prikaz radiOmar500 je napisao/la:Radi li kome 360 prikaz istocne tribine na zvanicnoj fb stranici?

prikaz radiOmar500 je napisao/la:Radi li kome 360 prikaz istocne tribine na zvanicnoj fb stranici?
Ma brate može to administracija riješiti gospodski.salemprolic je napisao/la:Bravo majstore!Model1964 je napisao/la:POSTOJILI NACIN DA SE DOZOVETE I NE KOMENTIRATE UPLATE I NE PROZIVATE ONE KOJI JOŠ NISU KUPILI DESETOGODIŠNJU KARTU?
KROZ HISTORIJU, OD PODMETANJA NACIONALISTICKIH KLUBOVA U DVADESETIM I TRIDESETIM GODINAMA PROŠLOG STOLJECA, PREKO ODBIJANJA IGRANJA U NDH, DO PALJENJA I UNIŠTAVANJA GRBAVICE 1992..... KLUB JE BIO UVJEK DOSTOJANSTVEN!
NAVIJACI MORAJU BITI ISTO DAKO DOSTOJANSTVENI!
MI JESMO RADNICKI KLUB ALI ISTO TAKO KLUB INTELEKTUALNE ELITE JER JE ONA IZGRADILA ŽELJU. INŽINJERI SA SVIH STRANA SVIJETA ZAJEDNO SA RADNICIMA SU 1921 POKUŠALI I USPJELI SE IZDICI IZ NAŠEG BLATA. MORAMO OSTATI INTELEKTUALNA I MORALNA ELITA I DOSTOJANSTVENO IZGRADITI NOVU GRBAVICU,
Tacno mi je muka vise citati ove prozivajuce postove o tome ko je dao, ko nije.
Ovo je bit svega... ne kuzim toliku potrebu za tim: je li ovaj uplatio, je li onaj uplatio.tm8782 je napisao/la:Ko je god uplatio hvala mu, a ko nije isto mu hvala. Ne treba to gledati
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Opet ne razumijem. Ni ja, a vjerujem ni većina raje neće halaliti gudalu & Co. za ovo što su nam uradili, pa makar i sami digli čitavu tribinu, ali kažemo da gudalo & Co. nisu SD, nego samo ljudi koji trenutno vode SD. Za koju godinu će i oni otići (aBd i prije), a SD Željezničar ostaje jedan dio porodice.jovanmaksimovic je napisao/la:ok, vi imate tako misljenje... postujemja im zaboraviti ovo nikad necu... sto se mene tice, mogu sad i uplatiti 500 ulaznica, nece im pomoci, makar ne da ja promjenim misljenje o njima...
Kapa dole, o ovome sam pisao jos dok je aktuelna bila prva akcija. Zar nemate dostojanstva? Upravo moljakanje i prozivanje jer neko nije uplatio i predstavlja prosjacenje, a ovo sto mi radimo je puki primjer prodaje ulaznica. Dakle, svako moze kupiti a i ne mora. Hvala u svakom slucaju..Model1964 je napisao/la:POSTOJILI NACIN DA SE DOZOVETE I NE KOMENTIRATE UPLATE I NE PROZIVATE ONE KOJI JOŠ NISU KUPILI DESETOGODIŠNJU KARTU?
KROZ HISTORIJU, OD PODMETANJA NACIONALISTICKIH KLUBOVA U DVADESETIM I TRIDESETIM GODINAMA PROŠLOG STOLJECA, PREKO ODBIJANJA IGRANJA U NDH, DO PALJENJA I UNIŠTAVANJA GRBAVICE 1992..... KLUB JE BIO UVJEK DOSTOJANSTVEN!
NAVIJACI MORAJU BITI ISTO DAKO DOSTOJANSTVENI!
MI JESMO RADNICKI KLUB ALI ISTO TAKO KLUB INTELEKTUALNE ELITE JER JE ONA IZGRADILA ŽELJU. INŽINJERI SA SVIH STRANA SVIJETA ZAJEDNO SA RADNICIMA SU 1921 POKUŠALI I USPJELI SE IZDICI IZ NAŠEG BLATA. MORAMO OSTATI INTELEKTUALNA I MORALNA ELITA I DOSTOJANSTVENO IZGRADITI NOVU GRBAVICU,