Čisto sumnjam.Masinovodja je napisao/la:Jel sutra pocinju radovi na istoku?
A na Ilidzi Butmir zgradu radi bez problema ne kontanavlami97 je napisao/la:Čisto sumnjam.Masinovodja je napisao/la:Jel sutra pocinju radovi na istoku?
Jedna od mjera zaštite, koja je i dalje na snazi: "Zabrana izvođenja grubih građevinskih radova na otvorenom i zatvorenom prostoru;"
U prijevodu, grubu maltu ne možeš nabaciti, ali smiješ finu raditi, ako ima gruba (zatvoreni prostor).![]()
Ovi naši kantonalni vlastodršci su se skroz pogubili. Ne znaju, gdje udaraju. Sve budala do budale, kreten do kretena. Ne moram ni spominjati da su famozne PM10 čestice iznad referentnih vrijednosti, a oni se pokenjaju po vlastitoj odluci. Nadam se da će vjetar i kiša danas-sutra malo raščistiti havu i da će konačno firme početi da rade,
Šta se to dešava sa nama, pa tuđe g.... Miriše a naše smrdi. Veca je klasa golman i ja se nadam da će napraviti karijeru kao i Šehić, jer ste i za njega govorili da je panj a da ne spominjem gnusne psovke upućene na njegov račun. Veca vrijedi više od 200 k Eur. Ali poznavajući naš mentalitet ako se ne proda sad ( pod uslovom da postoji neka ponuda ) slijedi mentalni pad i loša forma. Nadam se da će me demantovati.Omar500 je napisao/la:Ma meni iskreno zasmeta kada cujem da je Karacic TV u boji za Kjosevskog ili da treba ici Memija jer je Sinisa svakako duplo bolji od njega...i onda poslije cujes zalbe kako dovodimo stare igrace i kako nasim mladim igracima ne damo priliku.
Trebamo biti umjereniji i mnogo vise cijeniti nase igrace. Kad kazem nase, mislim na momke sto su prosli selekcije naseg omladinskog pogona. Treba priznati i reci da i Veca i Kerim igraju sve bolje i bolje. Svakako, i ekipa nadolazi, a mi samo od toga mozemo profitirati.
Sta ce biti s njima dvojicom, ne znam, ali misli se na sve. Bobic doveden, a na desnom beku imamo dobrog SInisu, a i Stana moze pokriti tu poziciju. I imamo jos u juniorima nekog desnog beka na kojeg bi mozda mogli racunati. Znaci ako odu na ljeto Memija i Kjosevski, vec cemo imati njihove zamjene koje su okej, nece biti situacija kao kad je otisao Bajic ili Kvesic pa onda kuku majko, evo jos uvijek nemamo lijevog beka
Nemoj rahmeta ti znas u kakvom ce smjeru otici rasprava....1921.ba je napisao/la:hajde jovane koliko smo igraca doveli od pocetka prosle sezone do sada i koliko smo otjerali ?
treba mi samo radi statistike nemam namjeru nista da vrsim raspravu sta kako zastopile87 je napisao/la:Nemoj rahmeta ti znas u kakvom ce smjeru otici rasprava....1921.ba je napisao/la:hajde jovane koliko smo igraca doveli od pocetka prosle sezone do sada i koliko smo otjerali ?
To je više Sajin resor, mislim da se njemu trebamo obratiti..on je tu uvijek prvi sa tim in-out listama...1921.ba je napisao/la:hajde jovane koliko smo igraca doveli od pocetka prosle sezone do sada i koliko smo otjerali ?
Ne mislim ti ali pocece neko raspravu i onda moram opet citati jedno te isto narednih dvadeset strana. A sve smo to vec prosli.1921.ba je napisao/la:treba mi samo radi statistike nemam namjeru nista da vrsim raspravu sta kako zastopile87 je napisao/la:Nemoj rahmeta ti znas u kakvom ce smjeru otici rasprava....1921.ba je napisao/la:hajde jovane koliko smo igraca doveli od pocetka prosle sezone do sada i koliko smo otjerali ?
2015-20161921.ba je napisao/la:hajmo sajo, sweden calling