Na baustelu ili ko medicinar?pintol_TM87 je napisao/la:u njemackuBrkoo je napisao/la:I sa Lazicem ce vrlo brzo i zvanicno biti raskinut ugovor, zanima me gdje ce Beganovic na posudbu?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Na baustelu ili ko medicinar?pintol_TM87 je napisao/la:u njemackuBrkoo je napisao/la:I sa Lazicem ce vrlo brzo i zvanicno biti raskinut ugovor, zanima me gdje ce Beganovic na posudbu?
Šaaa jegavran je napisao/la:kjer so izgubili našo draga nikoli prežajeni M64,
segajo v vseh teh HALAL
Rodom s mejtaša je napisao/la:Kako 205 ako je Hadžibajro sam uzo 5 komada. Greška vjerovatno.
Model1964 je napisao/la:Šaaa jegavran je napisao/la:kjer so izgubili našo draga nikoli prežajeni M64,
segajo v vseh teh HALAL
Hajmo forumasi, ukljucite se svi. Izvadite ponesto iz riznice i obogatite ovaj forum:gavran je napisao/la:Dajte zivnite malo,objavite ponesto u riznici sjecanja,nije valjda da nista po seharama nemate,
Bolje nikoga ne dovoditi nego dovesti ove propalitete koji bi imali veliku platu..Jaozinho22 je napisao/la:Cale Hrvoje i Sasko Pandev
Uzet Muzafera Ejupija iz OsijekaLARS1921 je napisao/la:jos da je kakvog albanca nafatat da nas ima svih rasa nacija i boja