gleda se broj ip adreseElegant je napisao/la:Ne radi stream za istok, vjerovatno mu parne registracije.
ne mozes baketa zajjebat
gleda se broj ip adreseElegant je napisao/la:Ne radi stream za istok, vjerovatno mu parne registracije.
godrina je napisao/la:gleda se broj ip adreseElegant je napisao/la:Ne radi stream za istok, vjerovatno mu parne registracije.
ne mozes baketa zajjebat
Hurmasica je napisao/la:DANAN je napisao/la:Svima koji slave danasnji blagdan želim sretan i čestit Božić.
Ima li inzinjera na forumu, studenata građevine, sta je ovdje sljedeci korak kada se armatura postavi skroz do juga, da li se beton sipa po armaturi sve do vrha ? Zasto je izostavljen ovaj dio gdje je zemlja ?
NismoPinkii je napisao/la:Znaci platili smo.
Nisam nikakav inžinjer ali sam pravio nedavno kućuElegant je napisao/la:Ima li inzinjera na forumu, studenata građevine, sta je ovdje sljedeci korak kada se armatura postavi skroz do juga, da li se beton sipa po armaturi sve do vrha ? Zasto je izostavljen ovaj dio gdje je zemlja ?
Ja mislim Haris Hajdarevic.Faruk TM´87 je napisao/la:Ko je kod nas broj 70(na ovom turniru)?