Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plavo - Bijeli
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet maj 20, 2016 3:12 pm

Ima li ko iz kluba da kaze hoce li biti godisnjih za istok?
BOG BOSNA I BOSNJACI

nookey
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet maj 20, 2016 3:13 pm

MrRiccoli je napisao/la:
pinki je napisao/la:ima li slika skidanja betona?
Udji na zvanicnu

Sent from my C5303 using Tapatalk
ma ovo su one inicijalne, dajte nešto svježije, za dva-tri sta se svašta izdešavalo :)

Elegant
Kontakt:

pet maj 20, 2016 3:14 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:Ima li ko iz kluba da kaze hoce li biti godisnjih za istok?
Kako ce biti kad je tribina gradiliste do kraja i pocetka nove godine ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

vrbanjusa
Kontakt:

pet maj 20, 2016 3:15 pm

Čekaj da se @storm vrati, otišao je baciti koju lopatu. Valjda će se sjetiti da slika :mrgreen:
21 10 4

Petrović Slavko

Velahalve
Kontakt:

pet maj 20, 2016 3:18 pm

Željo samo gradi.... :zeljeznicar1:

nookey
Kontakt:

pet maj 20, 2016 3:18 pm

vrbanjusa je napisao/la:Čekaj da se @storm vrati, otišao je baciti koju lopatu. Valjda će se sjetiti da slika :mrgreen:
hahaha, a nije umro Koldžo pa da baci tri lopate :rofl:

kb80
Kontakt:

pet maj 20, 2016 3:20 pm

vrbanjusa je napisao/la:Pukli im čirevi :rofl1:

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Edit: Znam da nas čitaju pa da im mahnem...aco, ligEta, šupčić aletić :guz: :guz: :guz:
:palacgore: :palacgore:

boju dao si nebu...
Kontakt:

pet maj 20, 2016 3:22 pm

kb80 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Pukli im čirevi :rofl1:

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Edit: Znam da nas čitaju pa da im mahnem...aco, ligEta, šupčić aletić :guz: :guz: :guz:
:palacgore: :palacgore:

:ganja:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

boju dao si nebu...
Kontakt:

pet maj 20, 2016 3:23 pm

Jos samo dobar trener i par pojacanja :ganja: 8-) :pljesak:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

kb80
Kontakt:

pet maj 20, 2016 3:23 pm

hvala jednom od forumasa ovdje (zaboravio sam koji je, a ne mogu "anamo" da pogledam, jer sam trajno udaljen) koji mi je javio za desavanja ovdje ...
jos jednom hvala kralju sto si me rjesio onoga njesra tamo...

cikazubo
Kontakt:

pet maj 20, 2016 3:24 pm

Donedavni šef stručnog štaba FK Željezničar Edis Mulalić trebao je danas održati sastanak sa čelnicima kluba sa Grbavice. Bilo je predviđeno da se na sastanku govori o Mulalićevoj budućnosti na Grbavici, kao i o njegovoj novoj funkciji u klubu. Ipak, sastanak danas nije održan, a kratki komentar je za gg.ba dao direktor FK Željezničar Mirsad Šiljak. "Sastanak nije održan danas, ne Mulalićevom već našom greškom. Međutim, sastat ćemo se ili danas u toku dana ili u ponedjeljak. Tu ćemo razgovarati o njegovoj funkciji u Željezničaru, a da li će biti prekomandovan na neku drugu poziciju u klubu još uvijek ne znamo. Vidjet ćemo", izjavio je Šiljak. Podsjetimo, početkom ovog mjeseca je rukovodstvo Plavih sa Grbavice odlučilo razriješiti dužnosti tadašnjeg šefa stručnog štaba FK Željezničar Edisa Mulalića, kao i njegove pomoćnike

ceze
Kontakt:

pet maj 20, 2016 3:27 pm

E neka sam i ovo dočekao pa makar doveli bagere samo radi fotošutinga. Mada, kad sam unazad par godina zamišljao bagere na stadionu, uvijek ih je bilo pet-šest, ovako samo jedan, pihh..

Elegant
Kontakt:

pet maj 20, 2016 3:28 pm

Treba sav ovaj materijal, beton sto dignu istovariti pred opstinom. :DD:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

vrbanjusa
Kontakt:

pet maj 20, 2016 3:33 pm

cikazubo je napisao/la:Donedavni šef stručnog štaba FK Željezničar Edis Mulalić trebao je danas održati sastanak sa čelnicima kluba sa Grbavice. Bilo je predviđeno da se na sastanku govori o Mulalićevoj budućnosti na Grbavici, kao i o njegovoj novoj funkciji u klubu. Ipak, sastanak danas nije održan, a kratki komentar je za gg.ba dao direktor FK Željezničar Mirsad Šiljak. "Sastanak nije održan danas, ne Mulalićevom već našom greškom. Međutim, sastat ćemo se ili danas u toku dana ili u ponedjeljak. Tu ćemo razgovarati o njegovoj funkciji u Željezničaru, a da li će biti prekomandovan na neku drugu poziciju u klubu još uvijek ne znamo. Vidjet ćemo", izjavio je Šiljak. Podsjetimo, početkom ovog mjeseca je rukovodstvo Plavih sa Grbavice odlučilo razriješiti dužnosti tadašnjeg šefa stručnog štaba FK Željezničar Edisa Mulalića, kao i njegove pomoćnike
Kako je lijepo vidjeti da neko prizna svoju grešku. Bravo Šiljak :palacgore:
21 10 4

Petrović Slavko

Velahalve
Kontakt:

pet maj 20, 2016 3:34 pm

Priča se po gradu da nismo platili momke koji su čistili šiblje iza juga, ako je istina molim ove malo bliže upravi da se to riješi, baca se bezpotrebna mrlja na naš klub! Znači ne radi se o RAD-u već momcima koji su radili nakon njih.

Gradi Željo boli te k....! :zeljeznicar1:

cikazubo
Kontakt:

pet maj 20, 2016 3:36 pm

vrbanjusa je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Donedavni šef stručnog štaba FK Željezničar Edis Mulalić trebao je danas održati sastanak sa čelnicima kluba sa Grbavice. Bilo je predviđeno da se na sastanku govori o Mulalićevoj budućnosti na Grbavici, kao i o njegovoj novoj funkciji u klubu. Ipak, sastanak danas nije održan, a kratki komentar je za gg.ba dao direktor FK Željezničar Mirsad Šiljak. "Sastanak nije održan danas, ne Mulalićevom već našom greškom. Međutim, sastat ćemo se ili danas u toku dana ili u ponedjeljak. Tu ćemo razgovarati o njegovoj funkciji u Željezničaru, a da li će biti prekomandovan na neku drugu poziciju u klubu još uvijek ne znamo. Vidjet ćemo", izjavio je Šiljak. Podsjetimo, početkom ovog mjeseca je rukovodstvo Plavih sa Grbavice odlučilo razriješiti dužnosti tadašnjeg šefa stručnog štaba FK Željezničar Edisa Mulalića, kao i njegove pomoćnike
Kako je lijepo vidjeti da neko prizna svoju grešku. Bravo Šiljak :palacgore:
Sve javno i transparentno bez zavlacenja, najbolja uprava na svijetu, sute i rade ! :zeljeznicar1:

delinjo
Kontakt:

pet maj 20, 2016 3:37 pm

vrbanjusa je napisao/la:Čekaj da se @storm vrati, otišao je baciti koju lopatu. Valjda će se sjetiti da slika :mrgreen:
lopatu i suzu :ganja:

tako je obecao :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Jaozinho22

pet maj 20, 2016 3:41 pm

hehe :ganja: :ganja: :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

exdomorocki
Kontakt:

pet maj 20, 2016 3:44 pm

Velahalve je napisao/la:Priča se po gradu da nismo platili momke koji su čistili šiblje iza juga, ako je istina molim ove malo bliže upravi da se to riješi, baca se bezpotrebna mrlja na naš klub! Znači ne radi se o RAD-u već momcima koji su radili nakon njih.

Gradi Željo boli te k....! :zeljeznicar1:
o

Ne kontam.Sta cemo mi ovdje rjesavati.Nek idu kod onog ko ih je angazovao.Cuj zale se po gradu i forumu :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

logme
Kontakt:

pet maj 20, 2016 3:45 pm

Ja ne mogu, a da se ne sjetim kakvo je raspoloženje vladalo jesenas, mislili smo da sve ode u 3 lijepe.
Ovi ljudi u Upravi su nam donijeli toliko zadovoljstva i sreće da ja uopšte ne sumnjam da će uspjeh na sportskom planu doći na red. Koliko su samo posla uradili, što znamo i što ne znamo.
Što se mene tiče kupili su me za sva vremena.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 39 gostiju.

Prijava