Jos nesto. @storm je cini mi se kritikovao fan shop. Mwni recimo taj fan ahop sad nije prioritet. Nema tu nekog velikog profita. Tacno je da je lijepo da raja tu potrosi, ali nijw bas ni da se nema sta kupiti. Razumijem ja storma i stoji to sve ali po meni nijwnto prioritet. Mislim da su tri stvari bitne. Uclanjene prijw tekmi. Standovi gdje ce ae to promovusati. Na tekme dolazi i po deset milja, a nemamo pet milja clanova i od tih pet ima milja raje koja nisu tu u Sarqjwvu stqlno. Zatim, bitno je da imaju standovi za pridaju pica, jela, piva bezalkoholnih

. Tu ces na jednoj tekmi lige sest uzeti ko za tri mjeseca u fan shopu. I jos jedna stvar. Nasi bi trebali poceyi razmisljati o prijateljskim tekmama. Generalka sad tesko jer svi igraju u svim ligama, ali prije pocetka sezone i u pauzama prvenstva kad igraju repke. Recimo Konya, Rijeka, Dinamo, Olimpija, Vardar. Namjerno ne nabtajam ovu veliku cetvorku. Pa Galata. Pa i Mesa moze dovesti nekog i Francuske. To puni stadion, a sad bi bili dobri 100.000 potakvoj tekmi