možda uspijemo skupit za koju stolicu u kafaniHurmasica je napisao/la:kako stojimosad finasiski nakon ovih uplata šiljka? jesmoli uplusu?

možda uspijemo skupit za koju stolicu u kafaniHurmasica je napisao/la:kako stojimosad finasiski nakon ovih uplata šiljka? jesmoli uplusu?
Zato mi je povećana plata u megamixu,a prije mjesec sam dobio i unaprijeđenje.Kapiten je napisao/la:Nesta to kod tebe rijetkoPlava Porodica je napisao/la:Nemoj da bi ko spominjao tamo na podforumu da dobijamo petobu svakih 15.dana...
Nemoj sramota je...Izlija je napisao/la:Evo da i ja svoju platu doniram za kafanu
jasam onu stranicu prijavio i podjelio rajii ako skupimo ja msm 100 prijava stranicu gasejovanmaksimovic je napisao/la:ako neko ima screenshot od FB kako ja pozivam na linc, nek mi ga posalje na private ili ovako... nisam aktivan na faceu vise...
Sto si ti strog majstore !!LARS1921 je napisao/la:ako mislis da dobijes upozorenje onda mozes
diego1921 je napisao/la:Sto si ti strog majstore !!LARS1921 je napisao/la:ako mislis da dobijes upozorenje onda mozes