Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jan 14, 2017 1:44 pm

Opet neko petobu dobio da laže po forumu kako će nam vratiti pare ako ne budemo zadovoljni sa križmanom
uaa

Vrag

sub jan 14, 2017 1:45 pm

storm_raider je napisao/la:
sub jan 14, 2017 1:37 pm
Leon_Professional je napisao/la:
sub jan 14, 2017 1:30 pm
sub jan 14, 2017 12:28 pm
Cestitke Cenanu, veliki si gospodin. Idealan covjek za tu poziciju, dokazao se do sada.

Na ovom portalu ce biti veliki intervju sa Slavkom u pon ili utorak najkasnije.
Znaci neki video kao i onda najmanje po sata?! Daj da mu mi postavimo koje pitanje :D

Stanite ljudi, sad je slanje Krizmana na tribine dobar potez, a za Miru kad je bilo, to je mahalski potez tako ne rade veliki klubovi itd...
Da bar hoce ko dat kakve pare za njeg, al tesko.. Valjda nadju pravo rjesenje, mada ako on nije izmirio obaveze prema klubu otkaz mu se moze uruciti i to na njegovu stetu.. Ne znam, samo kazem, mozda i ne moze.
Tako bi trebalo.

E pa Mirin odnos prema Grbu i Krizmanov se ne mogu porediti.
Ma isti odnos jedan hoce da ide, drugi nece da produzi. I Krizman je pruzao odlicne partije na terenu i imao korektan i profesionalan odnos u ovih par mjeseci.

storm_raider
Kontakt:

sub jan 14, 2017 1:46 pm

Vrag je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
sub jan 14, 2017 1:30 pm

Znaci neki video kao i onda najmanje po sata?! Daj da mu mi postavimo koje pitanje :D

Stanite ljudi, sad je slanje Krizmana na tribine dobar potez, a za Miru kad je bilo, to je mahalski potez tako ne rade veliki klubovi itd...
Da bar hoce ko dat kakve pare za njeg, al tesko.. Valjda nadju pravo rjesenje, mada ako on nije izmirio obaveze prema klubu otkaz mu se moze uruciti i to na njegovu stetu.. Ne znam, samo kazem, mozda i ne moze.
Tako bi trebalo.

Ma isti odnos jedan hoce da ide, drugi nece da produzi. I Krizman je pruzao odlicne partije na terenu i imao korektan i profesionalan odnos u ovih par mjeseci.
Kako je, molim te, isti odnos, kada jedan trenira, a drugi nece da trenira po individualnom planu sto mu je Slavko dao prije prozivke?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

teteac8684
Kontakt:

sub jan 14, 2017 1:47 pm

I nije mrdnuo na pauzi...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jan 14, 2017 1:47 pm

LARS1921 je napisao/la:
Opet neko petobu dobio da laže po forumu kako će nam vratiti pare ako ne budemo zadovoljni sa križmanom
uaa
odma premier, kvota 2, duplanje :kafa:
Željezničar ante portas !

Leon_Professional
Kontakt:

sub jan 14, 2017 1:50 pm

Vidimo Mirin odnos prema klubu kad nas je toliko zavlacio. Miro prije svega ima dobar odnos prema SEBI. On je zapinjao prije svega radi sebe da se vrati u zivot. Druga je stvar sto ovaj nije profesionalac i zbog toga i nije dobacio daleko...
Ako cemo ici logikom da su Zakaric i Crnov zamjena Krizmanu oni mogu biti i zamjena na desnom krilu. A tek dolazi to da vidimo da li ce biti uopce zamjena, tj. da li ce biti dovoljno dobri da izbore prvu postavu, aBd hoce..

Ako je mahalski poslat nekog na tribine, onda je mahalski kako god.. Ovog lika treba kazniti odbijanjem plate i da mora izvrsavati sve obaveze prema klubu, njemu je ocito mrsko zivjet i on to i hoce da nista ne radi a prima NAJVECU platu u klub..
Naravno ovo se odnosi na to da ste se slozili da je mahalski poslat nekog na tribinu..
Moje je misljenje isto kao sto je Cenan rekao, Zeljo je veci od svih nas, bio to Mico, Krizman peti deseti.. Pravila vaze za sve!
Ne trebaju nam dvostruki arsini, ja vjerujem da je bilo ko drugi u situaciji kao Mico da bi kolektivno trazili tribine, pa cak smo i Lendru slali na tribine kad je rekao ono poslije derbija..
Ponavljam da Mico prije svega postuje sebe, on da postuje klub on bi se klubu oduzio i ne bi zavlacio oko produzenja od septembra..

