nisam siguran, ali cini mi se da sam negdje procitao da se procenti od naknade za treniranje isplacuju iz transfera igraca koji ima manje od 28 godina.ISB87 je napisao/la:ajmo kineziElegant je napisao/la:Izgleda da Roma prodaje Dzeku ... €€€
Ma nema ti logike to. Pravilo vazi cijelu karijeru igraca. Eno Gabela dobila za Jelavica lovu a liku 30 godina!za_zivot_cijeli je napisao/la:nisam siguran, ali cini mi se da sam negdje procitao da se procenti od naknade za treniranje isplacuju iz transfera igraca koji ima manje od 28 godina.ISB87 je napisao/la:ajmo kineziElegant je napisao/la:Izgleda da Roma prodaje Dzeku ... €€€
ne znam jesam li dobro procitao ili zapamtio. ima li neko da nam moze reci kako stvarno stoje stvari?
Vala haman takoMinjore je napisao/la:Ja stvarno ne znam kako cemo za parking, Zeljo kad igra prvi prazan parking je u Doglodima
Je li Roma kupila Dzeku ili se vodi jos kao posudjen igrac? Ako je jos na posudbi onda smo mi vjerovatno do sada dobili procenat od ovih 4 mil eura koliko je vrijedila njegova posudba, tj. trebalo bi da smo do sada dobili odprilike nekih 140K eura.. Ostaje jos da dobijemo procenat od 14 mil eura kada Roma sve isplati jer je vrijednost transfera bila 18 miliona bez bonusa..Dominic je napisao/la:Ma nema ti logike to. Pravilo vazi cijelu karijeru igraca. Eno Gabela dobila za Jelavica lovu a liku 30 godina!za_zivot_cijeli je napisao/la:nisam siguran, ali cini mi se da sam negdje procitao da se procenti od naknade za treniranje isplacuju iz transfera igraca koji ima manje od 28 godina.ISB87 je napisao/la:
ajmo kinezi
ne znam jesam li dobro procitao ili zapamtio. ima li neko da nam moze reci kako stvarno stoje stvari?
Mislim da su otkupili i Zukanovića i Džeku u januarskom roku. Na transfermarktu se i vode kao Romini igrači, a ne kao posudbe.Hadzijalagic je napisao/la:Je li Roma kupila Dzeku ili se vodi jos kao posudjen igrac? Ako je jos na posudbi onda smo mi vjerovatno do sada dobili procenat od ovih 4 mil eura koliko je vrijedila njegova posudba, tj. trebalo bi da smo do sada dobili odprilike nekih 140K eura.. Ostaje jos da dobijemo procenat od 14 mil eura kada Roma sve isplati jer je vrijednost transfera bila 18 miliona bez bonusa..Dominic je napisao/la:Ma nema ti logike to. Pravilo vazi cijelu karijeru igraca. Eno Gabela dobila za Jelavica lovu a liku 30 godina!za_zivot_cijeli je napisao/la:
nisam siguran, ali cini mi se da sam negdje procitao da se procenti od naknade za treniranje isplacuju iz transfera igraca koji ima manje od 28 godina.
Ne vidiš ni jedan razlog ?Virtu4L je napisao/la:Ne vidim niti jedan razlog zašto ne bih tamo pisao?
Izgleda da je Roma za njega platila ukupno 15 miliona umjesto 18 koliko se govorilo kada je prelazio.. Ako FKZ1921 kaze da smo dobili pare za posudbu onda ostaje da nam jos plate za ostatak od 11 miliona sto bi bilo oko 380k eura..omladina1921zeljina je napisao/la: Mislim da su otkupili i Zukanovića i Džeku u januarskom roku. Na transfermarktu se i vode kao Romini igrači, a ne kao posudbe.