Ljetos sam bas to spominjao, desi mu sr bar 4-5 puta u toku sezone da mora odmarat zbog te povrede msm da je koljeno u pitanju....storm_raider je napisao/la:Ordagic ima neku hronicnu povredu... i to mu je mana.
@Lars,ja sam spominjao centarsut.
Ljetos sam bas to spominjao, desi mu sr bar 4-5 puta u toku sezone da mora odmarat zbog te povrede msm da je koljeno u pitanju....storm_raider je napisao/la:Ordagic ima neku hronicnu povredu... i to mu je mana.
A yebem ga kad vas miješam, a ne znam što, valjda zbog FMJaozinho22 je napisao/la:Ljetos sam bas to spominjao, desi mu sr bar 4-5 puta u toku sezone da mora odmarat zbog te povrede msm da je koljeno u pitanju....storm_raider je napisao/la:Ordagic ima neku hronicnu povredu... i to mu je mana.
@Lars,ja sam spominjao centarsut.
Mislim da ce se ravnopravno potuci za 1. Konkurencija nikom nije štetila. Vedran nije ništa bolji golman od Bobica samo je naše djete .... a znamo kako to idedelinjo je napisao/la:mene samo raduje sto je dosao neko ko ima predispozicije da bude bolji golman od njega

jedino ako gavran sa zapada bude bacao bakljeModel1964 je napisao/la:Video nadzor je konacno na Grbavici![]()
Sada lijepo kada krenu baklje utvrditi ime prezime poslati racun za kaznu i oduzeti cansku. Prvo za godinu dana, ako se ponovi doživotna taraba sa stadiona.
Još da uvedu opticke citace karata da gamad nemere krivotvoriti karte i odmah smo u plusu![]()
SAMO GRLA I DLANOVI!
govedarica? gdje to?Masinovodja je napisao/la:Sto predsjednik sds-a izbifla sastav Zelje protiv Videotona!
Veliki Zeljeznicar!
Gdje pise da ide? Sad procitah ne ide decko nigdje?tu i tamo je napisao/la:Ma cifra od 200 000eura za Vecu je sasvim solidna, ipak treba izeti u obzir da je to oko 10% budzeta kluba ako se ne varam, u godini kada nismo izasli u europu,). onda isto tako treba uzeti u obzir i da Veca nije uopste na vrhuncu svoje karijere, a ovakvog Vecu cemo moci zamijeniti bez velike oscilacije.
Ja sam za to da ga pustimo da proba napredovati negdje drugo, jos kad bi potpisali barem 5% od narednog transfera i imamo 5%solidarnosti to je 10% od eventualnog narednog transfera.
Treba nekad baciti na papir sve, i vidjeti da mi nemamo mogucnost odbijanja 400 000KM.
A i to da po pravilu nas igrac nakon dobijene ponude iz inostranstva, vise se ne moze skoncentrisati na nasu ligu... Tako da svakako gubis igraca, kao onda Svraka ili Kerla...bilo ih je desetak.
🤍
🤍
🤍
Gavran ce samnom u VIP tor na istokLARS1921 je napisao/la:jedino ako gavran sa zapada bude bacao bakljeModel1964 je napisao/la:Video nadzor je konacno na Grbavici![]()
Sada lijepo kada krenu baklje utvrditi ime prezime poslati racun za kaznu i oduzeti cansku. Prvo za godinu dana, ako se ponovi doživotna taraba sa stadiona.
Još da uvedu opticke citace karata da gamad nemere krivotvoriti karte i odmah smo u plusu![]()
SAMO GRLA I DLANOVI!

jest zapad.salle86 je napisao/la:Video nadzor, ali ne još na tribinama. Biće i to.
Za sad samo okolo
Jest,jest.Bio je prije Ivice Osima na emisiji i pitala ga voditeljica sta misli o Ivici Osimu i kaze da se sjeca tekme protiv Videotona i nabroji sastavChWilla je napisao/la:govedarica? gdje to?Masinovodja je napisao/la:Sto predsjednik sds-a izbifla sastav Zelje protiv Videotona!
Veliki Zeljeznicar!
Direktan udar na štrebereAsharaK je napisao/la:jest zapad.salle86 je napisao/la:Video nadzor, ali ne još na tribinama. Biće i to.
Za sad samo okolo
🤍
🤍
🤍