Vrag

sub jan 14, 2017 1:51 pm

Vrag je napisao/la:

Tako bi trebalo.

Kako je, molim te, isti odnos, kada jedan trenira, a drugi nece da trenira po individualnom planu sto mu je Slavko dao prije prozivke?
NIje trenirao hoce raskid. Pronasao bolji klub i ide na hinjaka. Ovaj drugi nam radi sta hoce...
Kako god obojica hoce da zajebu klub, meni je to dovoljan razlog za tribine.

Leon_Professional
Kontakt:

sub jan 14, 2017 1:53 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
Kakva je to suplja da je Krizman medju najplacenijim?
Nije niko ovdje bacio suplju nego je tako napisano u Oslobodjenju, i citajte prije nego napadnete nekog.. Da ponovim, niko odavde nije bacio suplju kako vec rece ti i jos neko iznad..

Il cemo reci sad, kakvo Oslobodjenje, Ligata baca suplje..

delinjo
Kontakt:

sub jan 14, 2017 1:54 pm

Cenan niti smrdi niti mirise i mora se dokazivati to je cinjenica....cinjenica je da je dovodio samo slobodne igrace koje bi i drugi mogli dovesti na njegovom mjestu...ali vidi se ta zelja kod njega,trud...rad na terenu...to mi se svidja !!

koliko god hvalili Miru on je mene razocarao....hinjski je i on odadio ovo...valjda me demantuje i produzi ali ja ga hvaliti necu i ne pada mi na pamet..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

storm_raider
Kontakt:

sub jan 14, 2017 1:56 pm

Vrag je napisao/la:
sub jan 14, 2017 1:51 pm
Vrag je napisao/la:

NIje trenirao hoce raskid. Pronasao bolji klub i ide na hinjaka. Ovaj drugi nam radi sta hoce...
Kako god obojica hoce da zajebu klub, meni je to dovoljan razlog za tribine.
To sto nije trenirao, u vecoj mjeri znaci i da nije dosao spreman. Taj drugi je dosao spreman i samim tim ce biti od koristi Zelji nadam se u borbi za titulu. Ne bih ulazio u to kakve su namjere kome i ko je pronasao klub ili nije, jer to ne znamo, ali ta 2 slucaja se ne mogu izjednaciti.

Jedan ima amaterski odnos, drugi je profesionalac. To sto nece da produzi ugovor, to je stvar posla, a fudbal je posao. Tu ljubavi nema. Da oni vole taj klub koliko ga mi volimo...

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub jan 14, 2017 2:00 pm

Zato sam ja maloprije naveo Srnu i takvi su rijetkost.
Stevanovic ispunjava svoje obaveze i to je okej. Nece da produzi ugovor, Boze moj, ne mozes ga natjerati. Druga je stvar da bi mu bolje bilo da produzi i ostane jos ovdje, kao da se ne sjeca avantura poslije Seville, ali stvarno je to njegov problem. Krizman s druge strane ne ispunjava obaveze trenera i to je drugi par cipela. Ako Stevanovic bude zapinjao kao sto je do sada, ja mu nista necu zamjeriti kada bude odlazio.

Od Krizmana su ovdje svi ocekivali da bude jso bolji kad napuca kondiciju, ali ovako to nece uspjeti. Je li njemu mrsko ili je neka druga stvar posrijedi, ko ce ga znati, ali izgleda nista od njega s ovakvim pristupom. Ocekivati i nadati se da Zakaric i Crnov ne budu fule, inace smo najebali :D
Ali mislim da ce to biti okej s njima dvojicom. Mada sam skoro pa siguran da nece odmah proraditi, ali sta je tu je.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

storm_raider
Kontakt:

sub jan 14, 2017 2:14 pm

Bice veselo tek pocetkom sl. sedmice...

igla
Kontakt:

sub jan 14, 2017 2:16 pm

Čuj porede Križmana i Stevanovića.
Križman je klasični klošar kojih hoće da uzme pare u fudbalu, a da pripreme ne odradi. Već sam napisao ovdje na forumu nedavno, a evo ponavljam, čim je došao i odigrao utakmicu-dvije, već je počeo da priča u fazonu "pola godine pa ćemo vidjet".
Stevanović je najbolji igrač lige koji izgleda ne želi da produži ugovor. Ako bude tako, tu se onda može diskutovat je li ima obraza, ili nema, ali čovjek ispunjava obaveze jer je pod ugovorom.

Križman je kao i Stevanović pod ugovorom, ali za razliku od njega, neće ni da ispunjava obaveze. S noge na nogu, a ako Slavko misli da treba nekog dovest, nek dovedu Đelmića.

Veteran1965
Kontakt:

sub jan 14, 2017 2:18 pm

Ovakve situacije sa Sandijem nam govore da se mora raditi i na unapređenju i na kvaliteti ugovora koji se potpisuju sa igračima, i da ovakve stvari između ostalog moraju biti definisane u ugovorima, sa ozbiljnim penalima koje mu pucaš ukoliko ne ispoštuje zadatke koji su mu zadani. Imamo veza i konekcija u svjetskim klubovima i agencijama, mogu se naći neke šprance ili prijedlozi ugovora gdje se i klub i igrač maksimalno štite i gdje se sve definiše kako ne bi bilo nesporazuma, i unošenja loše atmosfere u klub i u ekipu. Hajmo malo odvjetnici :) potrudite se.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

delinjo
Kontakt:

sub jan 14, 2017 2:19 pm

igla je napisao/la:
sub jan 14, 2017 2:16 pm
Čuj porede Križmana i Stevanovića.
Križman je klasični klošar kojih hoće da uzme pare u fudbalu, a da pripreme ne odradi. Već sam napisao ovdje na forumu nedavno, a evo ponavljam, čim je došao i odigrao utakmicu-dvije, već je počeo da priča u fazonu "pola godine pa ćemo vidjet".
Stevanović je najbolji igrač lige koji izgleda ne želi da produži ugovor. Ako bude tako, tu se onda može diskutovat je li ima obraza, ili nema, ali čovjek ispunjava obaveze jer je pod ugovorom.

Križman je kao i Stevanović pod ugovorom, ali za razliku od njega, neće ni da ispunjava obaveze. S noge na nogu, a ako Slavko misli da treba nekog dovest, nek dovedu Đelmića.
pa jedan te zavlaci drugi je bezobrazan :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

storm_raider
Kontakt:

sub jan 14, 2017 2:19 pm

Gdje nam je Slovenac ovih dana, nije mu valjda zena iskljucila internet?

ChWilla
Kontakt:

sub jan 14, 2017 2:23 pm

našli mu gulenove knjige, duga je padišahova ruka...
gradi željo boli te *****

psihopata
Kontakt:

sub jan 14, 2017 2:27 pm

http://fkzeljeznicar.ba/krizman-i-marko ... ore/21985/

ako je istina da je križman potpisao dvogodišnji ugovor,a evo to su objavili na zvaničnoj ako nisu slagali,onda može samo sebe zajebati,ali s obzirom da je objavljeno i za markovića da je potpisao na 2 godine a on maloprije produžio do ljeta 2018,onda ili nas iz uprave trolaju ili ne znaju ni na koliko nam igrači potpisuju.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

LARSSON
Kontakt:

sub jan 14, 2017 2:28 pm

arelinho je napisao/la:
čet jan 12, 2017 11:51 pm
exbabilon je napisao/la:
čet jan 12, 2017 11:30 pm
Pa vala ako je tacno sto arelinho kaze, sto je produzio ugovor do ljeta 2018. ako mu se ne ostaje? Fakat bi bilo lose da nas napusti, jer onda ne bi bilo konkurencije o kojoj pricamo i morali bi u vatru gurati ove novopridosle.
slika

Evo da ne bude da lažem. :DD:

ChWilla
Kontakt:

sub jan 14, 2017 2:30 pm

marković je potpisao novi ugovor do ljeta 2018., s tim da je i stari bio na isti period...
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava