dodje
Iskreno, nisam upoznat sa njegovim radom, nije vodio mnogo klubova pa zato rekoh, a i izgleda ko alkos. :ganja: Naravno da se salim za ovo zadnje, nema to nikakve veze. Vjerovatno ti bolje znas i vjerujem ti da je dobra opcija. Vidjet cemo onda jos koji dan, jer ima jos tih kandidata(sto mi smrtnici ne znamo ko su :ganja: ). :DD:

Je li BOOM vezan za igraca ? :shisha:

ChWilla
Kontakt:

pon maj 23, 2016 6:15 pm

izgleda ko 15-20 godina mlađi nile iz galeba... :ganja:

SWRA_1921
Kontakt:

pon maj 23, 2016 6:16 pm

Zna li neko koliki nam je budzet za sljedecu sezonu a koliki je bio proslu? Kada ide ona rekapitulacija troskova? Januarska skupstina jel tako? Najvise me zanima na sta su potrosene pare od Amira, Baje i Evrope, tj. koliko je od toga potroseno a koliko je ostalo, a sve u smislu koliko ce nam jos trebati. Sljedece sezone, da bi zadrzali ovakve trendove u Zelji, moramo povecati posjetu i donositi klubu svako kolo minimum 40.000 KM sto je za cijelu sezonu minimum 640.000 KM + clanske + fanshop + prodaja igraca + izdavanje poslovnih prostora + sponzori (nadamo se napokon generalnom sponzoru) + omladinske clanarine (one idu vjerovatno u budzet omladinskog dijela kluba?), itd. sto cini nas budzet. Nadam se prodaji Dzeke ili nekog naseg igraca preko ljeta pa da budemo mirniji sa finansijama.

Veteran1965
Kontakt:

pon maj 23, 2016 6:47 pm

Sva imena koja se po medijima provlače ovih dana nekako mi daju osjećaj da imamo izazova sa izborom trenera. Mi bi nešto za šta nemamo para, a nudi nam se dosta toga , po prihvatljivoj cijeni, ai bez nekog posebnog iskustva i rezultata. Ne znam kada ih pogledaš, nema tu ozbiljnog trenera.Niti imaju nekog ozbiljog iskustva. Ja se iskreno nadam da niko od ovih čijim se imenima špekuliše neće preuzeti tu odgovornost, obećati neke rezultate i sjesti na klupu našeg Želje.
Očekujemo puno u ligi 12. neki čak spominju i imperativ titule, a po meni ona nam treba biti cilj, a izlazak u Europu neki minimum. Uz to promocija bar nekog od mlađih igrača i cilj bi bio ispunjen. Eh valja nafatat trenera za ovo ostvarenje...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

SWRA_1921
Kontakt:

pon maj 23, 2016 6:52 pm

Sta je bilo sa Mulalicem, trebao je biti sastanak?

vrbanjusa
Kontakt:

pon maj 23, 2016 6:55 pm

@svra_1921
Budzet za 2015 je bio oko 4 mil, tj toliko smo potrosili. A zaradili nesto oko 5 mil. Vjerujem da nece ni u ovoj godini budzet biti manji od 4 mil KM. Izdaci za plate su najveci trosak i prema navodima ljudi iz UO imamo novac da placamo ovaj kadar skoro do kraja sezone 17/18. Vjerovatno ce se neke ustede praviti u ostalim stvarima. Novi fin. izvjestaj ide sad na skupstini 18.6.
21 10 4

Petrović Slavko

exbabilon
Kontakt:

pon maj 23, 2016 6:56 pm

Mene zivo zanimaju plate trenera u odnosu na plate igraca. Evo lupam ovi kandidati koji se vrte po medijima za koju cifru bi sjeli na nasu klupu, koliko je recimo imao Mulalic, koliko Jesic, Kodro..

