meni realno i nije žao
ne možeš ako ima neko drugačije mišljenje od tvog da ga častiš psovkama
ne možeš na brata željovca tako
Vlasnik kuce i parcele koja granici na jugi istok je nudio klubu da klub odkupi od njega sve i zaokruži cjelinu.Omar500 je napisao/la:slika s fb-a
post sa skyscrapercity foruma od forumasa @leopol
Plavo bi trebao biti pravi plato ispred Istoka, jer će Istok biti tribina najvećeg kapaciteta i namjenjena najširem spektru gledalaca, pogotovo roditeljima sa djecom.
Zeleno je zona ogranicenog pristupa za sluzbena lica, medije, VIP i posebne ulaznice za Zapad, a logika bi bila da Zapad zbog infrastrukture ima daleko manji kapacitet, svega 50 ili 60% od onoga na istoku.
Zona za gostujuce navijace na Sjeveru bi mogla biti fleksibilna, pa tako žuta bude za niski rizik (gostuje NK Mramor) a crveni bi bila zona visokog rizika tj gradski derbi
Crno bi bilo dobro da je objekat tipa dvostrana biletarnica ili neka čvrsta prepreka.
Ostaje problem kuda osigurati siguran pristup za ovaj svijetloplavi plato za novi Jug, i po meni je to realno moguće jedino sa Tranzita izgraditi
LARS1921 je napisao/la:baš još mi šalje kaze dolazi nam ovaj, sve neki polovnjaci da te bog sačuva
Hajduk je predstavio moderni video nadzor koji će omogućiti 24-satni nadzor Poljuda. Postavljene su 83 kamere koje će snimati svaki kutak na stadionu.Omar500 je napisao/la:Koliko bi za nas stadion kostao zatvoreni sistem video nadzora i postavljanje elektronskih brojaca ulaznica? To ce u skorijoj buducnosti biti uslov bez kojeg seniorska reprezentacija nece moci igrati na bilo kojem stadionu, a vjerovatno i uslov za grupnu fazu euro takmicenja. Svakako su ljudi iz kluba najavili da ce se i to raditi, nego mene kao laika zanima koliko bi to kostalo.
gavran je napisao/la:joj ovog slovenca,sve zna,a ne zna da vodu nismo platili,da se raspadamo i da nam bacuju suplju sa istokom,nikad ga napravit nece,ko ce bolan dat milju za havu.
nemo zaebavat, pogodio sam i ja i još jedna što je pisao na temiModel1964 je napisao/la:gavran je napisao/la:joj ovog slovenca,sve zna,a ne zna da vodu nismo platili,da se raspadamo i da nam bacuju suplju sa istokom,nikad ga napravit nece,ko ce bolan dat milju za havu.![]()
![]()
Jebiga provjeri![]()
Pokucaj na vrata i pitaj tipa jeli nudio da nam proda
Kada je puno informacija oko tebe nisi u stanju sve obraditi
Do mene dolaze samo filtrirane informacije![]()
@LARS1921 puca po šavovima što mu nisam rekao koja su dvojica pa hoce da mi natovari raju inbox
Samo narod pametan pa mi ne piše
Hurmasica je napisao/la:Onda sam ja danas vidio vanzemaljce umjesto radnika kako rade na istoku