sub mar 12, 2016 9:00 pm
Ja sam rekao još davno dok je većina kukala da ćemo teško preko lige do Europe.Onaj ko sumnja u najtofejniji klub da neće biti među prva četiri ispada mi smješan.Takva je ista priča bila prošle godine na polusezoni.Pa ste svi vidjeli kako smo završili,sa onako oskudnom ekipom koja je srcem igrala.Zato sam i siguran bio.Nama sad niko bod na Grbavici uzeti neće ako bude podrška kakvu klub kakav je Željo zaslužuje.Nevezano juče mi jedan pitar govori,uvijek objektivan i realan,milina sa njim pričati,uvijek uz Sarajevo i kući i u gostima.Citiram ga:"Debelo ste sad jači od nas i od svih,što na terenu,što van njega,teška srca ali tako je".Ja sam se samo nasmijao i rekao da će teren najbolje pokazati.Jer smo uvijek na terenu i pokazivali što smo najbolji,to je fudbal koji privlači navijače iz svih zemalja svijeta prvi put kad gledaju Želju.
Samo nam podrška treba,kakvu samo mi iz ljubavi možemo ponuditi,ma bilo kad,bilo gdje,ionako nam Željo 0-24 ne izlazi iz glave.Samo mi,i oni će na terenu da plešu uz našu melodiju sa Juga,da budu vremenom najkompaktnija plesna grupa zajedno sa nama.Vjerujte im i ako ikad kiksaju,vjerujte im ma šta bude,ne vjerujem da će nas iznevjerit.
Babukini moleri !
AMAR AMAR OSIM OSIM !!!