ChWilla
Kontakt:

pon maj 23, 2016 6:57 pm

nije sad ni da konkurenciju vode neka imena koja su vani osvajala jake lige i kupove. imena nisu "bum" i to je tačno. ali kome jesu? nisi u fazi ni situaciji da neke puno bolje ni gledaš. kao što ni igrača koji je igrao u ligi petice ne možeš dovesti ako nije imao povredu, pauzu ili neki treći peh, isto vrijedi i iza trenere. odluka je strašno bitna, ali da nam sad treba neki murinjo da bi se sa ovom ekipom u ovoj ligi borio za najviši plasman i pri tome ako je moguće progurao jednog-dva mlada igrača - bogami i ne treba.

irfo

pon maj 23, 2016 7:00 pm

Leon_Professional je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Nije vjeruj mi ja bi bio prezadovoljan da Smajic dodje
Iskreno, nisam upoznat sa njegovim radom, nije vodio mnogo klubova pa zato rekoh, a i izgleda ko alkos. :ganja: Naravno da se salim za ovo zadnje, nema to nikakve veze. Vjerovatno ti bolje znas i vjerujem ti da je dobra opcija. Vidjet cemo onda jos koji dan, jer ima jos tih kandidata(sto mi smrtnici ne znamo ko su :ganja: ). :DD:

Je li BOOM vezan za igraca ? :shisha:
Gledam malo ove intervjue Smajica po youtubeu, prica covjek fino i francuski i njemacki, skolovo se tamo, valjda zna fino i takticki odradit :karanje:

vrbanjusa
Kontakt:

pon maj 23, 2016 7:00 pm

Tako je @chwilla, nama treba neko ko ce napraviti napredak u igri, nastaviti razvijati igrace, donijeti nesto novo itd. A to sto neko nije nista osvajao nije krucijalno za nasu ligu.
21 10 4

Petrović Slavko

ChWilla
Kontakt:

pon maj 23, 2016 7:03 pm

primjera radi, većina nas bi sad digla ruku na sebe da se objavi da je dino đ. novi trener :mrgreen: a jel se on nije do predzadnjeg kola borio za titulu sa realno najslabijom ekipom u top 4 te godine u nesnosnim uslovima, za dvije klase gorim nego danas?

Veteran1965
Kontakt:

pon maj 23, 2016 7:04 pm

Ma ne mislim da je trebao osvajat, ali da ima neko iskustvo, neku svoju filozofiju...iskreno kad bi mene neko pitao koga bi vala ne bi znao reći. Od ovih pobrojanih, malo iskustva ikakvog...mene samo strah lošeg scenarija...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

pile87
Kontakt:

pon maj 23, 2016 7:04 pm

ChWilla je napisao/la:primjera radi, većina nas bi sad digla ruku na sebe da se objavi da je dino đ. novi trener :mrgreen: a jel se on nije do predzadnjeg kola borio za titulu sa realno najslabijom ekipom u top 4 te godine u nesnosnim uslovima, za dvije klase gorim nego danas?
Ne samo na sebe nego i na njega..
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

storm_raider
Kontakt:

pon maj 23, 2016 7:05 pm

vrbanjusa je napisao/la:Tako je @chwilla, nama treba neko ko ce napraviti napredak u igri, nastaviti razvijati igrace, donijeti nesto novo itd. A to sto neko nije nista osvajao nije krucijalno za nasu ligu.
Ovo je specificna liga i bitnije je da je sef strucnog staba neko ko poznaje mentalitet nas, nego neko ko je osvajao finske i norveske kupove. Naravno, to je jedna od stavki, ali veoma bitnih.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 23, 2016 7:06 pm

Može li nam neko nešto više reći o ovom Smajiću? Baš i ja sad gledam, dosta pozitivnih komentara ljudi iz Švicarske.
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u pon maj 23, 2016 7:09 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

pon maj 23, 2016 7:08 pm

storm_raider je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Tako je @chwilla, nama treba neko ko ce napraviti napredak u igri, nastaviti razvijati igrace, donijeti nesto novo itd. A to sto neko nije nista osvajao nije krucijalno za nasu ligu.
Ovo je specificna liga i bitnije je da je sef strucnog staba neko ko poznaje mentalitet nas, nego neko ko je osvajao finske i norveske kupove. Naravno, to je jedna od stavki, ali veoma bitnih.
ja mislim da ako se dovede šef koji je radio na zapadu, da mu pomoćnik treba biti neki dino ili kemo, ili obojica...ne nužno baš oni, ali shvatate.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava