Opet neko petobu dobio da laže po forumu kako će nam vratiti pare ako ne budemo zadovoljni sa križmanom
uaa
Ma isti odnos jedan hoce da ide, drugi nece da produzi. I Krizman je pruzao odlicne partije na terenu i imao korektan i profesionalan odnos u ovih par mjeseci.storm_raider je napisao/la: ↑sub jan 14, 2017 1:37 pmTako bi trebalo.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jan 14, 2017 1:30 pmZnaci neki video kao i onda najmanje po sata?! Daj da mu mi postavimo koje pitanjestorm_raider je napisao/la: ↑sub jan 14, 2017 12:28 pmCestitke Cenanu, veliki si gospodin. Idealan covjek za tu poziciju, dokazao se do sada.
Na ovom portalu ce biti veliki intervju sa Slavkom u pon ili utorak najkasnije.![]()
Stanite ljudi, sad je slanje Krizmana na tribine dobar potez, a za Miru kad je bilo, to je mahalski potez tako ne rade veliki klubovi itd...
Da bar hoce ko dat kakve pare za njeg, al tesko.. Valjda nadju pravo rjesenje, mada ako on nije izmirio obaveze prema klubu otkaz mu se moze uruciti i to na njegovu stetu.. Ne znam, samo kazem, mozda i ne moze.
E pa Mirin odnos prema Grbu i Krizmanov se ne mogu porediti.
Kako je, molim te, isti odnos, kada jedan trenira, a drugi nece da trenira po individualnom planu sto mu je Slavko dao prije prozivke?Vrag je napisao/la: ↑sub jan 14, 2017 1:45 pmMa isti odnos jedan hoce da ide, drugi nece da produzi. I Krizman je pruzao odlicne partije na terenu i imao korektan i profesionalan odnos u ovih par mjeseci.storm_raider je napisao/la: ↑sub jan 14, 2017 1:37 pmTako bi trebalo.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jan 14, 2017 1:30 pm
Znaci neki video kao i onda najmanje po sata?! Daj da mu mi postavimo koje pitanje![]()
Stanite ljudi, sad je slanje Krizmana na tribine dobar potez, a za Miru kad je bilo, to je mahalski potez tako ne rade veliki klubovi itd...
Da bar hoce ko dat kakve pare za njeg, al tesko.. Valjda nadju pravo rjesenje, mada ako on nije izmirio obaveze prema klubu otkaz mu se moze uruciti i to na njegovu stetu.. Ne znam, samo kazem, mozda i ne moze.
NIje trenirao hoce raskid. Pronasao bolji klub i ide na hinjaka. Ovaj drugi nam radi sta hoce...storm_raider je napisao/la: ↑sub jan 14, 2017 1:46 pmKako je, molim te, isti odnos, kada jedan trenira, a drugi nece da trenira po individualnom planu sto mu je Slavko dao prije prozivke?Vrag je napisao/la: ↑sub jan 14, 2017 1:45 pmMa isti odnos jedan hoce da ide, drugi nece da produzi. I Krizman je pruzao odlicne partije na terenu i imao korektan i profesionalan odnos u ovih par mjeseci.storm_raider je napisao/la: ↑sub jan 14, 2017 1:37 pm
Tako bi trebalo.
Nije niko ovdje bacio suplju nego je tako napisano u Oslobodjenju, i citajte prije nego napadnete nekog.. Da ponovim, niko odavde nije bacio suplju kako vec rece ti i jos neko iznad..
To sto nije trenirao, u vecoj mjeri znaci i da nije dosao spreman. Taj drugi je dosao spreman i samim tim ce biti od koristi Zelji nadam se u borbi za titulu. Ne bih ulazio u to kakve su namjere kome i ko je pronasao klub ili nije, jer to ne znamo, ali ta 2 slucaja se ne mogu izjednaciti.Vrag je napisao/la: ↑sub jan 14, 2017 1:51 pmNIje trenirao hoce raskid. Pronasao bolji klub i ide na hinjaka. Ovaj drugi nam radi sta hoce...storm_raider je napisao/la: ↑sub jan 14, 2017 1:46 pmKako je, molim te, isti odnos, kada jedan trenira, a drugi nece da trenira po individualnom planu sto mu je Slavko dao prije prozivke?
Kako god obojica hoce da zajebu klub, meni je to dovoljan razlog za tribine.
pa jedan te zavlaci drugi je bezobrazanigla je napisao/la: ↑sub jan 14, 2017 2:16 pmČuj porede Križmana i Stevanovića.
Križman je klasični klošar kojih hoće da uzme pare u fudbalu, a da pripreme ne odradi. Već sam napisao ovdje na forumu nedavno, a evo ponavljam, čim je došao i odigrao utakmicu-dvije, već je počeo da priča u fazonu "pola godine pa ćemo vidjet".
Stevanović je najbolji igrač lige koji izgleda ne želi da produži ugovor. Ako bude tako, tu se onda može diskutovat je li ima obraza, ili nema, ali čovjek ispunjava obaveze jer je pod ugovorom.
Križman je kao i Stevanović pod ugovorom, ali za razliku od njega, neće ni da ispunjava obaveze. S noge na nogu, a ako Slavko misli da treba nekog dovest, nek dovedu Đelmića.