Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jan 24, 2017 9:55 am

Usto bi gavran ali se oporavlja :lol:

Okolele
Kontakt:

uto jan 24, 2017 9:56 am

Ma navalili oni sto zele biti anonimni pa nema objava..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

avlami97
Kontakt:

uto jan 24, 2017 9:59 am

LARS1921 je napisao/la:
uto jan 24, 2017 9:55 am
Usto bi gavran ali se oporavlja :lol:
Traži kartu od Hajduka, konta dobit će popust :D
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Okolele
Kontakt:

uto jan 24, 2017 10:07 am

Kad igramo protiv Čapljine..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSON
Kontakt:

uto jan 24, 2017 10:07 am

Dajte nam stopera

phpBB [video]

Morzhy
Kontakt:

uto jan 24, 2017 10:09 am

Svaki pravi kvalitet je isplivao, ko god nije dobio pravu priliku nije je ni zaslužio, bilo zbog nedostatka talenta u nogama, bilo zbog nedostatka talenta u mozgu

Ajzea
Kontakt:

uto jan 24, 2017 10:19 am

Manager2016 je napisao/la:
uto jan 24, 2017 8:45 am
Slavko ostaje ko Wenger 20 god, jer inace kod nas treneri u klubovima budu pet, sest godina. Njegov cilj je da opravda sebe rezultatima. Mlad igrac, perspektivan njega to ne zanima. Pa covjek sebi doveo lijevog beka od 32 god, iskusnog, nije trazio ljevaka od 19 god.
Odakle mu pravo na to?

Srami se Petrovicu !
Kako mozes, Petrovicu ?! Dosta je bilo Petrovicu !

delinjo
Kontakt:

uto jan 24, 2017 10:21 am

arelinho je napisao/la:
uto jan 24, 2017 10:03 am
Prošle sezone odigrao 28 minuta za prvi tim, a ove 122 minuta. Za sezonu i po smo promjenili četiri trenera i ni kod jednog nije dobio pretjeranu šansu. I ovo što je igrao bile su kup utakmice. Valjda nam to nešto govori. :) :)
govori da ce uvijek neko pametovati i praviti se da sve zna ....frajer odigrao kao sto si rekao sto 140 minuta u dvije godine i on zna da je dobar...pa kakav je to fenomen jbm ti zivot....to i Murinjo ne procjeni za tako malo vremena ali Zeljini forumasi i to znaju :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Ajzea
Kontakt:

uto jan 24, 2017 10:23 am

To samo znaci da ocigledno ima slifa i njuh za gol, koliko god meni izgledao kao krampa i kao neko ko se treba latiti iste te krampe prije nego lopte.

Parafiraj, Jasmina ! Baci nas u trans..

cikazubo
Kontakt:

uto jan 24, 2017 10:32 am

Okej ne sviđa vam se kao igrač, ne sviđa vam se kao karakter, a sve su to relativne teze al hajd nek bude tako. Ali čemu izreke sam pao sam se ubio, pa ismijavanje s ovim klubovima i slične stvari, fuj. Dečko je zelen u glavi, jedva punoljetan, naravno da je lako povodljiv u slučaju da je to tačno, vi ste kao bili zreli, pametni, držali se neke hijerarhije u životu. Btw Gojak je odabrao isti put pa je dečko sad u prvih 11 Dinama, a isto se govorilo, preskače stepenice, sam pao sam se ubio, aha eno ubi ga ova liga prvaka..

LARSSON
Kontakt:

uto jan 24, 2017 10:34 am

Mujaga ronaldo OoOoOoOoo

vrbanjusa
Kontakt:

uto jan 24, 2017 10:38 am

Na pripremama u Međugorju se nalaze 23 igrača, a to su: Vedran Kjosevski, Irfan Fejzić, Adnan Bobić – Siniša Stevanović, Kerim Memija, Srđan Stanić, Jadranko Bogičević, Mateo Boccaccini, Kemal Osmanković, Amar Beširević Dino Hasanović, Darko Marković, Jovan Blagojević, Uglješa Radinović, Samir Bekrić, Zajko Zeba, Denis Žerić, Miroslav Stevanović, Sandi Križman, Goran Zakarić, Ivan Crnov – Ivan Lendrić, Stevo Nikolić.

Znači 7 igrača iz našeg juniorskog pogona je na pripremama. Plus Stanić i Bekrić koji su naši od glave do pete.

Znači oko 30 % ako ne računamo Stanić i Bekrića. S njima skoro 40 % igračkog kadra je odraslo o našem pogonu.
Možda neko može napraviti statistiku nekih drugih klubova.
Zadnja izmjena: vrbanjusa, dana/u uto jan 24, 2017 10:40 am, ukupno mijenjano 1 put.
21 10 4

Petrović Slavko

Ajzea
Kontakt:

uto jan 24, 2017 10:39 am

http://fkzeljeznicar.ba/emir-spahic-nov ... car/23584/

PA STA SE OVO DESAJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ndare

uto jan 24, 2017 10:41 am

Čitajući komentare u zadnje vrijeme o Slavki i Mujagi nekako odaje se utisak da ove neke komentare piše neko ko je Grbavicu vidio preko razglednica. Taj Naš Slavko kada je došao u Želju imao je prvo kila za 2 + 3 auto sjedišta, nije nikad govorio nešto što nije realno i kad god se dešavalo nešto na terenu proživljavao je kao i mi na tribinama bilo da je neki nerezonski potez, pas, promašaj ili gol kojem se radovao kao malo dijete. Nije to uvlačenje to je jednostavno ljubav i predanost do maksimuma prema sportu prema fudbalu i poštenje prema upravi koja mu je maksimalno izašla u susret u svakom segmentu koji je on zahtjevao pa i više. On sada ima manje kilograma od Beganovića haman jer i to opet pokazuje ne njegovo ulagivanje nego njegov odnos prema radu i klubu. Koliko će ostati naravno da zavisi od ekipe i njega jer ako toneš ideš pa da si Hicveld jer to je danak profesionalnog sporta, mada po načinu rada ja sam da bude dugotrajnije rješenje, ali vrijeme će pokazati jel to to. Mujaga bez premca u juniorima u ligi, doduše veči i jači za koplje od svih vršnjaka i maximalno iskoristio i iskorištava tu prednost ali ali.... profesionalna liga BiH je nekoliko levela više i nema švrća nit naivaca pogotovo gledajući odbrane naših PL klubova jablan do jablana i kvarnjak do kvarnjaka a većina i iskusna tako da Mujaga sa svojim sadašjim znanjem može jedino u 85 minuti kod 2 ili 3 razlike zabiti nekoj već premorenoj ili nezainteresovanoj odbrani. On treba imati profesore i sa njima igrati tipa Steve tipa Lendre i od svakoga krasti po malo i tako steći to što mu treba za ovaj level lige uz minutažu koja mu je trenutno primjerena. Vjerovatno ni Slavko nebi bježao od tog ali dečko hoće odmah biti Džeko i bujrum ako mu je neko uštimao mozak na taj takt nek proba i tu će vrijeme pokazati jel trebao ostati u Želji il je nivo za Rome ili pak za Sloge iz Tojšića.
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

LARSSON
Kontakt:

uto jan 24, 2017 10:41 am

phpBB [video]

više nego

slika

Hadzijalagic
Kontakt:

uto jan 24, 2017 10:42 am

cikazubo je napisao/la:
uto jan 24, 2017 10:32 am
Okej ne sviđa vam se kao igrač, ne sviđa vam se kao karakter, a sve su to relativne teze al hajd nek bude tako. Ali čemu izreke sam pao sam se ubio, pa ismijavanje s ovim klubovima i slične stvari, fuj. Dečko je zelen u glavi, jedva punoljetan, naravno da je lako povodljiv u slučaju da je to tačno, vi ste kao bili zreli, pametni, držali se neke hijerarhije u životu. Btw Gojak je odabrao isti put pa je dečko sad u prvih 11 Dinama, a isto se govorilo, preskače stepenice, sam pao sam se ubio, aha eno ubi ga ova liga prvaka..
Gojak je odradio dvije sezone u juniorima Dinama a opet ce se nacekati da postane standardni prvotimac.. Jos uzmi u obzir da je Gojak bar dvije klase iznad Ajdina a klasicnim napadacima je i teze jer je njima osnovni zadatak postizanje golova i za napadace ce svaki klub imati manje strpljenja nego za igraca sredine terena.. Problem i jeste sto djeca kao primjer vide 1 promil igraca koji kao nesto uspiju a ne vide 999 promila onih koji propadnu i vrate se brze nego sto su i otisli zato sto su htjeli uspijeh preko noci.. Takvih je mali milion a ove sto su i nesto uspjeli mozes nabrojati na prste jedne ruke i to bas da se zarovis..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Leon_Professional
Kontakt:

uto jan 24, 2017 10:43 am

Ajzea je napisao/la:

A odmah je sumnjivo bilo sto nisi stavio FOTO :placeodsmijeha: :11:

Ajzea
Kontakt:

uto jan 24, 2017 10:45 am

Leon_Professional je napisao/la:
uto jan 24, 2017 10:43 am
Ajzea je napisao/la:

A odmah je sumnjivo bilo sto nisi stavio FOTO :placeodsmijeha: :11:

U njegovom slucaju ide "KABADAHIJA", iz svima znanih razloga. :kafa:

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

sto se @Lars reklamira, na svakoj stranici po dva puta video okaci :lol: :lol:

LARSSON
Kontakt:

uto jan 24, 2017 10:46 am

BlwD je napisao/la:
sto se @Lars reklamira, na svakoj stranici po dva puta video okaci :lol: :lol:
:rofl: :11: :11: :11:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava