Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon dec 26, 2016 10:24 pm

i to je relativna stvar, šehić je vrlo mlad počeo braniti, a odličnu konstantu je uhvatio već otprilike u godinama u kojima je vedran sad, u drugoj polovini 2009/10. njegove odbrane u sezoni 2010/11 su neke od najboljih viđenih u našim takmičenjima, npr. ona u finalu kupa u zenici eldinu glavom sa pet metara.
gradi željo boli te *****

avlami97
Kontakt:

pon dec 26, 2016 10:26 pm

Masinovodja je napisao/la:Jel sutra pocinju radovi na istoku?
Čisto sumnjam.
Jedna od mjera zaštite, koja je i dalje na snazi: "Zabrana izvođenja grubih građevinskih radova na otvorenom i zatvorenom prostoru;"
U prijevodu, grubu maltu ne možeš nabaciti, ali smiješ finu raditi, ako ima gruba (zatvoreni prostor). :D

Ovi naši kantonalni vlastodršci su se skroz pogubili. Ne znaju, gdje udaraju. Sve budala do budale, kreten do kretena. Ne moram ni spominjati da su famozne PM10 čestice iznad referentnih vrijednosti, a oni se pokenjaju po vlastitoj odluci. Nadam se da će vjetar i kiša danas-sutra malo raščistiti havu i da će konačno firme početi da rade,
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon dec 26, 2016 10:50 pm

Ma meni iskreno zasmeta kada cujem da je Karacic TV u boji za Kjosevskog ili da treba ici Memija jer je Sinisa svakako duplo bolji od njega...i onda poslije cujes zalbe kako dovodimo stare igrace i kako nasim mladim igracima ne damo priliku.
Trebamo biti umjereniji i mnogo vise cijeniti nase igrace. Kad kazem nase, mislim na momke sto su prosli selekcije naseg omladinskog pogona. Treba priznati i reci da i Veca i Kerim igraju sve bolje i bolje. Svakako, i ekipa nadolazi, a mi samo od toga mozemo profitirati.

Sta ce biti s njima dvojicom, ne znam, ali misli se na sve. Bobic doveden, a na desnom beku imamo dobrog SInisu, a i Stana moze pokriti tu poziciju. I imamo jos u juniorima nekog desnog beka na kojeg bi mozda mogli racunati. Znaci ako odu na ljeto Memija i Kjosevski, vec cemo imati njihove zamjene koje su okej, nece biti situacija kao kad je otisao Bajic ili Kvesic pa onda kuku majko, evo jos uvijek nemamo lijevog beka :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon dec 26, 2016 11:01 pm

avlami97 je napisao/la:
Masinovodja je napisao/la:Jel sutra pocinju radovi na istoku?
Čisto sumnjam.
Jedna od mjera zaštite, koja je i dalje na snazi: "Zabrana izvođenja grubih građevinskih radova na otvorenom i zatvorenom prostoru;"
U prijevodu, grubu maltu ne možeš nabaciti, ali smiješ finu raditi, ako ima gruba (zatvoreni prostor). :D

Ovi naši kantonalni vlastodršci su se skroz pogubili. Ne znaju, gdje udaraju. Sve budala do budale, kreten do kretena. Ne moram ni spominjati da su famozne PM10 čestice iznad referentnih vrijednosti, a oni se pokenjaju po vlastitoj odluci. Nadam se da će vjetar i kiša danas-sutra malo raščistiti havu i da će konačno firme početi da rade,
A na Ilidzi Butmir zgradu radi bez problema ne kontan

Sent from my C5303 using Tapatalk

alombardo
Kontakt:

pon dec 26, 2016 11:17 pm

samo cekaju krmci da otezaju

Okolele
Kontakt:

pon dec 26, 2016 11:29 pm

Gdje god pogledas,grade se zgrade,masine rade bez problema a eto kod nas lafo neko zagadjenje..Ma hajte molim vas..Ovo prste pruzaju jos uvijek one struje sto su i kocile dosad..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Zvaka72
Kontakt:

pon dec 26, 2016 11:30 pm

Omar500 je napisao/la:Ma meni iskreno zasmeta kada cujem da je Karacic TV u boji za Kjosevskog ili da treba ici Memija jer je Sinisa svakako duplo bolji od njega...i onda poslije cujes zalbe kako dovodimo stare igrace i kako nasim mladim igracima ne damo priliku.
Trebamo biti umjereniji i mnogo vise cijeniti nase igrace. Kad kazem nase, mislim na momke sto su prosli selekcije naseg omladinskog pogona. Treba priznati i reci da i Veca i Kerim igraju sve bolje i bolje. Svakako, i ekipa nadolazi, a mi samo od toga mozemo profitirati.

Sta ce biti s njima dvojicom, ne znam, ali misli se na sve. Bobic doveden, a na desnom beku imamo dobrog SInisu, a i Stana moze pokriti tu poziciju. I imamo jos u juniorima nekog desnog beka na kojeg bi mozda mogli racunati. Znaci ako odu na ljeto Memija i Kjosevski, vec cemo imati njihove zamjene koje su okej, nece biti situacija kao kad je otisao Bajic ili Kvesic pa onda kuku majko, evo jos uvijek nemamo lijevog beka :D
Šta se to dešava sa nama, pa tuđe g.... Miriše a naše smrdi. Veca je klasa golman i ja se nadam da će napraviti karijeru kao i Šehić, jer ste i za njega govorili da je panj a da ne spominjem gnusne psovke upućene na njegov račun. Veca vrijedi više od 200 k Eur. Ali poznavajući naš mentalitet ako se ne proda sad ( pod uslovom da postoji neka ponuda ) slijedi mentalni pad i loša forma. Nadam se da će me demantovati.
Plava porodica me ubi u pojam.

godrina
Kontakt:

pon dec 26, 2016 11:38 pm

ja ne bi imao nista protiv da se veca proda za tih 200 000 evrica, i da se ugradimo u transfer sa nekim %
iza nas je sezona bez evrope, sa puno radova, a veca je dobar golman sa povremenim "izletima", nek je on ziv i zdrav i neka dodje do lige 5 aBd ne bi imao nista protiv
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

1921.ba
Kontakt:

pon dec 26, 2016 11:38 pm

hajde jovane koliko smo igraca doveli od pocetka prosle sezone do sada i koliko smo otjerali ? :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

pile87
Kontakt:

pon dec 26, 2016 11:39 pm

1921.ba je napisao/la:hajde jovane koliko smo igraca doveli od pocetka prosle sezone do sada i koliko smo otjerali ? :D
Nemoj rahmeta ti znas u kakvom ce smjeru otici rasprava....
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

1921.ba
Kontakt:

pon dec 26, 2016 11:41 pm

pile87 je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:hajde jovane koliko smo igraca doveli od pocetka prosle sezone do sada i koliko smo otjerali ? :D
treba mi samo radi statistike nemam namjeru nista da vrsim raspravu sta kako zasto

Simply Blue
Kontakt:

pon dec 26, 2016 11:42 pm

To je više Sajin resor, mislim da se njemu trebamo obratiti..on je tu uvijek prvi sa tim in-out listama...
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

1921.ba
Kontakt:

pon dec 26, 2016 11:44 pm

hajmo sajo, sweden calling :D

Jaozinho22

pon dec 26, 2016 11:49 pm

Joj ovog lažnog Benzeme lijencuga mrtva. Odeš na transfermarkt i all transfers i prebroji! :D
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pon dec 26, 2016 11:56 pm

1921.ba je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
treba mi samo radi statistike nemam namjeru nista da vrsim raspravu sta kako zasto
Ne mislim ti ali pocece neko raspravu i onda moram opet citati jedno te isto narednih dvadeset strana. A sve smo to vec prosli.
Nije bilo pretjerane potrebe za Bobicem ali kako je bio zelja nekad kad je napustao velez a tad smo zakasnili sa njegovim dovodjenjem sad su iskoristili priliku. I zaostrili su konkurenciju na mjestu golmana. Nadam se da ce brzo biti zavrsene i preostale dvije pozicije koje su nam urgentne lijevi bek i stoper, ne bi bilo lose dovesti ni neko krilo po mogucnosti lijevo. Odraditi dobre pripreme i onda ide Zeljino proljece uvijek ali bas uvijek odigramo bolje proljetni dio prvenstva.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

bianco blu
Kontakt:

pon dec 26, 2016 11:57 pm

ništa nije bolji ovaj Bobic od Fejzica

LARSSON
Kontakt:

uto dec 27, 2016 12:02 am

realno, mozda je cak u rangu sa cemanom ali valjda slavko zna sta radi

Morzhy
Kontakt:

uto dec 27, 2016 12:04 am

Ne upratih kad Bobić prođe probu?

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Charlie Sheen
Kontakt:

uto dec 27, 2016 12:24 am

Misljenja sam da je Bobic bolji golman od Fejzica a zadnje cega se sjecam jeste protiv Veleza zadnja utakmica u Mostaru on je nesto kucevit bio i mislim da je bas ono vrijeme zadrzavo sto je nas na teibini nerviralo i onda smo ga na zub uzeli cijelu tekmu da bi on na kraju utakmice ono sa smjeskom aplaudiro prema nama ono ko biva zajebo sam se **** me otac ludi kud vas isprovocira.

sajo10
Kontakt:

uto dec 27, 2016 12:25 am

1921.ba je napisao/la:hajmo sajo, sweden calling :D
2015-2016
Doslo: 20 igraca ukljucujuci Zolotica kao posudba
Otislo: 21 igraca

2016-2017
Doslo: 15 igraca ukljucujuci Boccu kao posudba
Otislo: 24 igraca

35 igraca potpisalo ugovore s timom, a 45 igraca su napustili klub s tim sto je se sa 36 igraca raskinuo ugovor... U ovo nisam uracunao juniore koji su potpisali ugovor s klubom ili odlaske na posudbe tipa Midzic, Hiros, Alihodzic... Ukljucujuci njih cifra se dize i preko 40 igraca, a pedesetak odlazaka...

Eto to je situacija kaku ja znam, mozda neko zna detaljnije hehe :)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava