Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Jaozinho22
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jan 04, 2017 9:56 pm

Kospicar je napisao/la:Kakve veze ima kad pocinje prelazni, kad mi dovodimo slobodne igrace, bez obestecenja
Ma nema nikakve veze nego se pucaju neka opravdanja. Kad bi došao za početak prelaznog roka pričali bi da kasni pola priprema ovako im je to opravdanje za nedolazak igrača na kritičnim pozicijama. Pusti šuplju.Kad je ko vodio brigu o tome kad počinje prelazni rok kad nismo kupili igrača od Boga pitaj kad.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Pinkii
Kontakt:

sri jan 04, 2017 9:57 pm

http://www.fkborac.net/borac-stvara-sna ... 7?lang=cir" target="_blank
Evo Borac objavio da se vode razgovori sa Zakaricem.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Grbavica
Kontakt:

sri jan 04, 2017 9:57 pm

A jesi ti nervozan

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri jan 04, 2017 10:01 pm

Mi uzimamo pare, pa moramo da pravdamo svaku situaciju :D
Željezničar ante portas !

SWRA_1921
Kontakt:

sri jan 04, 2017 10:01 pm

Hoce li nas makar jedan dan povezati sa nekim mladim, dobrim igracem, koji vec igra godinu, dvije dobro... Jbte ovdje citam samo o ovim penzionerima i nekakvim povratnicima, ja bih sve to nabio nogom od Zelje. Nama je stoperski par p. dim trenutno i sa njima necemo daleko, a jos plus nam Boccacini moze otici vrlo lako na kraju sezone. Miroslav JOŠ nije produzio ugovor (tako da sve vise mislim da i nece), to je najveci gubitak jer ce otici a da 1 KM ne zaradimo, a ovdje su ovi vrli "insajderi" pucali pricu samo sto nije, evo sutra ce, sljedece ce sedmice, al' kurko sad za sad... Nadam se kad pocnu pripreme, da ce prije prozivke potpisati.

LARSSON
Kontakt:

sri jan 04, 2017 10:06 pm

AsharaK je napisao/la:Mi uzimamo pare, pa moramo da pravdamo svaku situaciju :D
zato ste se mene na vrijeme riješili :(

ja bih da se izvinem fm stručnjacima koji sve znaju :(

Plava Porodica
Kontakt:

sri jan 04, 2017 10:09 pm

Dao Bog pa mi potpisali igrace u pet do dvanest,ako ce biti bolji nego ovi sto smo kao do sad mogli. Pun je ku.rac slobodnih, ali svaki ima falinku. Bolje naci nekog sa najmanjom falinkom, nego letiti ko sto smo prije radili.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

sri jan 04, 2017 10:11 pm

Koji su ti mladi igraci, veliki talenti koji ce znacajno unaprijediti igru i biti u prvih 11? Ima li ijedan takav da ne gleda bilo koji prelazni rok kao prliku da ode vani, pa makar i do Madjarske? Zeljo mozda jeste najbolja destinacija u drzavi, ali ova drzava je najgora destinacija u Europi za iole ozbiljnog fudbalera ili talenta. Kao da ne zivite u ovoj zemlji. Pa kod nas se rjesava smog sa sistemom par-nepar, to se u Londonu radilo 50tih proslog vijeka.

Ono sto je definitivno - po prvi put od rata pa na ovamo, nista se ne zna. Doslovno nista. Mahala nagadja, ali nista ne curi. Tako je i najbolje. Kako moze prosjecan mahalac znati koji ce igrac pojacati jedan ozbiljan klub? Ako smo ozbiljan klub, onda mozemo samo nagadjati i jasno je da je to promjena, a vjerovatno i sok, u odnosu na prijasnje sezone. Jos jedna promjena na bolje i na tom polju.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Vrag

sri jan 04, 2017 10:13 pm

ublehas je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Ma ne treba izmisljati toplu vodu ni s novim pojacanjima.
Ne tako davno smo cinili sve samo da se pojacamo s nekim igracima koji nisu iz nase lige, trcali po Holandiji za nekim napadacem, a onda vise od njega igrao vec pomalo isluzeni Nikolic koji u Zrinjskom nije bio u uzem izboru. Nekog Grka dovodili, a na kraju Bogi iz penzije na jednoj nozi bolji igrac. Moze se i pogoditi, daleko od toga, ali bolje odigrati na sigurno ovaj put.
Nije ni Zrinjski dovodio neke kapitalce pa dominirao ligom, nego dobro skautirali sta im treba, doveli malo iznadprosjecne igrace, poduplali svaku poziciju i uigravali to bez mnogo promjena. Na deficitarne pozicije dovedi kako treba igrace, solidne, ali ciste u glavi.
:palacgore:

Zrinja dovede otpadke sa koševa, pa im budu najbolji igrači....
Ne moze kod nas ni svako igrati. Taj otpad je bez karaktera i muda. Njega pritisak pojede. Iz Zrinjskog bi samo Tomic kod nas pokazao nesto. Pored igračkih kvaliteta mi moramo gledati i njegov karakter.

Plava Porodica
Kontakt:

sri jan 04, 2017 10:18 pm

Sto se tice lijevog beka, mogli bi nasi malo promisliti i o 30godisnjem Peri Stojkicu. Po transfermarketu ugovor mu na ljeto istice, po mom misljenju uz Subica najbolji lijevi bek lige. Kapiten je Zrinjskog, ali ganjat kakav predugovor sa njim, ponudit mu jako dobre uslove i mislim da bi bili mirni godinu i po - dvije.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

exbabilon
Kontakt:

sri jan 04, 2017 10:19 pm

Sad sam spuco 10 bez kajmaka nevracajte Jamaka necemo izac iz mraka ako se jos vrati Svraka imam komsiju iz Trnova nemojte zvati Crnova jos malo i stan se kreci o Zakaricu necu nista reci,odo uzet sira i narezat stelju ja cu ipak i dalje volit moga Zelju.
Morao sam podijeliti misli naseg Alipasina. Uvijek frajer popravi dan

kontranogama
Kontakt:

sri jan 04, 2017 10:23 pm

Samo da potvrdim za Ficu. Ovde je u Sydneyu, malo je radio kao trener(amaterski) pomagao bosanskom klubu FC Bossy, radi za privatnu gradjevinsku firmu kojoj je gazda pitar. Radi kao manager i nije bas previse aktivan u dijaspori.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

SWRA_1921
Kontakt:

sri jan 04, 2017 10:26 pm

storm_raider je napisao/la:Koji su ti mladi igraci, veliki talenti koji ce znacajno unaprijediti igru i biti u prvih 11? Ima li ijedan takav da ne gleda bilo koji prelazni rok kao prliku da ode vani, pa makar i do Madjarske? Zeljo mozda jeste najbolja destinacija u drzavi, ali ova drzava je najgora destinacija u Europi za iole ozbiljnog fudbalera ili talenta. Kao da ne zivite u ovoj zemlji. Pa kod nas se rjesava smog sa sistemom par-nepar, to se u Londonu radilo 50tih proslog vijeka.

Ono sto je definitivno - po prvi put od rata pa na ovamo, nista se ne zna. Doslovno nista. Mahala nagadja, ali nista ne curi. Tako je i najbolje. Kako moze prosjecan mahalac znati koji ce igrac pojacati jedan ozbiljan klub? Ako smo ozbiljan klub, onda mozemo samo nagadjati i jasno je da je to promjena, a vjerovatno i sok, u odnosu na prijasnje sezone. Jos jedna promjena na bolje i na tom polju.
Mahala je i dalje tu, do sada jedino nismo sa Slavkom vidjeli kako to hoda. Ali prethodne prelazne rokove se skoro za svakog igraca vec spekulisalo da ce doci. Sada se vec pisalo za puno njih i onda kada ih portal kontaktira oni priznaju da su bili neki kontakti, sto znaci da opet izlaze info iz kluba. ;)

Nije ni moje ni tvoje da trazimo takve igrace, to trebaju raditi ljudi ciji je to posao.

Manager2016

sri jan 04, 2017 10:33 pm

storm_raider je napisao/la:Koji su ti mladi igraci, veliki talenti koji ce znacajno unaprijediti igru i biti u prvih 11? Ima li ijedan takav da ne gleda bilo koji prelazni rok kao prliku da ode vani, pa makar i do Madjarske? Zeljo mozda jeste najbolja destinacija u drzavi, ali ova drzava je najgora destinacija u Europi za iole ozbiljnog fudbalera ili talenta. Kao da ne zivite u ovoj zemlji. Pa kod nas se rjesava smog sa sistemom par-nepar, to se u Londonu radilo 50tih proslog vijeka.

Po kad bi se tako gledalo onda mozes komotno ugasiti klub ako nema igraca koji moze unaprijediti nasu igru. A cisto sumnjam da je takva situacija. Ima igraca, itekako dobrih. Ne valja Jamak, dobro, dovedi onda boljeg od Jamaka. Vrlo jednostavno.

storm_raider
Kontakt:

sri jan 04, 2017 10:35 pm

SWRA_1921 je napisao/la:

Mahala je i dalje tu, do sada jedino nismo sa Slavkom vidjeli kako to hoda. Ali prethodne prelazne rokove se skoro za svakog igraca vec spekulisalo da ce doci. Sada se vec pisalo za puno njih i onda kada ih portal kontaktira oni priznaju da su bili neki kontakti, sto znaci da opet izlaze info iz kluba. ;)

Nije ni moje ni tvoje da trazimo takve igrace, to trebaju raditi ljudi ciji je to posao.
Ti ne mozes nikada kontrolisati igraca koji zeli da digne cijenu sebi pa neki "x" portal napise clanak o mogucem kontaktu, a toga ima itekako. Toga je uvijek bilo, samo sto je curilo iz kluba mnogo vise.

Ma niko ovdje ne trazi nikakve igrace, mi samo diskutujemo. To i jeste jedina svrha foruma.

storm_raider
Kontakt:

sri jan 04, 2017 10:36 pm

Manager2016 je napisao/la:

Po kad bi se tako gledalo onda mozes komotno ugasiti klub ako nema igraca koji moze unaprijediti nasu igru. A cisto sumnjam da je takva situacija. Ima igraca, itekako dobrih. Ne valja Jamak, dobro, dovedi onda boljeg od Jamaka. Vrlo jednostavno.
Ne bih se slozio, jer sam ja pisao o "talentima" koji se spominju u tom kontekstu, a ne o Jamaku.

Pinkii
Kontakt:

sri jan 04, 2017 10:38 pm

Nazalost,informacije se i danas daju prije nego sto zvanicna objavi. Primjer je Bobic. Aco je 4-5 dana prije nego je objavljeno za njega napisao kako mu je izvor iz kluba rekao da je Bobic nas i da je sredjen. Neko se nasao pametan da bas tom portalu otkrije ime i sve to. Jos smo mi daleko od toga da se krije igrac od javnosti. Nagadjanja ce uvijek biti,ali ovo u zadnje vrijeme je previse.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Manager2016

sri jan 04, 2017 10:39 pm

Ima igraca samo kod nas se hoce da ti dijete igra za 200 maraka(karikiram) a da ga prodas za milion. A ne moze tako. Zato hoce da idu vani. Pitao bih te ja kad bi ti nekom dobrom mladom igracu iz ove lige dao finu cifru kako bi on dosao. A da nadjes mladog i dobrog igraca treba imati strucne ljude. Sigurno raja to ne moze znati ko bi tacno bio. Ja kazem npr Marin Popovic a doci ce pet ljudi reci ma kakav on.
Zadnja izmjena: Manager2016, dana/u sri jan 04, 2017 10:43 pm, ukupno mijenjano 1 put.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jan 04, 2017 10:42 pm

SWRA_1921 je napisao/la:

Ne curi ništa evo sa onim popovicem samo pričali prije par mjeseci, i nije mu ništa ni nudjeno jer je objavljen samo jedan krug pregovora. I već tada se odustalo od njega i nije više ni kontaktiram. On je trebao u Zrinjski htio ga bivši trener pa je sad ovo trebalo biti da ga oni odmah uzmu jer eto mi pričamo sa njim a njima se promijenio trener pa je vjerojatno otpao.
Od svih igrača uboli su Zakarica da smo pričali sa njim i da tu ima nešto. A nabrojali su ih desetak eto i Bobica koji im nije ni izjavu htio dati.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

storm_raider
Kontakt:

sri jan 04, 2017 10:48 pm

Pinkii je napisao/la:Nazalost,informacije se i danas daju prije nego sto zvanicna objavi. Primjer je Bobic. Aco je 4-5 dana prije nego je objavljeno za njega napisao kako mu je izvor iz kluba rekao da je Bobic nas i da je sredjen. Neko se nasao pametan da bas tom portalu otkrije ime i sve to. Jos smo mi daleko od toga da se krije igrac od javnosti. Nagadjanja ce uvijek biti,ali ovo u zadnje vrijeme je previse.
Eto @pile je napisao, od njih 10tak pogodjen je jedan i to da je bilo kontakta. Sto sse tice Bobica, to je moglo procuriti od njegovog menadzera, prijatelja iz Tuzle , prijatelja iz Mostara, rodjaka, rodbine, itd. Ne ide uvijek sve od kluba, drugu stranu ne mozes kontrolisati. Sto se tice kluba, vjerovao ili ne, malo se toga zna. Naravno ne treba biti iskljuciv, malo je sta 100%, ali je mnogo manje curenja nego prijasnjih godina.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava