nije, bio je plan i za da prihvateAjzea je napisao/la:Što se Miske mogao izraditiChWilla je napisao/la:ma hajd' eto da kažemo samo u prvenstvu.

nije, bio je plan i za da prihvateAjzea je napisao/la:Što se Miske mogao izraditiChWilla je napisao/la:ma hajd' eto da kažemo samo u prvenstvu.
Znam, ne beri brige.ChWilla je napisao/la:nije, bio je plan i za da prihvateAjzea je napisao/la:Što se Miske mogao izraditiChWilla je napisao/la:ma hajd' eto da kažemo samo u prvenstvu.
najmanje treci ce cemo biti na kraju sezone uz osvojen kup... cak mislim da mozemo do drugo mjesta bez problema...ChWilla je napisao/la:da. ali ja sam ubijeđen nakon danas da hoćemo biti najmanje treći, i da smo prvi favorit za kup.
I nad Sarajevom imamo prednostVeteran je napisao/la:Mi da bi bili treći moramo do kraja dobiti 8 tekmi i dvije odigrat nerješeno.Nad Širokim imamo prednost boljeg međusobnog omjera, što može biti i te kako važno na kraju. A što se tiče kupa i 4 mjesta još se tu ništa ne zna. Ma biće ludnica do kraja.Svima su sve tekme ključne i najbitnije.
znači moramo barem 8 bodova uzeti protiv slobode, celika, sarajeva, zrinjskogVeteran je napisao/la:Mi da bi bili treći moramo do kraja dobiti 8 tekmi i dvije odigrat nerješeno.Nad Širokim imamo prednost boljeg međusobnog omjera, što može biti i te kako važno na kraju. A što se tiče kupa i 4 mjesta još se tu ništa ne zna. Ma biće ludnica do kraja.Svima su sve tekme ključne i najbitnije.
Da su bili imalo poslovni,ne bi propustili onu ponudu...Teško da će ponovi imati takvu.ChWilla je napisao/la:ma u zenici je ubjedljivo najbolji teren u državi, od onog renoviranja poslije drugog baraža.
mogao bi neko na kraju sezone pitati, a vrijedi li još onda ponuda od 400.000...
uopšte ne moramo, griješiće i drugi još sigurno. bez obzira što mislim da sad imamo najbolju ekipu na papiru u ligi, nije realno očekivati skor 8-2-0 do kraja. ali mislim da jeste očekivati još kikseva konkurenata. sarajevo sa ovakvom igrom neće imati lake utakmice, nijedne, ni u vrapčićima. ako sutra dobijemo -7 za trećim smo već smanjili na -2 za samo tri kola.Veteran je napisao/la:Mi da bi bili treći moramo do kraja dobiti 8 tekmi i dvije odigrat nerješeno.Nad Širokim imamo prednost boljeg međusobnog omjera, što može biti i te kako važno na kraju. A što se tiče kupa i 4 mjesta još se tu ništa ne zna. Ma biće ludnica do kraja.Svima su sve tekme ključne i najbitnije.
ma zrinja nam nije konkurent za evropu, al eto bolje da izgube/remiziraju nego da dobijuBrkoo je napisao/la:Koji rezultat nama odgovara u ovoj tekmi Čelika i Zrinjskog ?
ja mislim da neće. a 101% sam siguran da bi je prihvatili da je došla recimo iz austrije, i da su je mogli u medijima utrostručiti za javnost kao za cimirota.FKZ1921 je napisao/la:Da su bili imalo poslovni,ne bi propustili onu ponudu...Teško da će ponovi imati takvu.ChWilla je napisao/la:ma u zenici je ubjedljivo najbolji teren u državi, od onog renoviranja poslije drugog baraža.
mogao bi neko na kraju sezone pitati, a vrijedi li još onda ponuda od 400.000...
Malo manje od dva miliona km je koštala sanacija terena u Zenici. Ustvari,nije to bila sanacija. Temeljito je uradjen. Prvo je otkopano sve na dubinu od 80 cm,odvezene stotine kamiona zemlje...A onda se riješile odvodne instalacije...Šest slojeva različitog materijala...ne znam detalje...pa grijači pa trava.Elegant je napisao/la:Ako se dobro sjecam ovaj teren u Zenici je kostao 400.000, a i pravili su ga dobra dva mjeseca.
Larsone pravis li stream za Celik - Zrinjski ?
FKZ1921 postoji li kakva mogucnost da se Kosoric vrati prije ?FKZ1921 je napisao/la:Malo manje od dva miliona km je koštala sanacija terena u Zenici. Ustvari,nije to bila sanacija. Temeljito je uradjen. Prvo je otkopano sve na dubinu od 80 cm,odvezene stotine kamiona zemlje...A onda se riješile odvodne instalacije...Šest slojeva različitog materijala...ne znam detalje...pa grijači pa trava.Elegant je napisao/la:Ako se dobro sjecam ovaj teren u Zenici je kostao 400.000, a i pravili su ga dobra dva mjeseca.
Larsone pravis li stream za Celik - Zrinjski ?