Jel ovo gospon "liga petice" o kojem je pisao čini mi se @kraj pričeDANAN je napisao/la: ↑pon jan 09, 2017 1:47 pmhttp://www.transfermarkt.co.uk/milan-mi ... eler/70574

Jel ovo gospon "liga petice" o kojem je pisao čini mi se @kraj pričeDANAN je napisao/la: ↑pon jan 09, 2017 1:47 pmhttp://www.transfermarkt.co.uk/milan-mi ... eler/70574
Kantaomladina1921zeljina je napisao/la: ↑pon jan 09, 2017 1:49 pm
Nema kluba, nije loša opcija, uz dobre pripreme mislim da bi imali širinu na stoperskoj poziciji. Stepanov nema kluba također.
Ma govorim o Aci generalno, ne o Aci iz zadnje sezone gdje je evidentno pao u formi. Da ne izlijeće svaku tekmu, talijan bi bio dobar stoper, ovako je to malo upitno. Pogotvo za utakmice (aBd) u evropi, gdje se takva izlijetanja strogo kažnjavaju.
E što mene nervira ovakav odgovor, da je dobar toliko igrao bi u Juventusu, Barceloni, Arsenalu...
Znam da nije to presudilo, ali nije ni pomoglo to sto je htio sam sve.
Zar nije u onom tekstu gdje piše da Seferović odlazi pisalo da će se stručni štab adekvatno popuniti?storm_raider je napisao/la: ↑pon jan 09, 2017 3:12 pmZnam da nije to presudilo, ali nije ni pomoglo to sto je htio sam sve.
Jeste i na tome se radi.ublehas je napisao/la: ↑pon jan 09, 2017 3:31 pmZar nije u onom tekstu gdje piše da Seferović odlazi pisalo da će se stručni štab adekvatno popuniti?storm_raider je napisao/la: ↑pon jan 09, 2017 3:12 pmZnam da nije to presudilo, ali nije ni pomoglo to sto je htio sam sve.
Petrovic je dao plan za svakog igraca do priprema.Odredio je da svako krsenje pravila se novcano kaznjava od igranja malog fudbala do prehlade.Po njegovim zeljama ce se dovoditi igraci na deficitarnim mjestima.Pripreme ce on voditi.Pod njegovom palicom cemo uci u prvenstvo i ako Bogda najmanje izboriti evropu i osvojiti KUP.U slucaju kakvih losih rezultata ocekujem od njega kao trenera da preuzme odgovornost a ne da se sklanja iza igraca ili nepripremljenosti ekipe.Licno moje misljenje sto se tice strucnog staba da tu ne treba izmisljati toplu vodu.Zelimo u buducnosti da dostignemo nivo ekipa koje se ozbiljno bore za ulazak u evropska takmicenja.Shodno tome kopirati ono sto oni rade.Majstori smo imrovizacije i da u sve se razumijemo.Zato jesmo tu gdje jesmo u svim sferama zivota.ublehas je napisao/la: ↑pon jan 09, 2017 3:31 pmZar nije u onom tekstu gdje piše da Seferović odlazi pisalo da će se stručni štab adekvatno popuniti?storm_raider je napisao/la: ↑pon jan 09, 2017 3:12 pmZnam da nije to presudilo, ali nije ni pomoglo to sto je htio sam sve.