storm_raider je napisao/la: ↑čet jan 19, 2017 9:18 pmNe vjerujem da je to istina, a mislim da bi mi javili...
Mozda kredita nemaju..

Dobro me ohrabrise navijaci Zrinjskog.

storm_raider je napisao/la: ↑čet jan 19, 2017 9:18 pmNe vjerujem da je to istina, a mislim da bi mi javili...
Ili, prije nego pocnemo optuzivat svakog koga stignemo, gradjevinska firma je mozda stvarno nesto zajebala
Ajzea je napisao/la: ↑čet jan 19, 2017 9:21 pmstorm_raider je napisao/la: ↑čet jan 19, 2017 9:18 pmNe vjerujem da je to istina, a mislim da bi mi javili...
Mozda kredita nemaju..
Kazu da je s orga informacija, sumnjam da bi se iko zajebavo s ovim i govorio ovo, a da nije istina, na nasu nazalost
Gradimo tribinu kao u butmiruzubanovic89 je napisao/la: ↑čet jan 19, 2017 9:30 pmKakvo izlazenje iz gabarita digli dva stuba iz zemlje kakve su to bombe.
nikad_izvini je napisao/la: ↑čet jan 19, 2017 9:32 pmIako sam rekao da ne pišem ovdje, ipak je visa sila u pitanju.
Da ne ispadne da neko namjerno unosi nemir ( gluho bilo ) oko kluba.
Ja sam to napisao na klixu, isto je napisano na orgu ( nisam ja ), a informaciju imam od prije nekoliko sati. Znači barem dvojica imaju istu informaciju, ja konto da me zajebavaju.
Nadam se da nije tacna i da je neka glupost u pitanju. Al ko se o mlijeko opeče i u jogurt puše.
Pozdrav svima