bravo majstore !!!storm_raider je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 12:01 amNije postala tema za interne sale, vec neka malo ljudi uzmu sebi oduska. Stalno neke teske teme, a ovdje smo i da diskutujemo, a i da se druzimo. Kome smeta, zao mi je, ali sada kada nije takmicarska sezona aktivna, malo smo popustili neke kriterije do neke granice, sve dok je kultura dijaloga na visokom nivou i dok se postuje sagovornik.. Vjerujem da nam nece niko zamjeriti.
on tada 30 godina imao kad se ovo igralo
Vjerovatno je ta satnica, zbog vremenske razlike izmedju Sarajeva i Samare koja je 3 sata.
storm_raider je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 12:01 amNije postala tema za interne sale, vec neka malo ljudi uzmu sebi oduska. Stalno neke teske teme, a ovdje smo i da diskutujemo, a i da se druzimo. Kome smeta, zao mi je, ali sada kada nije takmicarska sezona aktivna, malo smo popustili neke kriterije do neke granice, sve dok je kultura dijaloga na visokom nivou i dok se postuje sagovornik.. Vjerujem da nam nece niko zamjeriti.
Uveo sam tri smjene, nema pauze, evo jos radimo...Elegant je napisao/la:Jos uvjek betoniraju na istoku.
@Grbavica jesu li ovo tvoji sa šalovanja u trecoj ?