Ma nema od toga nista..Grb1 je napisao/la:Ako magla i smog vako nastave, mogli bi stat malo sa gradnjom istoka. Evo ima na klixu clanak da ce se uvoditi mjere neke zbog zagadjenja, medju njima i gradjevinski radovi pise..
Ma nema od toga nista..Grb1 je napisao/la:Ako magla i smog vako nastave, mogli bi stat malo sa gradnjom istoka. Evo ima na klixu clanak da ce se uvoditi mjere neke zbog zagadjenja, medju njima i gradjevinski radovi pise..
Da nije Kostić nažalostPlava Porodica je napisao/la:Ne vjerujem da ce biti vise raskida. Eventualno sa Jahicem. Mozda jos odlazak Memije ako bude konkretne ponude. U tom slucaju desni bek (ako ne misle na Stanu kao rezervnu opciju), stoper(po mom misljenju trebaju dva, a jedan je po mojim informacijama dogovoren nazalost) , lijevi bek ( po mom misljenju tu treba i alternativa ako Memija ode, pa ce Stana pokrivati njegovu poziciju kao izmjena..npr Stojanovic ali kao druga opcija, a kao prva neko kao Volkov ili slicnih kvaliteta, obavezno ljevak) , te lijevo krilo za rotaciju sa Krizmanom (nista protiv ako dodje Zakaric) i to je to po meni.
Šta misliš recimo sad, npr štilić ili neko njegove klase bi došao i pare nisu problem, ti kažeš ne može, trebao si do 10og doći?Pinkii je napisao/la:Vala ako misle dovoditi igrace u sred priprema neka ih i ne dovode. Ne treba nam igrac koji nije spreman. Nek dovedu koga hoce i mogu do 10.1. najbolje je tako.
primjer chwilaChWilla je napisao/la:ali jesu problem...
Jarane jesi ti depresivan. Jel imas nekih problema ima finih stvari u zivotu opusti se. Pogotovo kad je Zeljo u pitanju.Pinkii je napisao/la:Realno ja od ovog prelaznog ne ocekujem mnogo. Ne vjerujem da mozemo dovesti igrace tipa Stilica sad na zimu. Mislim da je najbolje skupiti ekipu do pocetka priprema,ali ne znam je li moguce.
LARS1921 je napisao/la:Da nije Kostić nažalostPlava Porodica je napisao/la:Ne vjerujem da ce biti vise raskida. Eventualno sa Jahicem. Mozda jos odlazak Memije ako bude konkretne ponude. U tom slucaju desni bek (ako ne misle na Stanu kao rezervnu opciju), stoper(po mom misljenju trebaju dva, a jedan je po mojim informacijama dogovoren nazalost) , lijevi bek ( po mom misljenju tu treba i alternativa ako Memija ode, pa ce Stana pokrivati njegovu poziciju kao izmjena..npr Stojanovic ali kao druga opcija, a kao prva neko kao Volkov ili slicnih kvaliteta, obavezno ljevak) , te lijevo krilo za rotaciju sa Krizmanom (nista protiv ako dodje Zakaric) i to je to po meni.
Od Generalnog sponzora cemo placatiElegant je napisao/la:Kad smo mi mogli dovesti igraca tipa Stilica, hoce 15.000 € mjesecno, pola godine bi nas kostao 180.000.
Mozda nasa djeca dozive.rodrigo87 je napisao/la:Od Generalnog sponzora cemo placatiElegant je napisao/la:Kad smo mi mogli dovesti igraca tipa Stilica, hoce 15.000 € mjesecno, pola godine bi nas kostao 180.000.![]()
![]()
Slazem se sa tobom ali kvalitetnog stopera moramo dovesti.. Sto se ostalih tice bolje ne dovoditi nego dovoditi prosjek koji ne pravi prevagu na terenu..dell21 je napisao/la:Nezz koji su planovi Petrovića, ali mislim da se polako i smišljeno radi. Bolje nikoga ne dovesti nego dovesti neke igrače pa da se desi prošla godina. Puno smo doveli a ispalo da nismo ništa doveli jer ni Evropu vidjeli nismo. Slavko ide na sigurno, ako misli da nam niko ne treba i da možemo sa ovom ekipom doći do Evrope bez puno ulaganja i bar biti do kraja u borbi za titulu ok. Možda je Zrinjski nedostižan kažem možda. Da bi ih stigli treba nam bar 4 dobra igrača ali gdje ih naći a da su slobodni i da bi igrali kod nas. Kažem za sebe ja sam istokom i Evropom zadovoljan ostalo je PREMIJA.