Ovo nešto najbolje što se moglo desitiBHDragons je napisao/la:Ne znam braćo, ali meni ovo ne miriše na dobro, al nikako, ova situacija oko kona i lestera

Ovo nešto najbolje što se moglo desitiBHDragons je napisao/la:Ne znam braćo, ali meni ovo ne miriše na dobro, al nikako, ova situacija oko kona i lestera
netreba da nas kisaa poremeti svi trebamo otic podrzat i upravu i igrace jer su to zasluzili , jel se zna ko je zamjeni kapitena ace hodza ili bekrija .. Zeljeznicar za zivot cjeli !!tm8782 je napisao/la:Nego ljudi hajmo sad angazman za nedelju to je jako blizu. Znaci nema izgovora. Svi kao protiv Sirokog. Naprijed Zeljo ljubavi moja ...
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Pa od kriticnih su nam Memija, Bogi i Stana. Blagoja svkako ne igra, kao ni Aco, a ovi ostali nisu toliko kriticni, jer su na klupi. Ne bi valjalo da Bogi dobije karton, cak mozda ni Stana, posto su povrijedjeni Aco odnosno Tiago, ali eto opet cemo vidjeti. Treba odigrati bez kartona.Leon_Professional je napisao/la:Joj ne mogu da vjerujem da moram propustiti ovu tekmuali sam nafurao dosta druge raje da dodju, bili su i protiv Sirokog a sad su se dvoumili, mada sad ipak dolaze. Sretno nam bilo, mada ima jos 2 dana do tekme.
Bas me zivo interesuje kakvo ce nam sudjenje biti, jer imamo mnogo ugrozenih igraca i to pred tekmu u Tuzli. Mogla bi ova hajka da malo sad prevagne i na Slobodinu stranu pa da nam slože koji zuti. Nadam se da cemo dobiti ovo bez vecih problema i da ne pravimo neke gluposti, jer treba otici kompletan u Tuzlu i mlatnut ih ono hladno bez emocija![]()
Iz zahvalnosti prema ljudima koji vode ovaj portal i forum, fksinfo kako ga pojedini kvazinovinari nazvaše, definitivno ostajemsalle86 je napisao/la:evo da javim da sam upao na naš forum...
vidim nije samo o želji, ima svega i svačega
tačno više niti jedan forum nije potreban
naravno treba ostati i ovde radi zahvalnosti ovim ljudima koji su bili tu kad nam je trebalo...ostali ćao...VTŽ
na koji god forum udjem tvoji postovi...dominiras bracoAjzea je napisao/la:Iz zahvalnosti prema ljudima koji vode ovaj portal i forum, fksinfo kako ga pojedini kvazinovinari nazvaše, definitivno ostajemsalle86 je napisao/la:evo da javim da sam upao na naš forum...
naravno treba ostati i ovde radi zahvalnosti ovim ljudima koji su bili tu kad nam je trebalo...ostali ćao...VTŽ
pozdrav sa klinickog hahhamirsad94 je napisao/la:Izgleda da nam Bekriju dobro cijedi Danijela pa je ovako raspolozen na terenu
Čitav dan kući nisam bio, ovdje se moram zahvaliti, tamo moram isprovocirati a na novom moram pozdraviti braću..delinjo je napisao/la:na koji god forum udjem tvoji postovi...dominiras bracoAjzea je napisao/la:Iz zahvalnosti prema ljudima koji vode ovaj portal i forum, fksinfo kako ga pojedini kvazinovinari nazvaše, definitivno ostajemsalle86 je napisao/la:evo da javim da sam upao na naš forum...
vraca se Tiago protiv olimpica znaci za 15 danaElegant je napisao/la:Kakve su sanse da Tiago bude spreman do Slobode, valjda taj udarac u nogu nije tako strasan ?
Steta zbog Ace.