Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 12, 2016 4:35 pm

trener je njima pola ekipe. svaka čast i odi i sablji, oni su naši ljudi ali ja apsolutno ništa protiv ne bih imao da je nas od početka sezone vodio slavko petrović. znam da to nije bilo ni opcija ni moguće, ali hipotetički.

jesmo i mi u problemima larsone, ali mi imamo sada ubjedljivo najbolje zamjene i selekciju.
gradi željo boli te *****

LARSSONN
Kontakt:

sub mar 12, 2016 4:37 pm

ChWilla je napisao/la:trener je njima pola ekipe. svaka čast i odi i sablji, oni su naši ljudi ali ja apsolutno ništa protiv ne bih imao da je nas od početka sezone vodio slavko petrović. znam da to nije bilo ni opcija ni moguće, ali hipotetički.

jesmo i mi u problemima larsone, ali mi imamo sada ubjedljivo najbolje zamjene i selekciju.

dosta utakmica ide nama u korist od pocetka ovog drugog dijela, ali jos uvijek zalim za fulom kokota, pa onda marijanovim izlijetanjima protiv zrinjskog, ponisten go tiaga :( da smo tu 5 bodova uzeli ....

ali bar sad ide kako treba, sad se vidi zasto ono "gomilanje" igrača

Whisperer

sub mar 12, 2016 4:37 pm

LARSSON je napisao/la:kazu skahic povrijedjen, dvojica im suspendovani za sljedeci mec tj zuti kartoni, mehmedagic povrijedjen

moglo bi ovo ispast fino za nas, mada i mi smo u problemima
mozel link slobode brate
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSONN
Kontakt:

sub mar 12, 2016 4:39 pm

mirsadmekic je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:kazu skahic povrijedjen, dvojica im suspendovani za sljedeci mec tj zuti kartoni, mehmedagic povrijedjen

moglo bi ovo ispast fino za nas, mada i mi smo u problemima
mozel link slobode brate
nema streama xd

ISB87
Kontakt:

sub mar 12, 2016 4:39 pm

Ili da nas je preuzeo Musa..
MIRZA RASCIC

Whisperer

sub mar 12, 2016 4:41 pm

ISB87 je napisao/la:Ili da nas je preuzeo Musa..
po meni najaci trener u ligi fer trener al neka treba edisa istrpit voli zeljuuu sto je bitno najvaznije
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

sub mar 12, 2016 4:43 pm

mislim da malo precjenjujete musu zato što uvijek hvali nas u izjavama. jeste baka majstorski završio taj epski raspad sistema.. :mrgreen: ali ni sa musom široki prošle godine pet utakmica nije zabio gol. sa onakvom ekipom. i svako bi ga smijenio u toj situaciji, to što su oni doveli goreg je drugi par rukava.

Whisperer

sub mar 12, 2016 4:49 pm

ChWilla je napisao/la:mislim da malo precjenjujete musu zato što uvijek hvali nas u izjavama. jeste baka majstorski završio taj epski raspad sistema.. :mrgreen: ali ni sa musom široki prošle godine pet utakmica nije zabio gol. sa onakvom ekipom. i svako bi ga smijenio u toj situaciji, to što su oni doveli goreg je drugi par rukava.
jel nama radnik bjezo bodd ili dva sutra pobjedom preskacem ih prilazimoo feningima na dva boda

ChWilla
Kontakt:

sub mar 12, 2016 4:49 pm

0-0 kraj, hvala odi :klanjase2:

dva boda od trećeg mjesta ako pobijedimo sutra :ganja:

ChWilla
Kontakt:

sub mar 12, 2016 4:50 pm

mirsadmekic je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:mislim da malo precjenjujete musu zato što uvijek hvali nas u izjavama. jeste baka majstorski završio taj epski raspad sistema.. :mrgreen: ali ni sa musom široki prošle godine pet utakmica nije zabio gol. sa onakvom ekipom. i svako bi ga smijenio u toj situaciji, to što su oni doveli goreg je drugi par rukava.
jel nama radnik bjezo bodd ili dva sutra pobjedom preskacem ih prilazimoo feningima na dva boda
nažalost četiri tek sad su dva ako pobijedimo...imaju isto bodova kao sarajevo.

Leon_Professional
Kontakt:

sub mar 12, 2016 4:50 pm

Sloboda okrenula. Oni i Zrinjski nek se bore gore, al mi hladno mozemo na 3. poziciju. Ovakvo Sarajevo nije zasluzilo da ide u Evropu, Siroki je nama mozda najveci konkurent za to 3. mjesto.

logme
Kontakt:

sub mar 12, 2016 4:54 pm

Sutra je jako bitna utakmica za produžetak serije, za samopouzdanje, a vjerujem da će nam treći na tabeli sutra naveče bježati samo 2 boda. Konačno da uhvatimo priključak.

ChWilla
Kontakt:

sub mar 12, 2016 4:55 pm

2 ako pobijedimo.

Grbavica
Kontakt:

sub mar 12, 2016 4:56 pm

Znaju li se kartoni iz današnje tekme Vitez-Sloboda?
Ko nas je kleo, nije dangubio.

logme
Kontakt:

sub mar 12, 2016 4:58 pm

ChWilla je napisao/la:2 ako pobijedimo.
Skontao sam pa ispravio odmah. Ako budemo imali pristup kao u prethodnim utakmicama ne sumnjam u pobjedu.

Leon_Professional
Kontakt:

sub mar 12, 2016 4:58 pm

Siroki ima najlaksi raspored do kraja, Radnik msm da ne moze ostati u trci, a Sarajevo s ovim sto su pokazali do sad ni malo me ne plase. Sutra moramo dobiti, jer to su 2 boda do Evrope, puhat cemo im za vrat. Svaka cast Slobodi al meni nije jasno odakle im vise inspiracija i snaga za ovo, vjerovatno jedan iskusan trener i to je to.

Ivicahuljev
Kontakt:

sub mar 12, 2016 4:59 pm

LARSSON je napisao/la:http://connectcast.tv/larssoninja
ko hoce da daje drugim
Ima li stream iz zenice

Elegant
Kontakt:

sub mar 12, 2016 4:59 pm

Ako bude stream za Celik - Zrinski molim vas na pp, nema mene na tom mjestu gdje stavljate linkove !

:palacgore:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

sub mar 12, 2016 5:00 pm

Leon_Professional je napisao/la:Siroki ima najlaksi raspored do kraja, Radnik msm da ne moze ostati u trci, a Sarajevo s ovim sto su pokazali do sad ni malo me ne plase. Sutra moramo dobiti, jer to su 2 boda do Evrope, puhat cemo im za vrat. Svaka cast Slobodi al meni nije jasno odakle im vise inspiracija i snaga za ovo, vjerovatno jedan iskusan trener i to je to.
zeba i husref su pola njihovog uspjeha. a drugo pola onaj ko je sve to obezbjedio...ostalo su detalji.

ali biće im jako teško izboriti licencu za evropu. na terenu je hoće izboriti ali nagomilani dug je ogroman.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u sub mar 12, 2016 5:00 pm, ukupno mijenjano 1 put.

LARSSONN
Kontakt:

sub mar 12, 2016 5:00 pm

Ivicahuljev je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:http://connectcast.tv/larssoninja
ko hoce da daje drugim
Ima li stream iz zenice

trenutno imam nekih problema, za sada ne

imate na sports-x.net

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava